04/2020 uutiset

Panu Tamminen esittäytyy

Tervehdys!

Olen Lappeenrannasta kotoisin oleva 43-vuotias reservin rajajääkäri. Olen piirin hallituksen uusin jäsen – olen nyt mukana ensimmäistä vuotta, ja vastuualueitani ovat ampumatoiminta ja kansainvälinen toiminta.

Monien muiden tavoin olen aikoinaan päätynyt reserviläistoimintaan mukaan ampumaharrastuksen ja MPK:n järjestämien koulutusten kautta. Aloitin itse ampumaharrastuksen noin 20 vuotta sitten, ensin laina-aseilla MPK:n järjestämillä pistoolin- ja kiväärin ammuntavuoroilla Santahaminassa ja Hyrylässä. Kiinnostuksen kasvaessa muukin monipuolinen MPK:n koulutustarjonta tuli nuorempana koluttua useampaankin kertaan läpi. Erityisesti mieleeni ovat jääneet kevytase-kurssit, perinnease-kurssit sekä tarkka-ammunta koulutukset. Kun mielenkiintoni vuonna 2004 kääntyi myös Sovelletun reserviläisammunnan (SRA) suuntaan, niin löysin silloin kotiyhdistyksekseni ampumatoiminnassa erityisen aktiivisen Vantaan Reserviläiset. Olen nyt reilun 15 vuoden ajan ollutkin mukana yhdistyksemme ampumatoiminnassa, ja päävastuullani on tällä hetkellä Töölön radan ampumavuorot.

Päivätöinä olen tehnyt reilut 20 vuotta IT-alan töitä, ja tällä hetkellä toimenkuvani on erilaisten IT-järjestelmien välisten integraatioiden suunnittelu. Ammunnan lisäksi muita harrastuksia ei varsinkaan nyt kuluvana vuonna olekaan ollut, ja hiukan on tuo ammuntakin joutunut kärsimään sekä COVID-19 viruksen takia, että myös omakotitaloprojektin takia.

Nähdään syksyllä ampumaradoilla!

Panu (p.s. saat minut kiinni osoitteella panu.tamminen@vantaanreservilaiset.fi)

Jaa uutinen: