Siirry sisältöön

Toimintakalenteri

Helsingin Reserviupseeripiiri

Senioriupseerit

seniori

31.8. sotahistoriallinen päiväretki avec Helsingin edustalle Isosaaren linnakkeelle

Sotilasasiantuntijanamme ja oppaanamme on pr kenr Asko Kilpinen.

Päivän ohjelma tämän lehden ilmoitussivuilla.

 

Retken hinta 50 €. Siihen sisältyvät kuljetus m/s Isosaarella Kauppatori-Isosaari-Kauppatori ja lounas Isosaaren upseerikerholla. Retki maksetaan ilmoittauduttaessa Senioriupseerien Kerhon pankkitilille.

Toimi seuraavasti: ilmoittaudu puheenjohtajalle viimeistään 1.8., sähköposti: skulmala48@gmail.com tai puhelimitse 040-5869252 ja suorita retken hinta 50 €/ henkilö Senioriupseerien kerhon tilille, tilinumero FI47 1386 5000 1006 37.

Senioriupseerien kerhon perinteinen Syysseminaari järjestetään Katajanokan Kasinolla 24.10. kello 13.00 alkaen. Seminaarin ohjelmatiedot esitelmöijineen julkaistaan tämän lehden tulevissa numeroissa.

Kanta-Helsinki

kantahelsinki

Ampumatoiminta: Yhdistyksen kevätkauden viimeiset sisäratavuorot järjestetään parittomien viikkojen keskiviikkoina 22.5. ja 5.6. klo 16:30 -18:30 Töölön radalla. Vuoroja on jaettu kahteen osaan: klo 16:30 – 17:30 SRA-harjoittelua ja 17:30-18:30 perinteistä pystyammuntaa. Ratavuorolle pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon yhdistyksen ampumaupseereille (ampumaupseerit@khru.net).

Perinteinen Padasjoen ampumaleirimme järjestetään elokuussa 9.-11.8. Leiri toimii erinomaisena johdantona ampumatoimintaan ja toiminnalliseen ammuntaan ja sopii hyvin myös aloitteleville harrastajille. Leirillä saa perusteellisen koulutuksen käytettävään kalustoon ja pääset kokeilemaan erilaisia aseita vaihtelevilla ampumarasteilla ohjatussa ja hyvähenkisessä ympäristössä. Lisätietoja yhdistyksen nettisivuilta Ampumatoiminta -osiosta.

Yhteystiedot: Puheenjohtaja Jussi Kangaspunta (puheenjohtaja@khru.net, 0503756772), Sihteeri Heikki Hynynen (hynynen.heikki@gmail.com). www.khru.net.

Munkkivuori

MURU

Urheilutalon tämän kevään viimeinen 22-vuoro ammuttiin perjantaina 5.4. Samoin Töölön ammunnat ovat ohi tältä kaudelta. Nämä ammunnat jatkuvat kesätauon jälkeen lokakuussa.

Kevätkausi on alkanut, samoin ammunnat ulkoradoilla. Huomioikaa myös piirin tilaisuudet Santahaminassa.

Seppälän radalla ammutaan perinteisin kuvioin 18.5. ja 8.6. On mahdollista ampua sekä pistooli- että kiväärilajeja. Kesäkuun vuorolla ammutaan kiväärillä myös 300 m radalla.

Seppälän radalla järjestetään piirin ampumapäivä 15.6. Tarkemman tiedot piirin kiertokirjeessä 5/2019.

Jos et ole vielä sähköpostilistalla, lähetä osoitteesi: mauri.routio@sci.fi

Itä-Helsingin Reserviupseerit

itahki

IHRU:n ilma-aseammunnat jatkuvat Tukikohdan radalla (Puotilantie 1 D) alkaen klo 17.00 parillisten viikkojen keskiviikkona.

Pistooliammunnat HRUP:n radalla Töölössä jatkuvat parittomien viikkojen torstaina klo 19.00. Lisätietoja ja saapumisohjeet radalle sähköpostitse: ihrury@gmail.com.

Tikkurila

TiRUK-logo

Kaatuneitten muistopäivä sunnuntaina 19.5.2019. Kaksikielinen messu Pyhän Laurin kirkossa klo 10.00. Sen jälkeen (n. 11.00) kunnianosoitus Pyhän Laurin sankariristillä ja välittömästi sen jälkeen Ruskeasannan sankarimuistomerkillä.

Seuraa myös kotisivujamme www.tiruk.fi

Ampumavuorot jatkuvat tiistaisin klo 19.00- 21.30 Tikkurilan Urheilutalon ampumaradalla. Myös pienoiskiväärillä voi tulla harjoittelemaan. Rohkeasti mukaan! Kevään viimeinen ampumavuoro on 28.5.2019. Lisätietoja antaa ampumaupseeri Jukka Luotola puh.0500-455474.

Töölö

Kerhon ampumavuorot ovat jatkaneet suosiotaan, vuoroilla on jatkuvasti vahva osallistujaporukka niin uusia kuin vanhojakin naamoja. Onneksi meillä on hyvä tilanne kaluston ja ammuntojen vetäjien suhteen, joten joukkoon mahtuu uusiakin tulijoita. Tervetuloa! Vuorot ovat tuttuun tapaan joka toinen tiistai klo 19-21. Ensikertalaisille kerho tarjoaa patruunat ja heidän toivotaan ilmoittautuvan ennakkoon kerhon sähköpostiin. Jo ennestään tutuille, riittää kun ilmestyy vähän vaille vuoron alkua radalle. Tarkemmat ohjeet radan sijainnista saa sähköpostilla kerhon osoitteesta.

Nuori jäsen (eli arviolta alle 35v)! Sinuun ollaan lähiaikoina henkilökohtaisesti yhteydessä, kun suunnittelemme nuorten toimintaa loppuvuodelle ja siitäkin eteenpäin. Ole kuulolla! (Jos olet alle 35v Töölön kerhon jäsen ja yleensäkin luit tämän palstan, laittaisitko kerhon meiliin sähköpostia? Sitten tiedämme, että ainakin joku on tämän lukenut!)

Kerho haluaa muistuttaa heitä, joilla tämän vuoden jäsenmaksu rästissä, hoitakaa homma pois päiväjärjestyksestä, sillä tuolla pienellä summalla on yllättävän iso vaikutus siihen mitä kerho voi saada aikaan toiminnan saralla. Mikäli sinulla on epäselvää, onko maksusi kunnossa, sen tarkistaminen onnistuu myös sähköpostilla tutusta osoitteesta. Huomion arvoisena asiana, jäsenyys Töölön reserviupseereissa avaa pääsyn kaikkien muidenkin HRUP:n kerhojen tapahtumiin, joten hyödyntäkää ihmeessä runsas pääkaupunkiseudun tarjonta!

Kerhomme yhteystiedot: toolonreserviupseerit@gmail.com

Facebook: Töölön Reserviupseerit

Viestiosasto

VOS logo_valkoinen tausta

Viestikoulutus ja KURSSIT

Taistelijan viestivälineet 23.8.2019-25.8.2019, Santahamina: https://mpk.fi/koulutuskalenteri/koulutus/99228/

Reserviläisjohtaja 1/II 21.9.2019 – 13.10.2019, Tuusula: https://mpk.fi/koulutuskalenteri/koulutus/98253/

Lahden Radioamatöörikerho ry., OH3AC, ja MPK:n Lahden koulutuspaikka järjestävät kaikille kiinnostuneille radioamatöörikursseja.

24.10.-3.12.2019 (syksyn iltakurssi tiistaisin klo 18:00-21:00)
– Kurssiesite syksy 2019
– Iltakurssin opetussuunnitelma 24.10.-3.12.2019

Kerhomme tukee erityisesti nuorten jäsenten osallistumista kursseille ja koulutuksiin. Hallitus päättää tapauskohtaisesti tuen myöntämisestä vapaamuotoisen, perustellun hakemuksen pohjalta.

Kaikki MPK:n kurssit löytyvät koulutuskalenterista www.mpk.fi/koulutuskalenteri.

Jos sinua kiinnostaa kouluttajan tehtävät, niin ilmoittaudu koulutusjoukkueeseen (ohjeet alla). Työtila on avoin kaikille kiinnostuneille ja tilaan pääsee rekisteröitymään ilman kirjautumisavainta.

 • Kirjaudu sisään PVMoodleen (pvmoodle.fi) tunnuksillasi ja mikäli sinulla ei ole tunnuksia luo sellaiset kirjautumissivun ohjeistuksen mukaisesti
 • Hae työtilaa yläpalkin ”Etsi työtiloja”-hakutyökalulla, hakusana: Kouluttajapankki
 • Työtila näkyy hakutuloksissa, työtilan nimi on ”JOJÄ kouluttajapankki”
 • Klikkaa työtilaa ja avautuvalla sivulla ”rekisteröi minut kurssille”

Suora linkki työtilaan: https://www.pvmoodle.fi/course/view.php?id=5217

 

 

AMPUMAKILPAILU 2019 ON KÄYNNISSÄ!

Kilpailun tarkoitus on aktivoida Viestiosaston jäseniä osallistumaan ammuntaan sekä panostamaan ampumataitonsa kehittämiseen.

Kilpailuaika on 12.3. – 22.10.2019. Kilpailusuoritteita on mahdollista tehdä sinä aikana olevilla Viestiosaston ampumavuoroilla (kts. alla).

Kilpailumuotona on Palvelusammunta 4 (PA4). Jokaisen vuoron lopussa on mahdollisuus ampua yksi kappale kilpailuun hyväksyttäviä suoritteita, jonka tulos kirjataan ylös. Jokainen osallistuja voi ampua kilpailuaikana enintään neljä kilpailussa huomioitavaa suoritusta. Katso säännöt tarkemmin: Ampumakilpailu 2019.

Lisätietoa: Mikko Leskinen 050 405 5873, ampumaupseeri2 ät viestiosasto piste net.

Viestiosaston ampumaratavuorot

Harjoitusammunnat Töölön radalla jatkuvat tänä vuonna parittomien viikkojen tiistaisin klo 19-21, kokoontuminen klo 18:50. Viestiosaston ampumavuorot ovat loistava tapa harrastaa pistooliammuntaa turvallisesti ja edullisesti. Vuoroilla on käytettävissä kerhon aseet, suojalasit sekä kuulosuojaimet, ja mikä parasta, ampumaupseerit opastavat turvallista aseenkäsittelyä. Aiempaa kokemusta tai omia varusteita ei siis tarvita, ainoastaan käytetyistä patruunoista tulee suorittaa omakustannehintainen maksu.

Ilmoittautuminen joko netissä www.rul.fi/viestiosasto/toiminta/ammunta/, sähköpostitse ampumaupseeri2 ät viestiosasto piste net tai puhelimitse, Mikko Leskinen 050-4055873.

SRA-VUOROT 2019

Olemme saaneet yhdessä Pioneeriosaston ja Töölön reserviupseerien kanssa kevät- ja syyskaudelle kuukausittain toistuvan SRA-vuoron. Vuoro on Töölön radalla lauantaisin kello 12-14:30 seuraavina päivinä: 21.9., 19.10, 16.11. ja 14.12. Vuoroilla on saatavilla lainakalustoa, mutta kaikilta osallistujilta vaaditaan SRA-kortti ja SAL-lisenssi tai RAT-vakuutus. Ilmoittautumisohjeet lähetämme erikseen, mutta päivämäärät kannatta laittaa jo nyt kalenteriin!

Lisätietoja: 2. ampumaupseeri Mikko Leskinen ampumaupseeri2 ät viestiosasto piste net tai 050-4055873.

LIIKUNTAKILPAILU 2019

Järjestämme viime vuoden tapaan liikuntakilpailun kerhomme jäsenille. Arvomme kaikkien RESUL:n kuntokortin mukaan yli 100 pistettä vuoden aikana keränneiden kesken palkinnon. Kuntokortti löytyy tästä: http://www.resul.fi/kuntokortti. Ei kun kuntoilemaan!

 

TIEDOTUS

Tietoa toiminnastamme ja yhteystietomme löytyvät verkkosivuiltamme www.viestiosasto.net. Tiedotamme tapahtumista myös sähköpostitse. Muista pitää yhteystietosi ajan tasalla joko RUL:n sivuilla www.rul.fi tai www.viestiosasto.net, kohdassa ”Liity jäseneksi”!

Espoo-Kauniainen Reserviupseerit

eskauru

ESPOO-KAUNIAINEN RESERVIUPSEERIT

Kerhon nettisivut: https://www.rul.fi/espoo-kauniainen/

Helsingin Reservimeriupseerit

MERIRESUPS

Hyvää alkanutta vuotta.

Ammuntojen vakiovuorot jatkuvat Töölössä 2019 parittomien viikkojen lauantaisin 12:00 – 14:30. Muista olla yhteydessä ampumaupseeriin vähintään kahta päivää ennen vuoroa, saadaksesi tarkemmat ohjeet.

Hallitus toivottaa jäsenilleen hyvää purjehduskautta

Pioneeriosasto

PIONEERIOSASTO

Ampumavuorot:

Vuonna 2019 luolavuorot jatkuvat Töölön luolassa keskiviikkoisin 19-21:30, päivämäärät: 12.6., 10.7., 7.8., 4.9., 2.10., 30.10., 27.11., 25.12.

Pioneeriosasto tarjoaa maksaneille jäsenilleen patruunoita 50 kpl/kerta/.22cal ja 10 kpl/kerta/9mm, kullekin enintään viideltä kerralta vuodessa. Paikalla on myös aseita ja kouluttaja.

Ota omat kuulonsuojaimet ja suojalasit mukaan, jos löytyy. Ilmoittaudu keskiviikkovuoroille maanantai-iltaan mennessä ampumaupseereille matti.mahonen (at) pp.inet.fi tai tommi.laakkonen (at) porvoo.fi.

Padasjoki:

Vuodelle 2019 olemme varanneet viikonloput 10.-12.5. ja 11.-13.10. Padasjoen ampuma-alueelta yhdessä Pioneerikillan kanssa. Lisätiedot puheenjohtajalta.

 

Tiedotus:

Pioneeriosasto tiedottaa toiminnastaan myös sähköpostilla. Jos et ole saanut tiedotteita sähköpostiisi, ole yhteydessä sihteeriin niin tarkistetaan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Pioneeriosaston yleinen Facebook-ryhmä löytyy hakusanalla ”Helsingin Reserviupseerien Pioneeriosasto”. Huom! Jos olet jo Facebook-ryhmän jäsen, mutta et saa ilmoituksia julkaisuista ja tapahtumista, muista klikata ryhmän Ilmoitukset päälle. Ohjeet saat tarvittaessa sihteeriltä.

JÄSENEKSI voit liittyä netissä tai ottamalla yhteyttä sihteeriin. Osoitteenmuutokset myös netissä.

Yhteystiedot:

Puheenjohtaja kapt Timo Lukkarinen, 040 538 9648, timo.lukkarinenxx(at)luukku.com

Sihteeri, tiedotusupseeri vänr Antti Korhonen, 040 559 7026, antti.j.korhonen (at) gmail.com

Ampumaupseeri evl evp Matti Mähönen, 040 570 3718, matti.mahonen (at) pp.inet.fi

Urheilu-upseeri ltn Jan Falck, 044 277 9185, jan.falck(at)helsinki.fi

http://www.rul.fi/pioneeriosasto/

Ilmailukerho

ILMAILUKERHO

HAULIKKOKISA 23.5.

Järjestämme perinteisen haulikkokisan (metsästysammunta) Hyvinkään ampumaurheilukeskuksessa to 23.5. Ridasjärven radalla. Yhteislähtö Hyrylän linja-autoasemalta, Autoasemankatu Tuusula klo 16. Kiertopalkinto odottaa jälleen kisan voittajaa. Panoksia saatavilla paikan päältä.
Lisätietoja radasta saa osoitteesta http://www.hyma-ry.fi  llmoittautumiset Martti Eerolalle  martti.eerola [at] @koti.fimnet.fi

TUTUSTUMINEN S/S Tursoon 11.6.

Kerhoiltojen jäätyä kesätauolle teemme ekskursion satamajäänmuurtaja S/S Tursolle Helsingin Hietalahden laituriin ti 11.6. klo 13. Tutustumme mm. höyrykoneen lämmitykseen. Ei ennakkoilmoittautumista. Pysäköintiohjeita ym. voi tiedustella sihteeriltä.

SEPPELEENLASKU 6.9.

Ilmavoimien vainajien päivän seppeleenlasku pe 6.9. (huom. viikonpäivä) Helsingin Hietaniemen hautausmaalle Alppilentäjien haudalle klo 12.

SYYSKUUN KERHOILTA 10.9.

Syyskausi alkaa ti 10.9. klo 18: Amir (evp) Juhani Kaskeala, Boeing: Esitelmä Super Hornetista. Ennen kerhoiltaa Mersunsauvakisa-tyyppinen tietokilpailu.

Kerhoillat ja esitelmät pidetään Helsingin Suomalaisella Klubilla Kampissa osoitteessa Kansakoulunkuja 3A, Helsinki. Noudatamme Klubin pukukoodia, joka on miehille solmio ja pikkutakki. Esitelmien osalta Chatham House -sääntö. Ennen esitelmää mahdollisuus ruokailuun (n. 20 e).

JÄSENASIAT
Ilmailukerhon verkkosivuilla mm. kerhoiltojen/kuukausiesitelmien aiheet ja puhujat sekä tiedot mahdollisista muutoksista:
https://www.rul.fi/ilmailukerho

Tiedotamme tapahtumista ja mahdollisista muutoksista vuosikalenteriin myös sähköpostitse. Mikäli haluat tiedotusta sähköpostilla ilmoita sähköpostiosoitteesi jäsenvastaavalle  jmlaurio [at] gmail.com

Ilmoitathan muuttaessasi uuden osoitteen RUL:n jäsenrekisteriin tai kerhon sihteerille.

Hyvää kesää ilmailukerhon jäsenille!

Jääkärikerho

JÄÄKÄRIKERHO

JÄÄKÄRIKERHO

Jääkärikerhon seuraavat AMPUMAVUOROT pistoolilla ovat klo 16.30 – 18.30 Töölön sisäampumaradalla tiistaina 27.8., 10.9. ja 8.10. Tulemalla mukaan pääset tutustumaan ampumiseen, vaikka et omista omaa asetta. Vakituisilla harrastajilla tulee olla ampumaturvavakuutus, josta on ohjeet RUL:n sivuilla. Ilmoittaudu viimeistään päivää ennen tilaisuutta jorma.nisula(at) kolumbus.fi, puh. 0400 453709 tai matti(at)sortila.fi.

KERHO-/SAUNAILLAT Santahaminassa ovat Kiltasaunalla (osoite Leipurinniementie 10) klo 16 alkaen tiistaina 4.6., 6.8., 3.9. ja 1.10.Santahaminan varuskunnan portilla on jäsenluettelo. Henkilöllisyyden todistamalla pääset sisään. Epäselvyyksissä ota yhteyttä puheenjohtajaan. Tarjolla on vapaamuotoista yhdessäoloa ja puukiukaan makoisat löylyt. Mukaan kannattaa ottaa omat eväät, saunajuomat sekä pyyhe.

Kerhon NUORET JÄSENET: Osoitteessa ”HRUP.fi”.  ja sieltä alakohdasta ”Nuorten toiminta” löytyy lisää toimintaa ja nuoria jäseniä palvelevia linkkejä.

Jääkärikerhon kotisivut: https://www.rul.fi/jaakarikerho/

Länsi-Vantaan Reserviupseerit

lvru

Nuorten upseerien toiminnasta, facebook-sivuista ym. voi kysyä Ville Arekalliolta ville383(at)gmail.com

Töölön pistooliradalla on vakio ampumavuoromme parittomien viikkojen maanantaisin klo 16-19 ja parittomien viikkojen lauantaisin klo 14:30-17:00.

Tikkurilan Urheilutalon radalla on ampumavuoro perjantaisin klo 15:00-17:00, 22 kal. aseilla.

Kaikkiin ampumatilaisuuksiin ilmoittautumiset Seppo Kulmalalle P: 040 586 9252.

Päästäksenne sähköisen tiedotuksemme piiriin, ilmoittakaa sähköpostiosoitemuutoksenne sähköpostiimme:  lvrury@gmail.com tai olli.pusa@pusa.fi

Seuratkaa myös kerhon kotisivuilla olevia tiedotuksia. Kotisivujen osoite on

www.rul.fi/lansivantaa

Hallitus

Helsingfors Svenska Reservofficersklubb

hsrk

Bästa officerare,

Tusen tack för alla som deltog i klubbens 70-års jubileumsfest. Festen var en stor succé! Även värt att nämna att segern i gentlemannatävlingen även i år gick till HSRK, trots tapper kamp från våra svenska vänner i ROSIS.

Utöver de regelbundna skytteturerna ordnas onsdagen 5.6. kl 18-20 en visit till östra Villinge för att utforska den gamla militära basen. Till rundturen hör en även en snabb picnic och möjlighet att bada bastu. För ytterligare information följ med klubbens Facebook-sida och hemsida, eller kontakta klubbens mässofficer Richard Lundell (richard.lundell@helsinki.fi).

Pohjois-Helsingin Reserviupseerit

POHJOISHELSINKI

Tulevaa toimintaa

Kevätsauna Santahaminassa

Kevätsauna pidetään 21.5.2019 klo 17:00 alkaen. Yhdistys kustantaa makkarat sekä

virvoitusjuomat. Ilmoittautuminen kerhon sihteerille sähköpostilla 13.5.2019 klo 19

mennessä (eero.kujala@gmail.com). Ilmoita syntymäaika sekä auton rekisterinumero,

mikäli tulet omalla autolla.

Hallituksen kokous

Seuraava hallituksen kokous pidetään kevätsaunan yhteydessä Santahaminassa 21.5.2019 klo 17:00.

Vierailu Museo Militariaan

Yhdistys järjestää vierailun Museo Militariaan Hämeenlinnaan 25.5.2019. Lähtö Malmin Teboilia vastapäätä olevalta ABC:n kylmäasemalta 25.5.2019 klo 11.00. Kimppakyytimahdollisuus. Tilaisuus on avec. Ilmoittautumiset sihteerille sähköpostilla (eero.kujala@gmail.com) 21.5.2019 mennessä.

Padasjoen ampumaleiri

Padasjoen perinteinen ampumaleiri pidetään 4. – 5.10.2019. Henkilökohtainen varustus. Yhdistys varaa paikalle aseet ja patruunat. Lisäksi yhdistys kustantaa ruoat ja juomat.

Ammunta

Ampumavuorot Töölön luolassa jatkuvat parittomina viikkoina, joka toinen perjantai klo 16.00 – 19.00. Et tarvitse omaa pistoolia, yhdistykseltä löytyy kalustoa ja patruunoita saatavilla omakustannushintaan. Ennen ammuntaa sinulla tulee olla reserviläisen ampuma- tai senioriturva etukäteen hankittuna. Ensimmäisellä kerralla et tarvitse vakuutusta. Vakuutuksen saat sen Reserviläisliitosta puh. 09-40562040 tai kätevästi reserviläisliiton kotisivulta.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen ampumavuoroille: Ampumaupseeri Jouko Kylmälä, puh. 0400-430632, jouko.kylmala@kolumbus.fi.

Monumentin adoptointi 

Yhdistys on tehnyt sopimuksen Helsingin kaupunginmuseon kanssa kohteen Paloheinä, Tukikohta XVIII/1 (osa ensimmäisen maailmansodan maalinnoitetta) adoptoinnista ja avustaa talkooluonteisesti sen kunnostustöissä.

Yhteyshenkilöt

Pj Jarkko Paananen (040-7239641 / jarkko.t.paananen@gmail.com

Sihteeri Eero Kujala (040-8641417 / eero kujala@gmail.com)

Tiedotus Jorma Loimukoski (045-6090610 / jorma.loimukoski@gmail.com)

Viestintä Kari Raatikainen (0400-200566 / ivaloirak@gmail.com).

Yhdistyksen kotisivut

Vieraile myös yhdistyksen kotisivuilla:

http://www.rul.fi/pohjois-helsinki

Autokerho

HUOLTOUPS

Autokerhon vuosipäivä vietettiin 13.5.2019, Ravintola Kaartissa. Syksyllä jatketaan toiminta suunnitelman mukaan. Autokerho toivottaa mukavaa kesää kaikille.

RT-kerho Johtorengas

rt-kerho

KESÄAMMUNNAT LOPELLLA 29.6

Tervetuloa RT-Johtorenkaan perinteiseen kesäammuntapäivään la 29.6. Lopen ampumaradalle. Päivän aikana ammutaan erilaisia SRA-ammuntoja pistoolilla ja kiväärillä. Oma kalusto ja patruunat mukaan. Ne joilta puuttuu oma ase on mahdollisuus ampua kerhon kalustolla. Ilmoitathan ase- ja patruunatarpeista tapahtuman järjestelyvastaavalle Juha Noralle juha.nora@gmail.com viimeistään 21.6. mennessä, jotta osaamme varata tarvittavan määrän kalustoa mukaan. Vaikka tapahtuma on jäsenille avoin, on aikaisempi SRA-kokemus toivottavaa. Kerho maksaa radan varausmaksun, taulut ja tarvikkeet. Kokoontuminen sovelletun montulla klo 11. Ammunnat päättyvät viineistään klo 18. Omat eväät mukaan!

PADASJOEN AMPUMALEIRIT 2019

Johtorengas järjestää vuonna 2019 kaksi ampumaleiriä Padasjoella. Kevään leiri meni jo. Seuraava on syksyllä 6. – 8.9.2019. Merkkaa aika jo nyt kalenteriisi. Lisätietoja lähempänä leiriä.

AMPUMAVUOROT TÖÖLÖN AMPUMARADALLA 2019

Hyödynnäthän loistavan mahdollisuuden ampumataidon treenaamiseen! Kerholla on joka kuukausi oma vuoronsa Töölön ampumaradalla ja olet myös tervetullut, mikäli esim. haluat vain kokeilla uutta harrastusta, mutta olet vielä epävarma jatkon suhteen. Kysy siis rohkeasti lisätietoja asiasta puheenjohtaja Toni Aallolta, toni.aalto@iki.fi tai 040 311 3348. Ajankohdat ovat perinteiseen tapaan keskiviikkoisin klo 19 – 21:30, Vuoden 2019 ratavuorot: 29.5., 26.6., 24.7., 21.8., 18.9., 16.10., 13.11. ja 11.12.

Kerhon virallisena viestikanavana toimii jatkossakin Helsingin Reservin Sanomien tapahtumakalenteri. On hyvä huomioida, että osa lehden numeroista ilmestyy nykyään printtiversion sijaan digilehtenä. Aika ajoin kerhon hallitus tiedottaa jäsenistöään tapahtumista ja vastaavista myös sähköpostilla.

Varmistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, niin vastaanotat mm. ilmoitukset Helsingin Reservin Sanomien julkaistuista digilehdistä, Helsingin Reserviupseeripiirin muut tiedotteet kuin Johtorenkaan sähköpostitkin! Muuttuneet yhteystietosi voit ilmoittaa RUL:n toimistoon (toimisto@rul.fi).

Ilmatorjuntakerho

ILMATORJUNTAKERHO

Hyvät IT- veljet. Kevät se keikkuen tulevi ja monella alkaa jo mökkikausi painaa päälle. Kiinnitämme kuitenkin huomiota seuraaviin tapahtumiin:

18.5. klo 11-17 Kansainvälinen Museopäivä, jonka kunniaksi avoin sisäänpääsy Ilmatorjuntamuseolle.

4.6. klo 12 Ilmatorjuntamuseo 50 vuotta Hyrylässä -esitelmä, luennoitsijana ev evp Seppo Lehto.

50 vuotta sitten Ilmatorjuntamuseo avautui yleisölle ensimmäisen kerran Hyrylässä. Sen kunniaksi kutsutaan kaikki kiinnostuneet tutustumaan museoon ja näyttelyihin. Ilmainen sisäänpääsy klo 11-17.

Suomenlinnan Upseerikerho järjestää perheretkeken Suomenlinnan historiakohteisiin 25.5. Retki sopii kaikenikäisille. Varaa kävelyyn sopivat kengät ja museokortti. Noin 1.5 h kestävä kierros alkaa upseerikerholta klo 14.00 iltapäiväkahvilla. Kierroksen jälkeen kerholla on tarjolla ruoka. Tarjoilujen hinta on 20€. Ilmoittautumiset 18.5 mennessä ravintola@suomenlinnanupseerikerho.fi

Lisäksi toteamme, että Senioriupseerit, jonka jäsenkunnassa on myös ilmatorjuntaupseereita, järjestää tahollaan sangen korkeatasoisia tapahtumia. Seniorien kerhon palstalla on näistä ja niihin ilmoittautumisesta yksityiskohtaista tietoa. Kannattaa vilkaista.

Kerhon ampumavuorot jatkuvat edelleen parillisina keskiviikkoina klo

16-18 Töölön ampumaradalla. Vuoro on syytä varmistaa kerhon ampumaupseerilta, timo.niiranen@gmail.com

KRH-kerho

krhkerho

Kerhon puheenjohtaja Sami Lentilä lentilasami(at)netscape.net

VR Helsingin Reserviupseerit

vr

TALVIKAUDEN 2019 OHJELMA

        • Spjutsundin perinteinen saunailta maanantaina 20.5.2019 klo 17.00

AMPUMAVUOROT VUONNA 2019

Yhdistyksellä on ampumavuorot perjantaisin HRUP:n ampumaradalla Töölössä kello 16.00 – 19.00 seuraavina päivinä:

31.5. (vk 22)

23.8. (vk 34)

20.9. (vk 38)

18.10. (vk 42)

15.11. (vk 46)

13.12. (vk 50)

Ilmoittaudu ampumaupseeri Petri Kehälle (p. 050 5344 181) viimeistään ampumapäivää edeltävänä päivänä klo 12.00. Ampumisesta kiinnostuneet uudet harrastajat voivat sopia ampumaupseerin kanssa ampumisen kokeilusta.

Pistooliradan omistaja HRUP, ja sitä kautta yhdistyksen hallitus edellyttävät, että yhdistyksen vuorolla ampuvat henkilöt hankkivat henkilökohtaisen ampujan vakuutuksen, joka korvaa pistoolivuorolla itselle tai muille aiheutuneet vahingot. Vakuutus on nimeltään ”Reserviläisten ampumaturva”, ja sen saa tilattua mm. netistä:

http://www.reservilaisliitto.fi/ampumavakuutus

Ampumaturva tulee voimaan aikaisintaan vakuutuskauden alussa tai sen jälkeen maksettaessa maksupäivänä klo 24.00 ja on voimassa vakuutuskauden loppuun. Ampumaturva maksaa 25 euroa, josta varsinaisen vakuutusmaksun osuus on 5,50 euroa.

.

Merireserviläiset ry – Sjöreservister rf

merireservilaiset

Merireserviläiset ry, Sjöreservister rf.

Hyvää lähestyvää kesää arvoisat jäsenemme!

Merireserviläiset ry:n, Sjöreservister rf, toiminnan peruspilarit ovat merellinen toiminta MPK:n linnakevene Lavansaarella ja yhdistyksen Ahven3-veneellä sekä merenkulun koulutus, merikilpailutoiminta sekä turvallinen ampumaharrastus.

Jäsenistöllä on mahdollisuus hankkia veneviirejämme sekä perälippuja henkilökohtaiseen käyttöönsä. Oma venekatsastajamme on käytettävissä tarvittaessa.  Kysy lisää mikäli haluat oman veneesi rekisteriimme.

Lisätietoja antaa Matias Kaivos.  Mikäli olet navigaatiojaoksen jäsen, muistathan toimintaa ylläpitävän kympin jaosmaksun. Tilinumero ja jaosmaksuviitteet löytyvät nettisivuiltamme.

Viime purjehduskaudella aktiiviset merenkulkijamme olivat ajossa usein, niin Ahvenella kuin Lavansaarellakin. Samaa on tiedossa myös pian alkavalla purjehduskaudella. Aluksillla järjestetään kesän aikana kansimieskurssi. Nyt on hyvä tilaisuus kehittää merimiestaitojaan turvallisesti osaavien kouluttajien ohjauksessa. Kysy lisää Make Kaasalaiselta.

Kevään ampumatapahtumia ovat ulko- ja sisäratatoiminta. Sinisen Reservin ampumapäivä 2 tapahtuu  lauantaina 25.5. Lisätiedot Meripuolustuspiirin kurssikalenterista.

Jotta pääset mukaan kaikkiin järjestämiimme tapahtumiin, kannattaa seurata nettisivujamme (sivujen päivittäminen on meneillään),  facebookia ja sähköpostiasi. Tarkennamme tulevien tapahtumien päivämääriä mahdollisimman pikaisesti saatuamme vahvistuksia. Suosittelemme myös aktiivisesti seuraamaan Sinisen Reservin, Reserviläisliiton netti- ja facebooksivuja sekä MPK:n kurssikalenteria.

Sinisen Reservin purjehduskauden avajaissaunailtaan, 26.4., osallistui mukava määrä meitä merireserviläisiä. Kiitos mukana olleille. Jäsenyhdistysten yhteistyön kehittämistä suunniteltiin lauantaina 27.4. ennen Sininen Reservi ry:n vuosikokousta.

Tulevia tapahtumia ovat linnakkeenkunnostuskurssin kuljetukset sekä viikkoajot linnakeveneellä eri teemoineen.  Merivoimien vuosipäivää juhlitaan 9.7. Helsingissä. Perinteinen iltajuhla Merisotakoululla. Lisätietoja kevään aikana, www.sininenreservi.fi.  Esittelijä- ja järjestelytehtäviä on tarjolla kiinnostuneille. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Mikaan, mika.kuutti@welho.com.

Alustavan tiedon mukaan on tulossa mielenkiintoinen jäsenillemme suunnattu tutustuminen heinäkuun lopussa Helsingissä. Siitä tarkemmin tulevassa jäsentiedotteessa 3/2019.

Luolavuorot jatkuvat keväällä vielä toukokuun ajan. Ruutiaserata klo 16.30-20.30. Muista ilmoittautuminen ruutivuorolle edellisenä päivänä. Ilma-aserata klo 18.00-19.30, ilmoita tulostasi viimeistään puoleen päivään mennessä Tatu Korhoselle puhelimitse tai tekstiviestitse. Vuoden 2019 Luolavuorot ovat nettisivuillamme.

Kirkkonummen reserviläisten ampumavuoroilla Upinniemessä on edelleen osallistumismahdollisuus jäsenillemme. Tarkemmat tiedot ratavuoroista ja –ohjeista Kirkkonummen reserviläisten nettisivuilta. Ilmoittautumiset etukäteen sekä ampujilla tulee olla voimassaoleva reserviläisen ampumaturvavakuutus ja omat suojavälineet. Upinniemen portilla on nimilista Kirkkonummen reserviläisten listan yhteydessä. Kysy johtokunnalta lisää mikäli olet kiinnostunut yhdistyksen aseiden lainausmahdollisuudesta.

Kiinnostuitko toiminnastamme ja haluatko jäseneksi kasvavaan joukkoomme? Täytä jäsenhakemuslomake Merireserviläisten nettisivuilla. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hyvämaineinen 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Jäsenyys ei edellytä suoritettua asepalvelusta eikä merivoimataustaa. Kiinnostus meritoimintaan ja halu oppia uutta riittää.

Sähköposti johtokunnalle merireservilaiset@helresp.fi . Nähdään tapahtumissa ja pidetään yhteyttä!

Kokonaismaanpuolustus

KokonaismaanpuolustusKokonaismaanpuolustus ry on akateemisen loppututkinnon tai muun ylemmän tutkinnon suorittaneiden reserviläisten maanpuolustusyhdistys, joka toimii valtakunnanlaajuisesti reserviläisten kokonaismaanpuolustusharrastuksen yhdyssiteenä.

Yhdistyksen nettisivut.

Helsingforsnejdens Svenska Reservunderofficerare

Svenskatlogo

Skytte i Luolan udda veckors torsdagar kl. 17-19. Följande tillfällen är 23.5.

Triangelkampen 2019

Löpskytte i Västerb Ekenäs tisdagen 14.5 kl. 18.00

Terränglöpning på Kasaberget Grankulla tisdagen 13.8 kl. 18.30.

Orientering i Västerby Ekenäs lördagen 28.9 kl. 10.00.

Luftpistols- och luftgevärsskytte i Västerby skyttehall, Ekenäs lördagen 28.9 kl. 12.00.

Avslutnings- och 50-årsfest i Dragsvik lördagen 26.10 kl. 19.00.

Övriga tävlingar

Tammet tävlan i Baggby Ekenäs måndagen 26.8 kl.18.30. Deltagaravgift 5 euro.

Skogsstigen på Ramsholmen, Ekenäs lördagen 21.9 kl. 11.00. Deltagaravgift 5 euro.

Markus Liesalho

Ordförande

0400 421002

svenska@helresp.fi

www.reservilaisliitto.fi/hsru

S-ryhmän Reserviläiset

sok

Yhteystiedot/työnjako: Puheenjohtaja:  Ari Vieno,  ari.vieno@sok.fi, I varapuheenjohtaja ja sihteeri:  Teemu Mällinen  teemu.mallinen@sok.fi, II varapuheenjohtaja  Ari Karvonen  ari. karvonen@sok.fi, Toiminnanjohtaja/rahastonhoitaja: makinen.teuvo@gmail.com  050-3385636

Itä-Helsingin Reserviläiset

IHRES jäsenmerkit

Hallitus toivottaa hyvää kesää.

Pirtti-illat jatkuvat syyskaudella -19

seuraavasti: 10. 9., 8. 10. (syyskokous),

 1. 11. ja 10. 12. (puurojuhla), kukin alkaen

klo 18:00. Tervetuloa!

Ilmailuosasto

ILMAILUOSASTO

Kesän tapahtuma

Tiistai 11.6. klo 13 ekskursio: Tutustuminen ent. sotakorvausalukseen jäänmurtaja S/S Tursoon. Kustannus esitelmästä + alusesittelystä 10€/hlö. Tarkemmat tiedot voi tiedustella Kerhon sihteeriltä Juha-Matti Lauriolta jmlaurio(at)gmail.com tai p. 050 462 1274.

JÄSENASIAT

Tiedotamme tapahtumista ja mahdollisista muutoksista vuosikalenteriin myös sähköpostitse. Mikäli haluat tiedotusta sähköpostilla ilmoita sähköpostiosoitteesi tiedotusvastaava Jari Helanderille  helander.jari(at)gmail.com

Oletko muuttanut? Ilmoitathan uuden osoitteen Reserviläisliiton jäsenrekisteriin tai osaston tiedotusvastaavalle.

Vääpelikilta

Kiltalogo_CMYK

Maanantaimarssit, sählyvuorot ja nitrojumpat 

Maanantaimarssit marssitaan maanantaisin Pirkkolassa. Noin 9 km lenkki. Ei erillistä ilmoittautumista, ilmestyt vain paikalle. Paikka: Pirkkolan urheilupuiston alaparkkipaikka Pirkkolantien varressa. Lähtökynnys ylitetään klo 17.30. Haasta yksi tai useampi kaverisi liikkumaan! Lisätiedot Juha Matikainen, juha.matikainen@esres.fi

Pohjois-Haagan Yhteiskoululla pelataan sählyä joka sunnuntai kello 19.30–20.30. Uudet ja vanhat pelaajat ovat tervetulleita! Pelaajien ikähaarukka on ollut n. 25–50v välillä. Ilmoittautuminen tapahtuu www.nimenhuuto.com -sivuston kautta. Uudet pelaajat: Kirjoita joukkueen nimeksi ”Stadin ressujen salibandy” ja salasanaksi ”Ressusalibandy”. Näin pääset kirjautumaan sivustolle ja ilmoittautumaan tapahtumaan. Peleihin mukaan tarvitset oman mailan ja urheilutossut. Lisätietoja tarvittaessa:jyri.vilamo@gmail.com

Nitrojumpat pidetään perjantaisin klo 18-19:30 Töölöntorinkatu 2:ssa. Paikalla on pukuhuone ja suihku. Lisätiedot Seppo Kulonen, 0400 387 547.

Helsingin Reserviläiset

Maanantain ratavuorot Töölön sisäradalla klo 19.00-21.00

3.6., 1.7., 29.7., 26.8., 23.9., 21.10., 18.11., 16.12.

Ilmoittautumiset: tomi.sarilahti(at)lassila-tikanoja.fi tai tekstiviesti alkaen sunnuntaista klo 14.00 ratavuoropäivään klo 14.00 mennessä. Laina-asetta tarvitsevia (.22 cal) otetaan vuorolle max. 6 ampujaa, yhdistys tarjoaa patruunat (koskee henkilöitä, joilla ei omaa asetta ja sellaisen aikovat hankkia 2 vuoden harrastuksen jälkeen). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos tarvitset laina-aseen. HUOM vuorolle otetaan yhteensä max.12 ampujaa.

Mukana oltava kunnossa oleva vakuutus (esim. Reserviläisen ampumaturva) sekä Reserviläisliiton jäsenkortti. Oma ase (.22- .45ACP), patruunat ja suojaimet.

Lisätietoja: asevastaava, Tomi Sarilahti p.050 385 1313

Ruutisavun ratavuorot maanantaisin klo 17.00-19.00

Yhdistys järjestää jäsenilleen johdettuja ammuntoja Ruutisavu Oy:n tiloissa Vantaan Koivuhaassa. Vuoroja on varattuna seuraavasti: 16.9., 21.10., 18.11., 16.12.

Käyntimaksu 10€ hintaan sisältyy ratamaksu ja taulu. Käyntimaksu 20€ ja hintaan sisältyy ratamaksu, yhdistyksen laina-ase ja 50kpl 9x19mm patruunoita sekä taulu.

Patruunoiden ostoon käy vain käteinen, varaathan siis tasarahan verran käteistä mukaan.

Ruutisavulla ampuvan muistilista: Radalla voi ampua 9 mm, .45 ACP ja vastaavilla pistoolikaliiperisilla aseilla vaippaluoteja. Myös pistoolikarbiinit ovat sallittuja. Lyijyluotien ampuminen on kielletty (kielto ei koske kaliiperia 22 LR).

Mukaan tarvitset aina jäsenkortin, vakuutustodistuksen sekä omat silmä- ja kuulosuojaimet. Jos tarvitset laina-aseen, yhdistys lainaa aseen kyseiselle vuorolle.

Vuorot ovat vain Helsingin Reserviläiset ry:n jäsenille. Mikäli sinulla ei ole patruunoita (9x19mm), niitä voi ostaa hintaan 10€/50 kpl.

Muista ottaa myös ampumapäiväkirjasi mukaan radalle. Ampumapaikkoja vuorolle on rajoitetusti.

Ilmoittautumiset aikaisintaan viikkoa aikaisemmin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset ratavuorolle: esko.koskinen(at)gmail.com

Yhdistys etsii Facebook sivuilleen ylläpitäjiä, juttuja sekä kuvia. Lisätietoja uimonenjouko(at)gmail.com.

Yhteystiedot ajan tasalle:

Jos on sähköpostiosoite, johon haluaisit saada tietoa ”nopeista lähdöistä”, mutta et tähän mennessä ole saanut, ilmoita se yhdistyksen sihteerille: sihteeri.helres(at)gmail.com tai helsinki(at)helresp.fi

Vantaan Reserviläiset

vareslogo_v3

Vantaan Reserviläiset ry on ampumatoimintaan erikoistunut reserviläisyhdistys.

Yhdistys on perustetty v.1958 ja sillä on pitkät perinteet reserviläistoiminnan sekä

aatteellisen maanpuolustuksen parissa. Varesiin on tervetullut kuka tahansa 18-vuotta

täyttänyt Suomen kansalainen sukupuoleen, varusmiespalvelukseen tai sotilasarvoon katsomatta.

KOTISIVUT

VaResin kotisivut löydät osoitteesta:

www.vantaanreservilaiset.fi

Sivuilta löydät tietoa yhdistyksen tapahtumista sekä muuta tarpeellista tietoa, kuten jäseneksiliittymislomakkeen.

SOME

Muista myös Varesin FB-sivu: facebook.com/vantaanreservilaiset joka toimii aktiviisena tiedotuskanavana!

AMPUMATOIMINTA

Syksyn sisäratakausi jatkuu Tikkurilassa, Töölössä ja Ruutisavulla! Käy tarkastamassa kotisivuilta ampumavuorot ja valvojat!

TIEDOTUS

Löytäähän sähköposti perille? Maanpuolustusrekisterin kautta hoidettu sähköpostitiedotus huomauttaa jatkuvasti epäkelvoista osoitteista ja monelta osoite puuttuu. Päivitäthän osoitetietosi RES/RUL:n jäsenrekisteriin tai yhdistyksen sihteerille!

YHTEYSTIEDOT

Missä tahansa yhdistystä koskevissa asioissa voit olla yhteydessä hallituksen jäseniin. Jäsenasioissa auttaa pj: Mikko Lehtinen tai sihteeri Toni Tammelin sekä ampumatoimintaan liittyvissä kyselyissä ase- ja ampumaratavastaavat Mikko Lehtinen/Panu Tamminen. Kaikki yhteystiedot löytyvät yhdistyksen kotisivuilta ja ovat muotoa etunimi.sukunimi(ät)vantaanreservilaiset.fi.

Pohjois-Helsingin Reservialiupseerit

Puheenjohtaja Jari Oksman bosphorus@kolumbus.fi

Autojoukkojen Helsingin kilta

pikkutorni

 

AUTOMIESTEN ja -NAISTEN AMPUMAKILPAILU 23.5.

Perinteinen Automiesten- ja -naisten pistooliampumakilpailu (10 ls) pidetään 23.5.2019 Santahaminan pistooliampumaradalla kello 17:00. Laita jo kalenteriin ylös ja tule paikalle kesäkauden avaukseen. Ilmoittaudu 21.5. mennessä: toimisto@ajhk.fi tai puh 040 7538981 (Harri). Omat aseet. Omat patruunat. Järjestäjän puolelta on tarvittaessa aseet ja patruunat (maksulliset patruunat). Ampumavakuutus on killan puolesta kaikille ampujille (myös killan ulkopuolisille) sisältyen jäsenmaksuun!

 

KILTATUOTTEET

Muistathan kiltatuotteemme. Uusina tuotteina ovat killan saunapyyhe (vastaava kuin käsipyyhe, mutta isompi) sekä pipo. Kuvat ja hinnat tuotteista ovat killan kotisivuilla. Tuotteita voi tilata myös puhelimitse numerosta: 040 5045133. Kiitos.

Stadin Sissit

Sissit-logoSISSIOS

KOTISIVUT: Stadin Sissien kotisivut löytyvät osoitteessa www.stadinsissit.fi. Sivuilta löytyy mm. tämän vuoden toimintakalenteri, Sissisanomien nettiversiot ja lisätietoa tapahtumista.

MAASTOTOIMINTAA: Alkuvuodesta tapahtuu, mm. Tiedustelukouluttaja-kurssi 1 starttaa,

AMPUMATOIMINTAA:  Kevään ampumavuorot jatkuvat vielä: Töölön ratavuorot parillisilla viikoilla ma ja pe klo 19-21:30. Ikisissien ampumavuoro keskiviikkoisin: ota yhteyttä Christer Mikkoseen ät elisanet.fi.

Jos haluat mukaan ampujien sähköpostitiedotuslistalle ampujat(ät)stadinsissit.fi ota yhteys jyri.tahtinen(ät)gmail.com.

Lisätietoa ampumaharjoituksista Santahaminassa KAARTJR killan vuoroilla, MPK:n ja piirin ampumavuoroilla www.stadinsissit.fi/ampumaharjoitukset-santahaminassa/ tai toisaalla tässä lehdessä. Huomioi ilmoittautumisohjeet piirin vuoroille tämän lehden Ampumatoimintaa-sivulla.

PAHKISPROTO19 Syksyn 2019 Pahkiksen ilmoittautuminen on avoinna. Lisätietoa ja ilmoittautuminen https://mpk.fi/koulutuskalenteri/koulutus/96116/

SALITOIMINTAA: Perinteinen Budo kohtaa nykypäivän vaatimukset. Vakiovuorot ma & ke. Salivastaavalta tietoa toiminnasta: sali.sissit@gmail.com
Ja pe Ikisissit (Nitrot) 18.00–19.30 Lisätietoja iki-sissien salitoiminnasta => www.stadinsissit.fi

SISSIEN HISTORIIKKI

Haluatko Stadin Sissien historiikin? Historiikkia Varjosta valoon myydään Sissien tilaisuuksissa  etukäteismaksua vastaan. Kirjan hinta on 30€. Ohjeet ostoon löydät myös Sissien nettisivuilta.

YHTEYSTIEDOT SISSIEN TOIMINTAAN: Sissikerho pj: Tommi Saikkonen 050 5544 736 tommi.saikkonen(ät)gmail.com;  Sissiosasto pj: Aarne Björklund 050 382 1636 / baarne(ät)gmail.com

Jäsentietojen muutokset: Käytämme RUL- ja RES-jäsenrekisteriä, jonne voit itse päivittää muuttuneet tietosi www.rul.fi / www.reservilaisliitto.fi tai vaihtoehtoisesti ota yhteyttä tommi.saikkonen(ät)gmail.com

Onhan sähköpostiosoitteesi ajan tasalla? Samassa paikassa voit päivittää sen ja näin saada tiedotteita Sisseiltä suoraan mailiisi.

Tapiolan Reserviupseerit ja Espoon Reserviläiset

Tarun_värilogo_2

ESRES-logo-L757-K760px

www.tapiolanreserviupseerit.fi / www.esres.fi

ESRES ILMOITTAA:

———————

– Padasjoen kesäpäivät 2. – 4.8.2019: perinteinen, ampumaurheilupainotteinen viikonlopun mittainen tapahtuma – varaa aika kalenteriisi jo nyt!

– Maanantaimarssit käynnissä, lähtö Pirkkolan ulkopuiston pysäköintialueelta klo 17:30. Huom: kevätkauden viimeinen marssi on 3.6.2019

– Töölön sisäampumaradalla on kerhon vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin alk. klo 17:00.

– Saathan kuukausittaisen jäsentiedotteemme sähköpostiisi? Mikäli et, ilmoita uusi sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen info@esres.fi

Tapahtumien lisätiedot, ohjeet, toimintakalenteri ja muita uutisia: www.esres.fi

——————————————–

TARU ILMOITTAA:

 • LAHNUKSEN RATAVUORO KESKIVIIKKOISIN KELLO 17-20! Viimeinen vuoro 26.6.2019, jonka jälkeen rata suljettu heinäkuun. Vuorot jatkuvat elokuussa. Katso lisää tapiolanreserviupseerit.fi.
 • Töölön pistooliampumavuorot parillisten viikkojen sunnuntaina klo 17-21. Ilmoittautuminen vuorolle: kari.wuokko (at) kolumbus.fi.

———————–

Kenttätykistökerho ja Uudenmaan Tykistökilta

KT Logo uudenmaantykist;kilta

Kenttätykistökerhon ja Uudenmaan tykistökillan yhteystiedot:
Aki Mäkirinta – PJ (puheenjohtaja@ktkerho.fi) Puh: 0400 805 124