04/2020 uutiset

Kymppi-ampumapäiväkirja testikäytössä

Kymppi 1.0 ampumapäiväkirja on nyt testattavissa osoitteessa:
https://tikki.fi/app/kymppi/

Kymppi on ampumapäiväkirja, jonka avulla reserviläinen voi pitää kirjaa ampumaharjoittelustaan. Sovelluksen käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä ja toimivaa sähköpostiosoitetta tai Facebook-tiliä.

Ampumaharjoitteen tallentaminen tapahtuu luomalla uusi suorite, jonka sisälle voidaan kuvata yksi tai useampi ammuttu sarja. Jokaisella sarjalla voi olla erilaiset tiedot (asetyyppi, toimintamekanismi, kaliiperi, laukausten lukumäärä, etäisyys).


Kymppi-ampumapäiväkirjaa kehitetään aktiivisesti. Sen keskeinen tehtävä on mahdollistaa harrastuneisuuden luotettava todentaminen. Sen saavuttamiseksi kehitettävänä on seuraavaksi kaksi keskeistä toiminnallisuutta:
1. Mahdollisuus tulostaa harjoitteluraportti harrastuneisuuden osoittamiseksi
2. Valvotun suorituksen vahvistaminen ammunnan johtajan toimesta

Kymppi-sovelluksesta julkaistaan vuoden 2020 loppuun mennessä myös ns. natiivisovellus Android ja iPhone -puhelimille. Pyydämme käyttäjiä raportoimaan havaitsemistaan puutteista ja toivotuista toiminnallisuuksista tämän linkin takaa löytyvällä lomakkeella. Kehityslokilta voi seurata korjauksia ja jatkokehityksiä jotka on hyväksytty kehitykseen.

Jaa uutinen: