05/2017 uutiset

SRA-tavaramerkki

Reserviläisurheiluliiton hallitus päätti loppuvuodesta 2016 hakea SRA-tavaramerkin suojausta osana laajempaa kehitystä kohti lajiliittomaista toimintatapaa. Suojauksella halutaan varmistaa laadukas ja yhdenmukainen palvelu lajin harrastajille.

Jatkossa reserviläinen voi olla entistä varmempi SRA-nimellä kulkevaan tapahtumaan ilmoittautuessaan, että voimassa ovat Reserviläisurheiluliiton SRA-säännöt. SRA:n nimellä ei saa järjestää ampumatoimintaa, joka ei noudata liiton lajikohtaisia sääntöjä.

Tavaramerkkisuojaus mahdollistaa liitolta myös yritysyhteistyön tekemisen alan kaupallisten toimijoiden kesken, huolehtien siitä että liiton immateriaalioikeuksia ei loukata ja niistä voidaan periä asianmukaiset maksut.

Tavaramerkkisuojauksen tarkoituksena ei ole kohdistaa reserviläiskenttään tämän perusteella uusia maksuja. Tavaramerkkisuojaus ei myöskään tarkoita, etteivätkö reserviläiset voi teetättää vaikkapa SRA-paitoja jatkossa; tavaramerkkisuojaus on voimassa urheilun ja kuntoilun tuotteissa ja palveluissa.

Tarkemmat toimintaohjeet julkaistaan liiton sivuilla vuoden loppuun mennessä www.resul.fi

Liikuntajärjestöjen valtionavustus pienenee vuosi vuodelta. Aiempaa merkittävämpi osuus toiminnan rahoituksesta on tultava liiton omasta toiminnasta. Tämä tarkoittaa että esimerkiksi kilpailujen osallistumismaksuja tullaan tarkistamaan. Myös kilpailun järjestävälle seuralle jäävää osuutta halutaan kasvattaa, jotta järjestäjiä löytyy myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja antaa Reserviläisurheiluliiton puheenjohtaja Tor-Erik Lindqvist

044 278 2720, puheenjohtaja@resul.fi

Jaa uutinen: