03/2019 uutiset

RESUL:n ampumasuunnistus 27.4.2019

Loimaan Reserviupseerit ja Loimaan Seudun Reserviläiset järjestivät 27.4.2019 Oripään Kangastuvan maastossa ResUl:n toimeksiannosta parisprinttiampumasuunnistus- ja ampumasuunnistuskilpailun. Päivän ajankohta sattui  erinäisten yhteensattumusten johdosta Kansalliseksi Veteraanipäiväksi. Tästä huolimatta kahdeksisenkymmentä innokasta reserviläistä saapui kisaamaan jaloissa reserviläistaidoissa: juoksussa, suunnistuksessa ja ammunnassa. Poikkeuksellisen lämmin ja aurinkoinen huhtikuun päivä näytti parastaan ja pisti kisailijat kuin myös toimitsijat koville. Kuivassa kangasmaastossa käyty kisa onnistui erinomaisesti. Jopa reserviläisurheiluliiton toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen ja Lounais-Suomen Maanpuolustuspiirin koulutuspäällikkö Minna Nenonen saapuivat seuraamaan kisoja.

Kilpailijoita oli ympäri Suomea: Etelä- ja Keski-Pohjanmaalta, Uudeltamaalta, Pohjois-Savosta, eri puolilta Hämeestä ja Pirkanmaalta, Keski-Suomesta, Satakunnasta, Etelä-Karjalasta ja luonnollisesti järjestäjäalueelta Varsinais-Suomesta. Tosin aikaisen kevään tuomat viljelykiireet varmaan jonkin verran pienensivät osanottoa. Kisojen välillä oli mahdollista nauttia Loimaan Veteraanien soppatykistä mainiota lihakeittoa. Vaikka maastossa oli erittäin paljon tähän kisatapahtumaan kuulumattomia vieraita rastipisteitä, onnistuivat kilpailijat pääsääntöisesti löytämään oikeat rastit. Käyttäytyminen ampumapaikalla oli esimerkillistä.

Helsingin piireistä oli tällä kertaa runsas edustus kummastakin piiristä.  Kilpailupäivän järjestämisestä vastaavat kiittävät kaikkia kilpailijoita miellyttävästä kisatapahtumasta ja kisan järjestämiseen osallistunutta innokasta talkooväkeä.

Loimaan Reserviupseerit ry  / Olli-Pekka Rastas, puheenjohtaja

Loimaan Seudun Reserviläiset ry / Hannu Lahti, puheenjohtaja

Kilpailun johtaja, Jarmo Heikkinen

Lähde: RESUL

Jaa uutinen: