06/2019 uutiset

Senioriupseerien syysseminaari 24.10.

Helsingin Reserviupseeripiirin senioriupseerien kerhon perinteinen syysseminaari pidettiin Katajanokan kasinolla torstaina 24.10. Seminaarin teemana oli ” Itsenäinen Suomi ja sen lähipiiri; Venäjä, Saksa, Ruotsi ja Viro 1919–2019”.

 

Seminaarin avasi kerhon puheenjohtaja Seppo Kulmala, joka avaussanoissaan muistutti myös kerhon toimintaperiaatteista: kyseessä on rekisteröimätön yhdistys, joka toimii Helsingin Reserviupseeripiirin yhteydessä. Jäseneksi pääsevät kaikki 60 vuotta täyttäneet, jotka ovat jo jäseniä jossakin Helsingin Reserviupseeripiirin perusyhdistyksessä. Jäsenmaksua ei kanneta, vaan toiminta rahoitetaan mm. lahjoituksin. Kerhon jäseneksi voi hakea ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan.

 

Seminaarin puhujia olivat professori Pekka Visuri, suurlähettiläs emeritus Heikki Talvitie, professori Markku Jokisipilä, suurlähettiläs emeritus Alpo Rusi sekä professori Seppo Zetterberg. Esitykset käsittelivät Itämeren piirin maiden suhteita eri näkökulmista ja kirvoittivat runsaasti keskustelua.

Kerhon puheenjohtaja Seppo Kulmala.
Heikki Talvitie.
Pekka Visuri.
Markku Jokisipilä.
Seppo Zetterberg.

 

Jaa uutinen: