02/2021 uutiset

RUK 100 -pääjuhlaa vietetään 12. kesäkuuta verkossa

Reserviupseerikoulun 100-vuotisjuhla 12.6.2021 järjestetään koronaviruksen takia ilman suurta yleisöä ja laajaa kutsuvierasjoukkoa. Reserviupseerit ja muut kiinnostuneet voivat aktiivisesti osallistua koko päivän juhlaan verkkolähetyksessä ja sosiaalisessa mediassa.

Reserviupseerikoulun johtajan, eversti Vesa Helmisen, mukaan erilaisia juhlan toteuttamistapoja harkittiin perusteellisesti.

– Verkkototeutuksen avulla mahdollistamme satavuotisen reserviupseerien katkeamattoman ketjun osallistumisen juhlaan yhtenä joukkona, mutta paikallisesti koronaturvallisuus huomioiden. Uskomme, että niin kutsuttu RUK-henki välittyy myös tekniikan välityksellä.

– 12. kesäkuuta kannattaa varata aikaa juhlaan osallistumiselle ainakin kello 9.00 – 15.00. Luvassa on monenlaista mielenkiintoista sisältöä – arkea ja juhlaa – kuten 100 -vuotiaan instituution arvokkuudelle kuuluu, avaa Helminen juhlapäivän ohjelmaa.

Verkkolähetyksen tarkemmasta sisällöstä ja aikataulusta tiedotetaan keväällä RUK 100 -nettisivuilla osoitteessa maavoimat.fi/ruk-100.

Jaa uutinen: