06/2019 uutiset

Vuoden maanpuolustusnaiseksi Pälvi Myyry

Kunniapuheenjohtaja Anneli Järvinen luovuttaa kiertopalkinnon piirin ensimmäiselle Vuoden maanpuolustusnaiselle Pälvi Myyrylle, palkitsemisessa mukana MNL Helsingin Seudun Piirin puheenjohtaja Satu Virtanen.

Maanpuolustusnaisten Liiton Helsingin Seudun Piiri ry:n syyskokouksessa 23.10. julkistettiin kiertopalkinto, joka lahjoitetaan vuosittain piirissä valittavalle Vuoden maanpuolustusnaiselle. Kunniatittelin sain ensimmäisenä kantaakseen Pälvi Myyry, Helsingin Maanpuolustusnaiset ry.

Vuoden maanpuolustusnainen saa käyttöönsä kiertopalkinnon, joka on Tapio Wirkkalan suunnittelema Pyörre-teräsmalja. Palkinnon lahjoitti piirille kunniapuheenjohtaja Anneli Järvinen, jonka ideasta palkitsemiskäytäntö kehitettiin. Annelin toiveen mukaisesti Vuoden maanpuolustusnaisen valinnalla nostetaan esiin ja palkitaan erityisesti piirin uusia kykyjä, jotka ovat ansioituneet ja työskennelleet maanpuolustusnaisten toimintaa edistävästi.

Palkitsemistyöryhmän puheenjohtaja Satu Virtanen kertoi nimityksen taustasta syyskokouksessa:

    • Piirin yhdistykset esittivät jokainen ehdokkaan omasta jäsenistöstään, jonka jälkeen piirihallituksen nimittämä palkitsemistyöryhmä teki valinnan näiden ehdokkaitten joukosta. Tällä ensimmäisellä kerralla palkitsemisen teemana oli koulutus, josta näkökulmasta ehdokkaitten ansioita tarkasteltiin. Palkitsemistyöryhmä päätyi yksimielisesti Pälvi Myyryn valintaan Vuoden maanpuolustusnaiseksi 2019 piirissä.

Pälvi Myyryn ansioina on vahva koulutusorientoituneisuus: hän on itse kouluttautunut monipuolisesti mm. NASTA-harjoituksissa, tiedottanut aktiivisesti jäsenistöä koulutusmahdollisuuksista sekä toiminut ansioituneesti niin harjoitusten tukitehtävissä kuin ennen kaikkea kouluttajana. Pälvin erityisalana on resilienssi- ja vuorovaikutuskoulutus. Hän toimii Helsingin Maanpuolustusnaiset ry:n hallituksessa ja vastaa erityisesti tiedottamisesta. Päivätyökseen tuusulalainen Pälvi Myyry toimii asiamiehenä Leonora ja Yrjö Paloheimon säätiössä Järvenpäässä.

Teksti: Satu Virtanen

Kuva: Sirpa Rantamäki

Jaa uutinen: