Siirry sisältöön

Toimintakalenteri

Helsingin Reserviupseeripiiri

Senioriupseerit

seniori

Senioriupseeriveljet

Kerhon kevätkokous pidettiin TEAMS-kokouksena ke 24.3.2021. Teknisistä ongelmista huolimatta se saatiin vietyä läpi. Sen jälkeen ministeri Paavo Rantanen piti mielenkiintoisen esitelmän aiheesta: ”Syyskesä ja syksy 1940. Uusi tilanne!”

Seuraava kerhoesitelmä on to 22.4.2021:  VTT, Kari Kaunismaa: ”Punatähdestä kaksoiskotkaan”. Sulkutiloista huolimatta se yritetään pitää TEAMS-esitelmänä ja videoida.

Kevätretki Salpa-linjalle siirretään koronatilanteen vuoksi syksyyn. Lisätietoja myöhemmin.

Retki Kuivasaareen siirretään heinä-elokuun vaihteeseen. Lisätietoja myöhemmin.

Sotahistoriallisen matkan valmistelua jatketaan.

Senioriupseerien Kerhon sotahistoriallinen bussi- ja junaretki talvi- ja jatkosodan taistelupaikoille Suomen maaperällä. Suomussalmi, Kuhmo, Ilomantsi 21.-24.8.2021 4 pv la-ti.

Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 25 henkilöä. Silloin matkan kustannukset olisivat 619 euroa / henkilö. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 110 euroa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitamme erikseen, kun ilmoittautumisia aletaan vastaanottaa. Matkaan ja sen ajankohtaan sisältyy koronavarauksia. Seuratkaa tilannetta.

Ennakkotietona se, että senioriupseerien perinteinen syysseminaari on nykysuunnitelmien mukaan TO 21.10.2021 klo 13-19 Katajanokan Kasinolla. Aiheena ”Suomen ratkaisut 1941”. Perinteiseen tapaan odotettavissa on tasokas ja mielenkiintoinen seminaari erinomaisine esitelmöitsijöineen. Samassa yhteydessä julkaistaan kerhon 70-vuotisjuhlakirjana Göran Lindgrenin kirja ”Sukelluksia Suomen sotahistoriaan”. Se koostuu mielenkiintoisista artikkeleista eri tapahtumista sodan aikana.
Tässä lehdessä on näytteenä kirjasta artikkeli: ”HANGON VUOKRA-ALUE, ”KUIN SUORAAN SUOMEN SYDÄNTÄ VASTAAN TÄHDÄTTY PISTOOLI”. Suosittelemme tutustumaan.

Näilläkin tapahtumilla on koronavaraus.

Pitäkää itsenne terveenä ja varmistakaa että RUL:n rekisterissä on oikea sähköpostiosoiteenne, koska paljon viestintää tapahtuu sen avulla.

Lisätietoja puheenjohtajalta venäläisenhannu@gmail.com tai sihteeriltä olli.pusa@pusa.fi (p. 0400-403415)

Kanta-Helsinki

kantahelsinki

Yhdistystoiminta:

Kevätkokous: Yhdistyksen kevätkokous pidetään tiistaina 20.4.2021 klo18:00 alkaen etäkokouksena Microsoft Teams:lla. Pyydämme lähettämään ilmoittautumiset kokoukseen yhdistyksen sihteerille sähköpostitse sihteeri@khru.fi. Ilmoittautuneille lähetetään linkki ja ohjeet kokoukseen osallistumiseksi.

Päivitetyt yhteystiedot: Yhdistys on ottanut käyttöön päivitetyt yhteystiedot (sähköpostien ja kotisivujen pääte muuttunut; @khru.fi). Yhdistyksen puheenjohtajan tavoittaa puheenjohtaja@khru.fi, sihteerin sihteeri@khru.fi, ampumaupseerit ampumaupseerit@khru.fi, tiedotus tiedotus@khru.fi.

Yhdistyksen kotisivut ja lisätietoja toiminnasta osoitteessa www.khru.fi.

Ampumatoiminta:

Töölön pistoolivuorot: Edelleen jatkuvan koronaepidemian vuoksi rata on käyttökiellossa toistaiseksi. HRUP:n jatkolinjausta radan jatkokäytöstä.

KHRU:lle on myönnetty pistoolivuoro parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 16:30-19:00 Töölön sisäradalla. Radalla on mahdollisuus ampua useimmilla palvelusasekaliipereilla ja tarvittaessa myös laina-ase järjestyy. Kevätkauden vuorot järjestetään, mikäli koronarajoitukset sen mahdollistavat (koronavaraus): 12.5., 26.5., 9.6. ja 23.6. Lisäksi vuorojen päätteeksi pyritään ampumaan SRA-harjoitusrasteja. Lisätietoa ja ilmoittautumiset vuorolle etukäteen: ampumaupseerit@khru.net.

Falling Plates -mestaruuskilpailut: KHRU kannustaa jäseniään osallistumaan 15.5. Mikkelissä pidettäviin Falling Plates mestaruuskilpailuihin. Kilpailuun voit osallistua sekä keräämällä kolmimiehisen joukkueen että osallistumalla henkilökohtaisiin lajeihin. Päivän aikana voit ampua kolme erillistä kilpailua. Yhdistys maksaa kuittia vastaan KHRU:n nimellä kilpailevan joukkueen osallistumismaksut. Lisätietoa: ampumaupseerit@khru.fi ja tapahtuman internetsivuilta: https://resul.fi/yleinen/falling-plates-mestaruuskilpailut/

Padasjoen ampumaleiri: KHRU järjestää jäsenilleen perinteisen ampumaleirin Padasjoella 6.-8.8.2021. Merkitkää ajankohta hyvissä ajoin kalenteriin! Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua toiminnalliseen ammuntaan sekä kokeilla erilaisia aseita. Monipuoliset ampumaohjelmat soveltuvat sekä vasta-alkajille että ammuntaa ennenkin harrastaneille. Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset ampumaupseereille 23.7.2021 mennessä (ampumaupseerit@khru.net).

KHRU:n yhteystiedot: Puheenjohtaja Henri Borodavkin (puheenjohtaja@khru.fi), ampumaupseerit (ampumaupseerit@khru.fi). yhdistyksen verkkosivut: www.khru.fi

Munkkivuori

MURU

Munkkivuoren Reserviupseerien sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 12.03.2019 etäkokouksena. Kokous hyväksyi kuluneen vuoden toiminta-kertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsi hallitukselle vastuuvapauden.

Urheilutalolla ei ammuta tänä keväänä koronarajoitusten vuoksi. Nämä ammunnat jatkuvat kesätauon jälkeen lokakuussa, jos korona on väistynyt.

Seppälän radalle on suunniteltu huhtikuun loppupuolelle ammunta perinteisin kuvioin. Olisi mahdollista ampua sekä pistooli- että kiväärilajeja ja myös haulikolla. Jos tämä on mahdollista, ammunnasta tullaan tiedottamaan erikseen.

Pidetään itsemme terveinä ja noudatetaan rajoituksia, jotta pääsimme jatkamaan harrastuksiamme.

Lisätietoja mauri.routio@sci.fi

Itä-Helsingin Reserviupseerit

itahki

AMMUNNAT

Ilma-aseammunnat jatkuvat Tukikohdan radalla (Puotilantie 1 D) klo 17.00 parillisten viikkojen torstaisin. Tervetuloa mukaan!

HUOM! Radalla poikkeusjärjestelyt koronatilanteen vuoksi, otathan ne huomioon saapuessasi. Lisätietoja ja saapumisohjeet radalle sähköpostitse: ihrury@gmail.com

Tikkurilan Reserviupseerikerho

TiRUK-logo

Huhtikuun reserviupseeri-ilta esitelmineen 29.4.2021 klo on PERUTTU koronan vuoksi

Hallitus kokoontuu klo 17.30 alkaen ETÄNÄ

Seuraa myös kotisivujamme www.tiruk.fi

Ampumavuorot jatkuvat tiistaisin klo 19.00- 21.30 Tikkurilan Urheilutalon ampumaradalla. Myös pienoiskiväärillä voi tulla harjoittelemaan. Rohkeasti mukaan!

Lisätietoja antaa ampumaupseeri Henri Hölttä puh.0505602047.

Tapiolan Reserviupseerit

TAPIOLAN RESERVIUPSEERIT

www.tapiolanreserviupseerit.fi

KEVÄTKOKOUS MA 26.4.: Tapiolan Reserviupseerit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 26.4.2021 klo 18.00 alkaen Teams-kokouksena. Jäsenille tulee tästä erillinen kutsusähköposti.

Kokous järjestetään virtuaalisesti etäkokouksena ja fyysinen kokouspaikka on Lahnuksen ampumaradan pienoisaserata osoitteessa Lahnuksentie 37, Espoo.

Koronatilanteen johdosta toivomme erityisesti että kukaan ei tule fyysisesti paikalle, vaan käyttää etäosallistumismahdollisuutta hyväkseen. Lain mukaan kokouksella pitää olla fyysinen paikka ja voimme tarjota etäosallistumismahdollisuutta, mutta emme voi pakottaa ihmisiä käyttämään etäyhteyttä.

Etäosallistumisen ohjeet ovat kutsusähköpostissa.

Jos sinulla on kysyttävää kokousjärjestelyistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen panu.korpela@tapiolanreserviupseerit.fi

Tervetuloa mukaan päättämään yhdistyksen asioista! Terveisin, hallitus

YHTEYSTIETOMME

Tapiolan Reservinupseerit ry

  • Puheenjohtaja kapt res Panu Korpela (panu.korpela (at) tapiolanreserviupseerit.fi, 040 557 4747)
  • ltn res Hannu Valkonen (hannu.valkonen (at) tapiolanreserviupseerit.fi, 040 555 5388)

Töölön Reserviupseerit

Kokouskutsu: Töölön Reserviupseerit ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 15.4.2021 klo 18  osoitteessa Töölöntorinkatu 2B, Helsinki (Maanpuolustustalon auditorio). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten viime vuoden toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja vastuuvapausasioiden käsittely. Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on äänioikeus. Tervetuloa!

Kerhon vuoden 2021 hallitus on järjestäytynyt! Kokonaisuutena hallituksen kokoonpano näyttää tältä:

Puheenjohtaja: Sampsa Pietilä

    1. Varapuheenjohtaja ja nuorisoupseeri: Emmi Aivola
    1. Varapuheenjohtaja: Juho Anttila

Sihteeri: Sonja Leinonen

Rahastonhoitaja: Pasi Heiskanen

Ampumaupseeri: Jarkko Pakkanen

Viestintäupseeri: Juuso Heikkinen

Koulutusupseeri: Janne Romppainen

Perinneupseerit: Antero Jauhiainen ja Risto Piekka

Hallituksen jäsen: Aleksi Murtojärvi

Töölön ampumarata pysyy kiinni vielä ainakin helmikuun loppuun. Seuraa tiedotusta sähköpostitse, Facebook-ryhmässä sekä epävirallisemmassa Whatsapp-ryhmässä (linkki löytyy mm. Facebook-ryhmästä “Töölön Reserviupseerit” tai pyytämällä).

Kerhon toimihenkilöt/hallituksen tavoittaa sähköpostitse: toolonreserviupseerit@gmail.com

Viestiosasto

VOS logo_valkoinen tausta

VIESTIOSASTON KEVÄTKOKOUS 3.5.2021

Viestiosaston kevätkokous pidetään alustavasti maanantaina 3.5.2021 klo 17:00. Kokouspaikka SK-talon auditorio ja lisäksi Teams etäyhteys.

MAAVOIMAT 202X -paikallispuolustusjoukkojen kehittäminen -webinaarisarja

MPK Etelä-Suomi(ESMPP) järjestää yhteistoiminnassa Maavoimien esikunnan kanssa korkeatasoisen Maavoimat 202X -paikallispuolustusjoukkojen kehittäminen -webinaarisarjan.

https://mpk.fi/ajankohtaista/maavoimat-202x-webinaarisarja/?fbclid=IwAR1SSbiruAJPvrPTwdcEx8xQl9wBb6CYNzQQRiCdZJdMzGu9rPUCU_tZHWE

VIESTIKOULUTUS JA KURSSIT

Koronatilanne vaikuttaa edelleen kurssien toteutumiseen. Kannattaa erityisesti katsoa mitä verkkokursseja on tarjolla

https://mpk.fi/

https://mpk.fi/koulutukset/verkkokoulutus/

VIESTIOSASTON AMPUMAVUOROT 2021

Viestiosaston ampumavuorot on toistaiseksi jouduttu perumaan koronatilanteen takia. Tilannetta kannattaa seurata myös verkkosivuilla:  https://www.rul.fi/viestiosasto/ammunta/

 

LISÄÄ KURSSEJA, AMMUNTAA, LIIKUNTAA JA MUITA TAPAHTUMIA

Katso myös HRUP:n sivulta, mitä kaikkea on tarjolla koronasta huolimatta https://www.hrup.fi/toiminta/kalenteri/

TIEDOTUS

Tietoa toiminnastamme ja yhteystietomme löytyvät verkkosivuiltamme www.viestiosasto.net. Tiedotamme tapahtumista myös sähköpostitse sekä Signal ryhmän kautta. Muista pitää yhteystietosi ajan tasalla joko RUL:n sivuilla www.rul.fi tai www.viestiosasto.net, kohdassa ”Liity jäseneksi / päivitä tietosi”!

Espoo-Kauniainen Reserviupseerit

eskauru

ESPOO-KAUNIAINEN RESERVIUPSEERIT

Kerhon nettisivut: https://www.rul.fi/espoo-kauniainen/

Espoo-Kauniainen Reserviupseerit ry
Esbo-Grankulla Reservofficerare rf

Helsingin Reservimeriupseerit

MERIRESUPS

Yhdistyksen vuosikokouksen valitsema vuoden 2021 hallitus on pitänyt ensimmäisen kokouksensa, jossa toimet ja vastuualueet jaettiin seuraavasti: puheenjohtajana ja meritoiminnan johtajana toimii Marko Vuorinen, varapuheenjohtajana Henri Havulinna, sihteerinä Ville Haapalinna, talous- ja nuorisoupseerina Lasse Mäki, viestintäupseerina Petri Paasivuo, jäsenvastaavana Petri Vänskä, yhteysupseeritoiminnan johtajana Antti Jäntti, ampumaupseereina Aku Kaikkonen, Harri Pakarinen ja Ville Haapalinna sekä lippu-upseereina Pekka Niemi ja Yrjö-Pekka Rautalahti.

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 12.4. klo 18.00 alkaen pääasiassa etäyhteyden välityksellä; lisätiedot kevätkokouksesta toimitetaan jäsenkirjeellä maalis-huhtikuun vaihteessa. Samalla on syytä merkitä kalenteriin myös syyskokouksen ajankohta, joka on torstaina 18.11. klo 18.00 Suojeluskuntatalon auditoriossa, os. Döbelninkatu 2. Mahdollisista kokousesitelmöitsijöistä tiedotetaan myöhemmin.

Tulevan kevään ohjelmassa on myös nuorille upseereille suunnattu ampumailta toukokuussa sekä linnakevene Lavansaaren vesillelasku ja viikkoajojen käynnistyminen.

Yhteysupseeritoiminta on toistaiseksi taukotilassa koronaviruspandemian aiheuttamien rajoitustoimien ja tapahtumien perumisen takia. Sinisen Reservin yhteysupseeriviirikkö tiedottaa jäseniään mahdollisista komennuksista sähköpostilistan välityksellä.

Hallitus toivottaa hyvää purjehduskauden odotusta!

Pioneeriosasto

PIONEERIOSASTO

Ammunnat 2021:

Osaston ampumaratavuorot on peruttu toistaiseksi, sillä Töölön ampumarata on suljettu.

Kevätkokouskuulumiset:

Pioneeriosaston kevätkokous järjestettiin 18.3. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2020 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin hallitukselle vastuuvapaus.

Pioneeriosaston etämarssi 1.-30.4.

Pioneeriosasto järjestää jäsenilleen ja muille kiinnostuneille etämarssin, joka toteutetaan huhtikuun aikana. Eli Etämarssiajankohdan ja toteuttamisympäristön jokainen voi valita vapaasti aikaikkunaa noudattaen. Myös koko perheen voi ottaa marssille mukaan. Tavoitteena onkin saada mahdollisimman moni liikkeelle joko yksin, kaverien tai perheen kanssa.

Etämarssin suosituspituus on noin 10 km, mutta pienten lasten kanssa se voi olla lyhyempi. Lisäksi etämarssin suorittamiseen kuuluu reitin suunnittelu, pari kevyttä pioneeritehtävää ja mm. taukotehtävän tekeminen. Tarkemmat ohjeet lähetetään etämarssille ilmoittautuneille. Tarvittavat varusteet etämarssille ovat mm. päiväreppu, retkikeitin tms., vettä veden keittämiseen, muistiinpanovälineet, kännykkä tms. kuvien ottamiseen ja evästä.

Etämarssille ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jussi.jaakkola (at) gmail.com otsikolla Etämarssi. Ilmoittautumisteksti on vapaamuotoinen. Etämarssille kannattaa ilmoittautua, vaikka itse suorittaminen olisi vielä epävarmaa.

Etämarssin suorittaneiden ja siitä 7.5. mennessä raportoineiden kesken arvotaan Pioneeripuukko (jäsenille), Hakku-lehden 3 vuosikertaa (jäsenille) ja Varustelekan lahjakortti (kaikille). Kukin palkinto on arvoltaan 60 euroa.

MPK Webinaarisarja

MPK/Etelä-Suomen maanpuolustuspiiri järjestää tiiviissä yhteistyössä Maavoimien esikunnan kanssa korkeatasoisen Maavoimat 202X -paikallispuolustuksen kehittäminen -webinaarisarjan.

Webinaarisarjan tavoitteina on lisätä kurssilaisten ymmärrystä

– paikallispuolustuksen kehittämisestä

– maavoimien aselajien paikallispuolustusjoukkojen kehittämisestä

– vapaaehtoisen maanpuolustuksen (pp. MPK) roolista paikallispuolustusjoukkojen kouluttamisessa maavoimissa ja sen aselajeissa.

Sarjan avaa 15.4.2021 klo 17.00 – 18.00 Maavoimien komentaja kenraaliluutnantti Petri Hulkko, joka esitelmöi paikallispuolustuksen kehittämisestä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen MPK:n koulutuskalenterissa.

Tiedotus:

Pioneeriosasto tiedottaa toiminnastaan myös sähköpostilla. Jos et ole saanut tiedotteita sähköpostiisi, ole yhteydessä sihteeriin niin tarkistetaan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Pioneeriosaston yleinen Facebook-ryhmä löytyy hakusanalla ”Helsingin Reserviupseerien Pioneeriosasto”. Huom! Jos olet jo Facebook-ryhmän jäsen, mutta et saa ilmoituksia julkaisuista ja tapahtumista, muista klikata ryhmän Ilmoitukset päälle. Ohjeet saat tarvittaessa sihteeriltä.

JÄSENEKSI voit liittyä netissä tai ottamalla yhteyttä sihteeriin. Osoitteenmuutokset myös netissä.

Yhteystiedot:

Puheenjohtaja maj Timo Lukkarinen, 040 538 9648, timo.lukkarinenxx(at)luukku.com

Sihteeri, tiedotusupseeri vänr Antti Korhonen, 040 559 7026, antti.j.korhonen (at) gmail.com

Ampumaupseeri evl evp Matti Mähönen, 040 570 3718, matti.mahonen (at) pp.inet.fi

http://www.rul.fi/pioneeriosasto/

Ilmailukerho

ILMAILUKERHO

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

Ilmailukerhon sääntömääräinen kevätkokous on siirretty koronatilanteen takia huhtikuulle.

Kokos järjestetään torstaina 29.4. klo 18 Teams-kokouksena. Esityslistalla tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksyminen ja muut sääntömääräiset asiat. Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua.

Linkki ja ohjeet kokoukseen osallistumiseksi lähetetään sähköpostilla ja sähköpostittomille jäsenille kirjeenä.

Kiitämme jäsenistöä yhteistyöstä haastavassa tilanteessa.

TUTUSTUMINEN HAULIKKOAMMUNTAAN

Järjestämme kesällä tutustumistilaisuuden haulikkoammuntaan. Tilaisuus on avoin myös perheenjäsenille ja se järjestetään voimassa olevien rajoitusten mukaan.

RUL:N JÄSENEDUT JA -LEHDET

Lisätietoja on osoitteessa

www.rul.fi/jasenille/jasenedut

JÄSENASIAT

Ilmailukerhon verkkosivuilla www.rul.fi/ilmailukerho  mm. kuukausiesitelmien aiheet ja puhujat sekä tiedot mahdollisista muutoksista.

Tiedotamme tapahtumista ja mahdollisista muutoksista vuosikalenteriin myös sähköpostitse. Mikäli haluat tiedotusta sähköpostilla ilmoita sähköpostiosoitteesi jäsenvastaava/sihteeri Juha-Matti Lauriolle  jmlaurio(at)gmail.com tai 050 462 1274

Oletko muuttanut? Ilmoitathan uuden osoitteen RUL:n jäsenrekisteriin tai kerhon sihteerille.

Jääkärikerho

JÄÄKÄRIKERHO

JÄÄKÄRIKERHO

27.4.2021 pidettäväksi suunniteltu Jääkärikerhon varsinainen KEVÄTKOKOUS joudutaan koronapandemiarajoitusten takia siirtämään syksyyn myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Myös Jääkärikerhon 70-vuosipäivän vastaanotto, joka oli suunniteltu pidettäväksi 13.4 sekä vuosijuhla, joka oli suunniteltu vietettäväksi 16.4, joudutaan siirtämään syksyyn. Kevätkokoukseen ja vuosijuhlan toteutukseen liittyvistä asioista tiedotetaan jäsenille tulevissa Helsingin Reservin Sanomissa sekä sähköpostilla.

Jääkärikerhon kevään 2021 AMPUMAVUOROT pistoolilla ovat tiistaisin 11.5. ja 8.6. klo 16.30-18.30 Töölön radalla koronarajoitukset huomioiden (maski, hansikkaat). Tällä hetkellä rata on koronarajoitusten vuoksi suljettu. Jäsenistölle ilmoitetaan erikseen sähköpostitse kun rata avautuu.

Tulemalla mukaan pääset tutustumaan ampumiseen, vaikka et omista omaa asetta. Vakituisilla harrastajilla tulee olla ampumaturvavakuutus, josta on ohjeet RUL:n sivuilla. Ilmoittaudu viimeistään päivää ennen tilaisuutta jorma.nisula(at)kolumbus.fi, puh. 0400 453709.

Jääkärikerhon kevään 2021 KERHO-/SAUNAILLAT ovat koronarajoitukset huomioiden 4.5. ja 1.6. klo 16-19 Santahaminan Kiltasaunalla, noin 900 m Leipuriniementietä itään. Saareen sisäänpääsyä varten Santahaminan varuskunnan portilla on jäsenluettelo. Henkilöllisyyden todistamalla pääset sisään. Epäselvyyksissä ota yhteyttä puheenjohtajaan pasi.rintamaa(at)posti.com, puh. 040 828 8657. Tarjolla on vapaamuotoista yhdessäoloa ja puukiukaan makoisat löylyt. Mukaan kannattaa ottaa omat saunajuomat ja eväät sekä pyyhe.

Kerhon NUORET JÄSENET: Käykää myös osoitteessa ”HRUP.fi”. Sieltä alakohdasta ”Nuorten toiminta” löytyy lisää toimintaa ja nuoria jäseniä palvelevia linkkejä.

Jääkärikerhon kotisivut: https://www.rul.fi/jaakarikerho/

Länsi-Vantaan Reserviupseerit

lvru

LÄNSI-VANTAAN RESERVIUPSEERIT ry

Hyvät jäsenet. Korona rajoittaa kerhon toimintaa. Tässä tietoja kevään ampumatoiminnasta.

Kerhon kevätkokous oli keskiviikkona 24.3.2021 klo 18.30 toimintakeskuksessa. Kokous pidettiin hybridikokouksena, osa jäsenistä Teams-yhteyden kautta. Siinä päätettiin sääntömääräisistä asioista.

Kevään Padasjoen leiri on varattu pe-su 17-19.4.2021. Tämän hetken rajoitusten mukaisesti tilaisuus voidaan järjestää turvamääräyksiä noudattaen. Ilmoittakaa mahdollisimman pikaisesti osallistumisestanne Hannu Nisulalle (hannu.tapio.nisula@gmail.com) (0400-567098).

Pääkaupunkiseudulle suunnitellut liikkumisrajoitukset vaikuttavat tapahtuman järjestelyihin, mikäli ne toteutetaan. Hannu ilmoittaa erikseen tilanteesta ilmoittautuneille.
Töölön pistooliradalla on vakio ampumavuoromme parittomien viikkojen maanantaisin klo 16-19 ja parittomien viikkojen lauantaisin klo 14:30-17:00. Ilmoittautumiset Hannu Nisula 0400-567098, Mika Ojanen 050-4676802. Tällä hetkellä rata on suljettuna.

Tikkurilan Urheilutalon radalla on ampumavuoro perjantaisin klo 15:00-17:00, 22 kal. aseilla. Ilmoittautumiset Seppo Kulmalalle P: 040 586 9252. Periaatteessa rata on käytettävissä, mutta turvamääräyksiä pitää tietenkin noudattaa.

Tilanteen muuttumisesta tiedotetaan kotisivuilla. www.rul.fi/lansivantaa.

Päästäksenne sähköisen tiedotuksemme piiriin, ilmoittakaa sähköpostiosoitemuutoksenne sähköpostiimme:  lvrury@gmail.com

Pitäkää itsenne terveinä.

Hallitus

Helsingfors Svenska Reservofficersklubb

hsrk

Bästa officerare,

Klubbens verksamhet är mer eller mindre på paus under våren i och med skärpta pandemirestriktioner.

Trots ett år av specialomständigheter bör man inte glömma att upprätthålla sin grundkondition. Därför kommer vi att lansera en sommarutmaning för medlemmar att planera in marscher, vandringar och cykelturer som man förverkligar under juni och juli månad. Närmare information publiceras på hemsidan och Facebook, men inget hindrar att motionera redan i förväg.

I MPK:s kalender hittas dessutom ett flertal kurser som går över nätet (på finska). https://mpk.fi/koulutukset/verkkokoulutus/

Pohjois-Helsingin Reserviupseerit

POHJOISHELSINKI

Koronan vuoksi pyydetään aina varmistamaan tilaisuuden toteutuminen vastuu-upseerilta ja yhdistyksen nettisivuilta.

Ammunta

Ammunnat jatkuvat Töölön luolassa parittomina viikkoina, joka toinen perjantai klo 16.00-19.00. Et tarvitse omaa pistoolia. Yhdistykseltä löytyvät aseet ja omakustannushintaan patruunoita. Ennen ammuntaa sinulla tulee olla reserviläisen ampuma- tai senioriturvavakuutus hankittuna. Sen saat Reserviläisliitosta puh: 09-40562040. Ensimmäisellä ampumakerralla et vielä tarvitse vakuutusta. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Henrik Kiiskinen: henrik.kiiskinen@gmail.com.

Koronan vuoksi ampumarata on suljettu toistaiseksi.

Muuta tulevaa toimintaa

Ammuntapäivä Lopella 16.5.2021

– Kevätsauna Santahaminassa, Villen saunalla 19.5.2021 klo 17.00

Yhdistyksen kotisivut

Yhdistyksen tiedotteet löytyvät myös yhdistyksen kotisivuilta http://www.rul.fi/pohjois-helsinki 

Yhteyshenkilöt

Pj Jarkko Paananen (040-7239641 / jarkko.t.paananen@gmail.com)

Sihteeri Eero Kujala (040-8641417 / eero.kujala@gmail.com)

Tiedotus Jorma Loimukoski (045-6090610 / jorma.loimukoski@gmail.com)

Viestintä Kari Raatikainen (0400-200566 / ivalorak@gmail.com)

Autokerho

HUOLTOUPS

Autokerho järjestäytyi 2021: PJ Timo Koukkari; varaPJ Heikki Heikkonen;

Rahastonhoitajaksi, Jäsen-vastaavaksi ja Lippu-upseeriksi Timo Koukkari;

Sihteeriksi, Viestintä- ja Valmiusupseeriksi Harri Heikkonen;

Kerhomestariksi Kai Runela, Ampumatoiminta-vastaavaksi Paavo Virtanen,

Autokerhon vuosipäivä 12.05.2021, Ravintola Kaartissa avec tilaisuus

Toimitaan koronarajoitusten ja ohjeiden mukaan.

    1. Autokerhon hallitus

RT-kerho Johtorengas

rt-kerho

PADASJOEN AMPUMALEIRIT 2021

Johtorengas järjestää vuonna 2021 kaksi ampumaleiriä Padasjoella. Ajankohdat ovat keväällä 9.-11.4.2021 ja syksyllä 3.-5.9.2021. Merkkaa ajat jo nyt kalenteriisi. Kevään leirille ilmoittautumiset 25.3, mennessä sähköpostilla: toni.aalto@iki.fi

AMPUMAVUOROT TÖÖLÖN AMPUMARADALLA 2021
Hyödynnäthän loistavan mahdollisuuden ampumataidon treenaamiseen! Kerholla on joka kuukausi oma vuoronsa Töölön ampumaradalla ja olet myös tervetullut, mikäli esim. haluat vain kokeilla uutta harrastusta, mutta olet vielä epävarma jatkon suhteen. Kysy siis rohkeasti lisätietoja asiasta puheenjohtaja Toni Aallolta, toni.aalto@iki.fi tai 040 311 3348. Ajankohdat ovat perinteiseen tapaan keskiviikkoisin klo 19-21:30, Vuoden 2021 ratavuorot: 5.5. , 2.6. , 30.6. , 28.7. , 25.8. , 22.9. , 20.10. , 17.11. ja 15.12.

Kerhon virallisena viestikanavana toimii jatkossakin Helsingin Reservin Sanomien tapahtumakalenteri. On hyvä huomioida, että osa lehden numeroista ilmestyy nykyään printtiversion sijaan digilehtenä. Aika ajoin kerhon hallitus tiedottaa jäsenistöään tapahtumista ja vastaavista myös sähköpostilla.
Varmistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, niin vastaanotat mm. ilmoitukset Helsingin Reservin Sanomien julkaistuista digilehdistä, Helsingin Reserviupseeripiirin muut tiedotteet kuin Johtorenkaan sähköpostitkin! Muuttuneet yhteystietosi voit ilmoittaa RUL:n toimistoon (toimisto@rul.fi).

Ilmatorjuntakerho

ILMATORJUNTAKERHO

HRU:n Ilmatorjuntakerho pitää kevätkokouksensa kesäkuussa 9.6.2021 klo 17.00 vanhan Suojeluskuntatalon auditoriossa Döbelninkatu 2:ssa. Tervetuloa!

Kerho järjesti Läskisoosilounaan vanhoille puheenjohtajille sekä kunniajäsenille 16.2.2021 Suomalaisella Klubilla. Ilmatorjuntaupseeriyhdistys järjesti ensimmäisen verkkoluennon kokeilutoiminnasta 3.3.2021. Katso Ilmatorjunta-lehdessä tulevia järjestettäviä verkkoluentoja. Kerhon ampumavuoroja ei toistaiseksi vielä pidetä. Ajantasaiset tiedot saat kerhon verkkosivuilta itkerho.net.

KRH-kerho

krhkerho Kerhon puheenjohtaja: Sami Lentilä, lentilasami@netscape.net

VR Helsingin Reserviupseerit

vr

Talvikauden 2021 kerhoillat ovat toistaiseksi katkolla koronan vuoksi

Kun tautitilanne sallii niin jatkamme toimintaa myös kerhoiltojen merkeissä

AMPUMAVUOROT VUONNA 2021

Yhdistyksellä on ampumavuorot perjantaisin HRUP:n ampumaradalla Töölössä kello 16.00 – 19.00 seuraavina päivinä:

7.5. (vk 18)

4.6. (vk 22)

2.7. (vk 26)

30.7. ( vk 30)

27.8. (vk 34)

24.9. (vk 38)

22.10. (vk 42)

19.11. (vk 46)

17.12. (vk 50)

Ilmoittaudu ampumaupseeri Petri Kehälle (p. 050 5344 181) viimeistään ampumapäivää edeltävänä päivänä klo 12.00. Ampumisesta kiinnostuneet uudet harrastajat voivat sopia ampumaupseerin kanssa ampumisen kokeilusta.

Reservin lääkintäupseerit

Suosittu jokavuotinen Reservin lääkintäupseerien koulutuspäivä on jouduttu perumaan koronatilanteen takia. Koulutuspäivä järjestetään keväällä 2021 hybriditilaisuutena etäosallistumismahdollisuulla. Uusi aika ja paikka ilmoitetaan jäsenille myöhemmin.

Merireserviläiset ry – Sjöreservister rf

merireservilaiset

Merireserviläiset ry, Sjöreservister rf.

Toivotamme hyvää alkanutta vuotta 2021,
Merireserviläiset ry:n, Sjöreservister rf, toimii poikeusoloissakin jäsenistönsä edun eteen.
Tärkeimmät osa-alueet ovat meri- ja ampumatoiminta.

Vallitseva pandemia rajoittaa edelleen toimintaamme. Pyrimme pitämään alkuvuoden aikana
verkossa toteutettavia esitelmätilaisuuksia. Tarkemmat tiedot sähköpostitse lähetettävissä
jäsentiedotteissa.

Yhdistyksen 60-vuotisjuhlaan liittyvät tilaisuuksien ajankohtia ei ole vielä vahvistettu, mutta niihin
palaamme mahdollisimman pian.

Linnakevene Lavansaari ja Ahven3 odottavat tulevan purjehduskauden kunnostusten aloittamista.
Merireserviläiset ry:n ruutiase- ja ilma-aseradan vuorot ovat vuoden 2021 on kiinnitetty. Voimassa
olevien rajoitusten vuoksi vuorot alkavat vasta myöhemmin. Toistaiseksi Rannikkoprikaatin
liikkumisrajoituksien vuoksi ei ole jäsentemme ole mahdollista käyttää Upinniemen ulkorataa.

Päivitetyt tiedot koronavirustilanteeseen liittyvistä virallisista rajoituksista:
Valtioneuvosto: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta
Puolustusvoimat: https://puolustusvoimat.fi/covid-19

Lisätietoja:
Meritoiminta ja Lavansaari: Make Kaasalainen, markku.kaasalainen54@gmail.com
Navigaatiojaosto ja Ahven3: Matias Kaivos, matias.kaivos@co.inet.fi
Sisärata-ammunta: Pauli Nerg, pauli.nerg65@gmail.com
Ulkorata-ammunta: Jukka Soini, jukkasoini55@gmail.com
Jäsenasiat ja nuorten toiminta: Juha Wallius, walliusjuha@gmail.com
Koko johtokunnan tavoitat osoitteesta merireservilaiset@helresp.fi.

Johtokunta toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta 2021. Muistakaa toimia turvallisesti, niin
pysytään terveinä!

Kokonaismaanpuolustus

KokonaismaanpuolustusKokonaismaanpuolustus ry on akateemisen loppututkinnon tai muun ylemmän tutkinnon suorittaneiden reserviläisten maanpuolustusyhdistys, joka toimii valtakunnanlaajuisesti reserviläisten kokonaismaanpuolustusharrastuksen yhdyssiteenä.

Kokonaismaanpuolustus ry:n kokous pidetään ma 26.4.2021 klo 18 alkaen etäkokouksena TEAMS –kokouksena. Kokouksessa käsitellään Covid-19 pandemian takia siirrettyjen kokousten asiat, jotka ovat pääasiasisältöineen seuraavat: 1) vuoden 2020 kevätkokousasiat (etenkin toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus 2019); 2) vuoden 2021 kevätkokousasiat (etenkin toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus 2020); ja 3) vuoden 2020 syyskokousasiat (etenkin toimintasuunnitelma ja talousarvio 2021 sekä puheenjohtajan valitseminen ja johtokunnan erovuoroisten jäsenten tilalle valittavat jäsenet).

Sähköinen osallistuminen ja yhteiskokous ovat mahdollisia poikkeuslain 677/2020 4 pykälän mukaan mahdolliset toteuttaa samassa kokouksessa.

Jäsenille toimitetaan TEAMS -linkki heidän Maanpuolustusrekisteriin jäsentiedoissaan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Jäsen voi myös ilmoittaa sähköpostiosoitteensa puheenjohtajalle: juhaniparkkari@gmail.com

Yhdistyksen johtokunta

Yhdistyksen nettisivut.

Helsingforsnejdens Svenska Reservunderofficerare

Svenskatlogo

Skytte i Luolan, udda veckors torsdagar är inställt på grund av corona pandemin.

Vi återkommer med datumen när skyttet igen börjar.

Markus Liesalho, Ordförande. 0400 421002 svenska@helresp.fi www.reservilaisliitto.fi/hsru

S-ryhmän Reserviläiset

sok

Tervetuloa Reserviläisten ja maanpuolustuskerhon järjestämään ampumatapahtumaan Lopelle torstaina 18.5.2021 klo 17 alkaen.

Ampumatapahtumassa päästään ampumaan erilaisilla aseilla, Tapahtuma kestää noin 2-3 tuntia. Patruunoita on reilusti eli ammuttavaa kyllä riittää. Kerho sponsoroi osan tapahtuman kuluista ja henkilökohtaiseksi hinnaksi jää 30 €. Maksu suoritetaan käteisellä tapahtuman yhteydessä. Tapahtuman yhteydessä kahvitarjoilu. Ammunta tapahtuu ulkotiloissa ja pukeutuminen siis säänmukaisesti. Omat kuulosuojaimet mukaan (vähintään korvatulpat). Kerhon puolesta tulee suojalasit. Paikkoja rajoitetusti (16) ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset kolme viikkoa ennen tapahtumaa 27.4.2021 mennessä S-Ryhmän Maanpuolustuskerhon workplace -ryhmän kautta tai suoraan Ari Vienolle: Ari.Vieno@sok.fi, 050 911 5941.

Kulkeminen tapahtumaan omilla kyydeillä. Tulethan hyvissä ajoin paikalle. Ampumaradan osoite on Nummenrannantie 769, 12920 Topeno, Kantatie 54:sta länteen eli Forssan suuntaan, ennen Topenoa käännytään siniseltä Karhula-viitalta etelään. Tästä on viitoitus radalle jonne matkaa n. 4km.

Yhdistyksen kevätvuosikokous tullaan järjestämään etäkokouksena. Alustavasti kokous on toukokuussa.

S-Ryhmän Reserviläisten matka Hiidenmaalle: Matkamme Hiidenmaalle pyritään toteuttamaan syyskuussa, 11.9 – 13.9.2021 koronatilanteen salliessa. Majoitumme hotelli Paduun. Bussi- ja lauttakuljetukset on varattu. Oppaanamme on vanha tuttu Anne Kurepalu ja bussia kuljettaa Arvi.

Matka ohjelma on aiemman suunnitelman mukainen. Palaamme yksityiskohtiin lähempänä matkan ajankohtaa. Toivotaan, että koronaepidemia on syksyllä selätetty ja matkamme voisi vihdoin toteutua.

Hyvää kevättä teille kaikille ja pysytään terveinä.

Yhteystiedot/työnjako: Puheenjohtaja:  Ari Vieno,  ari.vieno@sok.fi, I varapuheenjohtaja ja sihteeri:  Teemu Mällinen  teemu.mallinen@sok.fi, II varapuheenjohtaja  Ari Karvonen  ari. karvonen@sok.fi, Toiminnanjohtaja/rahastonhoitaja: makinen.teuvo@gmail.com  050-3385636

Espoon Reserviläiset

Kokouskutsu: Espoon Reserviläiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään torstaina 15.4.2021 alkaen klo 18:00. Koronatilanteen takia kokous tullaan järjestämään etänä verkon välityksellä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan. Ilmoittautumiset 13.4.2021 mennessä joko yhdistyksemme nimenhuuto.com:in sivun kautta osoitteessa https://espoonreservilaiset.nimenhuuto.com/ tai sähköpostitse osoitteeseen info(at)esres.fi.

Töölön sisäampumarata: Koronaviruspandemian johdosta toiminnassa on rajoituksia. Ohjeet ja viimeisimmät tiedot tapahtumista uutissivuillamme https://www.esres.fi/news/

Maanantaimarssit: lähtö Pirkkolan urheilupuiston alaparkkipaikalta Pirkkolantien varressa klo 17:30. Kokoontumis- ja lähtöpisteenä toimii HSL pysäkki H2230. Marsseille ei vaadita ennakkoilmoittautumista, teemme n. 9 km reippaan lenkin. Varustus sään mukaan – haasta kaverisikin kuntoilemaan! Lisätiedot: juhamatikainen21@gmail.com Huom: koronarajoitukset saattavat vaikuttaa marssien järjestämiseen – seuraa kotisivujemme toimintakalenteria.

Tarkasta tapahtumien tarkemmat aikataulut ja mahdolliset muutokset toimintakalenterista ja uutissivuiltamme www.esres.fi

Itä-Helsingin Reserviläiset

IHRES jäsenmerkit

Kevätkokousta -21 ei järjestetä vaan
jatketaan edellisen kevätkokouksen
pöytäkirjan pohjalta
Toimintakertomus -20 lähetetään
eteenpäin siihen saatua
täydentävät tiedot

HALLITUS

Ilmailuosasto

ILMAILUOSASTO

Keväällä 2021 ei enää järjestetä toimintaa.

JÄSENASIAT

Tiedotamme tapahtumista ja mahdollisista muutoksista vuosikalenteriin myös sähköpostitse. Mikäli haluat tiedotusta sähköpostilla ilmoita sähköpostiosoitteesi tiedotusvastaava Jari Helanderille  helander.jari(at)gmail.com

Oletko muuttanut? Ilmoitathan uuden osoitteen Reserviläisliiton jäsenrekisteriin tai osaston tiedotusvastaavalle.

Vääpelikilta

Kiltalogo_CMYK

Vääpelikillan kokoukset – mukaan lukien kevätkokous – on peruttu toistaiseksi vallitsevan tilanteen vuoksi. 

Helsingin Reserviläiset

Yhdistyksen kevätkokous siirretään koronavirusepidemiasta johtuvien kokoontumis- ja liikkumisrajoitusten takia syksyyn 2021. Tiedotamme uuden ajankohdan myöhemmin.

Maanantain ratavuorot Töölön sisäradalla klo 19.00-21.30. Toistaiseksi Töölön rata on suljettu rajoitusten takia. Lisätietoja vuoron vetäjältä.

Tulevat vuorot, mikäli rajoitukset puretaan: 10.5., 7.6., 5.7., 2.8., 30.8., 27.9., 25.10., 22.11. ja 20.12.

HUOM! toistaiseksi vuorolle otetaan max.5 ampujaa. Laina-aseita on käytettävissä max. kahdelle ampujalle. Mukaan myös oma hengityssuojain, hanskat sekä kuulosuojaimet ja suojalasit. Jos on nuhaa tms. oireilua niin ei saa osallistua.

Mukana oltava voimassa oleva vakuutuskortti (esim. Reserviläisen ampumaturva) sekä Reserviläisliiton jäsenkortti.

Lisätietoja: asevastaava, Tomi Sarilahti p.050 385 1313.

Ilmoittautumiset: tomi.sarilahti(at)lassila-tikanoja.fi tai tekstiviesti alkaen sunnuntaista klo 14.00 ratavuoropäivään klo 14.00 mennessä.

Ruutisavun ratavuorot maanantaisin klo 17.00-19.00 on toistaiseksi peruttu.

Yleisohje yhdistyksen ratavuoroille ja ampumatapahtumiin tuleville: Kasvomaskia ja suojakäsineitä tulee käyttää, vähääkään flunssa- tai hengitystieinfektio-oireisena ei radalle saa tulla. Huolehditaan käsihygieniasta ja pidetään etäisyyttä muihin henkilöihin. Lainaseiden käyttäjillä hansikaspakko.

Yhdistys etsii Facebook-sivuilleen ylläpitäjiä, juttuja sekä kuvia. Lisätietoja uimonenjouko(at)gmail.com.

Yhteystiedot ajan tasalle:

Jos on sähköpostiosoite, johon haluaisit saada tietoa ”nopeista lähdöistä”, mutta et tähän mennessä ole saanut, ilmoita se yhdistyksen sihteerille: sihteeri.helres(at)gmail.com tai helsinki(at)helresp.fi

Vantaan Reserviläiset

vareslogo_v3

Vantaan Reserviläiset ry on ampumatoimintaan erikoistunut reserviläisyhdistys.

Yhdistys on perustetty v.1958 ja sillä on pitkät perinteet reserviläistoiminnan sekä

aatteellisen maanpuolustuksen parissa. Varesiin on tervetullut kuka tahansa 18-vuotta

täyttänyt Suomen kansalainen sukupuoleen, varusmiespalvelukseen tai sotilasarvoon katsomatta.

KOTISIVUT

VaResin kotisivut löydät osoitteesta:

www.vantaanreservilaiset.fi

Sivuilta löydät tietoa yhdistyksen tapahtumista sekä muuta tarpeellista tietoa, kuten jäseneksiliittymislomakkeen.

SOME

Muista myös Varesin FB-sivu: facebook.com/vantaanreservilaiset joka toimii aktiviisena tiedotuskanavana!

AMPUMATOIMINTA

Syksyn sisäratakausi jatkuu Tikkurilassa, Töölössä ja Ruutisavulla! Käy tarkastamassa kotisivuilta ampumavuorot ja valvojat!

TIEDOTUS

Löytäähän sähköposti perille? Maanpuolustusrekisterin kautta hoidettu sähköpostitiedotus huomauttaa jatkuvasti epäkelvoista osoitteista ja monelta osoite puuttuu. Päivitäthän osoitetietosi RES/RUL:n jäsenrekisteriin tai yhdistyksen sihteerille!

YHTEYSTIEDOT

Missä tahansa yhdistystä koskevissa asioissa voit olla yhteydessä hallituksen jäseniin. Jäsenasioissa auttaa pj: Mikko Lehtinen tai sihteeri Toni Tammelin sekä ampumatoimintaan liittyvissä kyselyissä ase- ja ampumaratavastaavat Mikko Lehtinen/Panu Tamminen. Kaikki yhteystiedot löytyvät yhdistyksen kotisivuilta ja ovat muotoa etunimi.sukunimi(ät)vantaanreservilaiset.fi.

Pohjois-Helsingin Reservialiupseerit

Puheenjohtaja Jari Oksman bosphorus@kolumbus.fi

Huoltoaliupseerit

Huoltoaliupseerit tiedottaa!

HAU:n tilaisuudet peruttu toistaiseksi koronaviruksen johdosta.

Vuosikokouksesta ilmoitetaan hyöhemmin.

Hallitus

Helsingin Yawara

Helsingin Yawara on perinteikäs, vuodesta 1987 toiminut jujutsuseura, jossa harjoitellaan taistelulajitekniikoiden lisäksi myös itsepuolustusta. Harjoittelu sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Liityimme reserviläistoimintaan mukaan parisen vuotta sitten, joten seuran toiminta sopii hyvin myös maanpuolustushenkiselle harjoittelijalle, harjoittelemamme tekniikat ovatkin hyvin käytännönläheisiä lähitaistelussa.

Tervetuloa treenaamaan perinteikkääseen seuraan omista lähtökohdistasi! Olemme juuri aloittaneet uuden kurssin ja halutessasi sinulla on mahdollisuus suorittaa kurssin päätteeksi keltainen vyö. Harjoittelemme sekä Vallilassa että Töölössä.

Tarkemmat tiedot:

www.helsinginyawara.fi

Tiedustelut:

Kai Ahotupa, 6. dan jujutsu

majuri res.

puh.nro 040 041 8705

Autojoukkojen Helsingin kilta

pikkutorni

 

 

7.5. JÄSENPÄIVÄ SIIRRETÄÄN

Vuoden ensimmäinen jäsenpäivä lounastilaisuus ravintola Kaartissa 7.5. siirretään pandemiasta johtuen myöhempään ajankohtaan.

MAASTOAJOKOULUTUS SIIRRETÄÄN KEVÄÄLTÄ TOTEUTETTAVAKSI 18.9.2021

Pandemiarajoitteista johtuen katsoimme parhaaksi siirtää maastoajokoulutuksen syksyyn. Autojoukkojen Helsingin kilta järjestää jatko-osan vuoden 2018 maastoajoneuvosafarille. Osoite: Monninkyläntie 115, PORNAINEN. Killalle räätälöidyn safarin järjestää MIL-safari. Ohjelma on seuraava:

– Kahvit ja sämpylät – Museokierros sisällä – Maastopukuihin pukeutuminen – Turvallisuuskoulutus – Museo kierros ulkona – Jako kahteen joukkueeseen.

– Joukkue 1: Jokainen pääsee kokeilemaan Saurer Rynnäkköpanssarivaunulla ajoa – Joukkue 2: Maastokuorma-autosafari (2-3 henkilöä auto)

– Joukkueiden vaihto, makkaran grillailua laavulla

– Joukkue 2: Jokainen pääsee kokeilemaan Saurer rynnäkköpanssarivaunulla ajoa. – Joukkue 1: Maastokuorma-autosafari (2-3 henkilöä / auto)

– Varusteiden luovutus ja diplomien jako ryhmän omalla kuvalla

Kesto noin 3 tuntia.

Aloitamme klo 11.00. Kokoontuminen klo 10.45 mennessä.

Tarkempi hinta ja maksutapa ilmoitetaan myöhemmin, mutta hinta on kiltaystävällinen.

Ilmoittaudu 13.9. mennessä toimisto@ajhk.fi tai 040 5643295. Safari järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 8. Kuljetus Pornaisiin on kimppakyydeillä. Mukaan kengät, millä pärjää ulkona maastossa.

JÄSENRETKI SKÖLDVIKIN JALOSTAMOLLE 7.9.

Autojoukkojen Helsingin kilta on toteuttamassa jäsenretkeä NESTEEN Sköldvikin jalostamolle 7.9.2021. Pandemiarajoitteet saattavat muuttaa jo sovittua toteutusta, joten seuraa kotisivujamme säännöllisesti, niin pysyt ajan tasalla reaaliajassa tämänkin retken osalta.

Alustava aikataulu:

– Lähtö Helsingin keskustasta tilausbussilla klo 09.00 Itä-Keskuksen kautta Sköldvikiin, perillä ollaan 09.45.

– Jalostamon toiminnan esittely 10.00 -12.00

– Oma kustanne lounas

– Lyhyt kiertoajelu Porvoossa päättyy uuteen Brunbergin suklaatehtaan myymälään

– Paluu samaa reittiä klo 15.00 mennessä

Kilta osallistuu retken kuljetuskustannuksiin.

Tarkempi hinta, lähtöpaikat ja ilmoittautumisaika ilmoitetaan myöhemmin.

JÄSENTUOTTEET

Uutena jäsentuotteena on myytävänä jäsentarra. Se on pyöreä, halkaisija 10 cm ja osittain läpinäkyvä. Niitä on kiinnitystavaltaan kahta eri versiota. Tarrapinta on joko etu- tai takapuolella. Hinta on 2 euroa/kpl. Jäsentarrojen kuvat ja lisätiedot löydät killan kotisivuilta jäsentuotteiden kohdalta.

Stadin Sissit

SISSIOS

 

KOTISIVUT: Stadin Sissien kotisivut löytyvät osoitteessa www.stadinsissit.fi. Sivuilta löytyy mm. tämän vuoden toimintakalenteri, Sissisanomien nettiversiot ja lisätietoa tapahtumista.

 

AMPUMATOIMINTAA:  Ampumavuorot Töölön radalla; Katso ajankohtaiset ohjeet.

Jos haluat mukaan ampujien sähköpostitiedotuslistalle, ota yhteys jarihartman(at)hotmail.com.

Ikisissien ampumavuorot; Katso ajankohtaiset ohjeet.  Ilmoittautuminen christer.mikkonen(at)elisanet.fi.

Ampumaharjoitukset Santahaminassa MPK:n ampumavuoroilla; Katso ajankohtaiset ohjeet.  Ilmoittautuminen; www.mpk.fi.

SALITOIMINTAA: Töölön harjoitussali; Katso ajankohtaiset ohjeet.

Nitrojumpan alkamisaika sovitetaan virustilanteen mukaan.

 

YHTEYSTIEDOT SISSIEN TOIMINTAAN: Sissikerho pj: Vesa Vepsä 040 5687 009 / vesa.vepsa(at)gmail.com; Sissiosasto pj: Henri Tourunen 040 847 8121 / henri.tourunen(at)gmail.com. 

Jäsentietojen muutokset: Käytämme RUL- ja RES-jäsenrekisteriä, jonne voit itse päivittää muuttuneet tietosi www.rul.fi / www.reservilaisliitto.fi tai vaihtoehtoisesti ota yhteyttä tommi.saikkonen(at)gmail.com

Onhan sähköpostiosoitteesi ajan tasalla? Samassa paikassa voit päivittää sen ja näin saada tiedotteita Sisseiltä suoraan sähköpostiisi.

Kenttätykistökerho ja Uudenmaan Tykistökilta

KT Logo uudenmaantykist;kilta

Kenttätykistökerhon ja Uudenmaan tykistökillan toimihenkilöt vuonna 2021:
Aki Mäkirinta – PJ (puheenjohtaja@ktkerho.fi) Puh:+0400 805 124