02/2018 uutiset

Kenttäkelpoisuustapahtumat esittelyssä

Helsingin seudulla on useita mahdollisuuksia oman kuntonsa ja kenttäkelpoisuutensa kehittämiseen. Kaikkiin voi osallistua piirien jäsenenä, osaan tapahtumista muutkin. Tässä jutussa on esitelty seuraavat:

* Helsingin reservipiirien maanantaimarssit

* Helsingin reservipiirien sählyvuorot joka sunnuntai

* MPK:n Cooperin testit ja marssit

* Marssiammunnan sarjakilpailu Santahaminassa

* Nitrojumpat perjantaisin Töölössä

Maanantaimarssit

Maanantaimarssit marssitaan maanantaisin Pirkkolassa. Noin 7-8 km lenkki. Ei erillistä ilmoittautumista, ilmestyt vain paikalle. Paikka: Pirkkolan urheilupuiston alaparkkipaikka Pirkkolantien varressa. Lähtökynnys ylitetään klo 17.30. Haasta yksi tai useampi kaverisi liikkumaan! Lisätiedot Juha Matikainen, juha_matikainen@suomi24.fi.

Tie on täynnä rauhallisempia kohtia ja…

Sählyvuorot sunnuntaisin

Pohjois-Haagan Yhteiskoululla pelataan sählyä joka sunnuntai kello 19.30–20.30. Uudet ja vanhat pelaajat ovat tervetulleita! Pelaajien ikähaarukka on ollut n. 25–50v välillä. Ilmoittautuminen tapahtuu www.nimenhuuto.com -sivuston kautta. Uudet pelaajat: Kirjoita joukkueen nimeksi ”Stadin ressujen salibandy” ja salasanaksi ”Ressusalibandy”. Näin pääset kirjautumaan sivustolle ja ilmoittautumaan tapahtumaan. Peleihin mukaan tarvitset oman mailan ja urheilutossut. Lisätietoja tarvittaessa:jyri.vilamo@gmail.com.

MPK:n Cooperin testit ja marssit

Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK järjestää useita marssi- ja kuntotestaustapahtumia. Ohessa muutamia:

Kaupunkimarssi 12.5. https://mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95418

Cooper- ja kuntotesti 17.5. https://mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95419

Maastomarssi 26.5. https://mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95420

Cooper-kuntotesti 7.6. https://mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95421

Kesäyön marssi 9.6. https://mpk.fi/Koulutuskalenteri&id=95449

Marssiammunnan sarjakilpailu Santahaminassa

Helsingin reserviläispiirien (HRUP ja HelResP) marssiammunnan sarjakilpailu järjestetään KaartJR:n uudella pistooliradalla (rata3) Santahaminassa seuraavasti: ke 9.5, ke 16.5, ke 23.5, ke 30.5, ke 6.6 ja ke 20.6.

Muutokset kilpailuohjelmaan ovat mahdollisia.

Kilpailut alkavat klo 17.15 ja radalla on oltava 15 min ennen kilpailun alkua. Osallistumismaksu on 3 euroa/osakilpailu. HUOM! Osallistujilla on oltava mukana aseen hallussapitolupa,  reserviyhdistyksen jäsenkortti, henkilöllisyystodistus sekä ampumavakuutus tai SAL:n lisenssi.

Ilmoittautuminen marssiammuntaan tehdään sähköpostiosoitteeseen marssiammunta@hrup.fi. Yksi ilmoittautuminen riittää koko kaudeksi. Ilmoita koko nimesi ja syntymäaikasi sekä mahdollinen auton rekisterinumero. Vuorolle voi ilmoittautua myös kesken kauden, kuitenkin hyvissä ajoin ennen vuoroa. Nimilista toimitetaan komendantin toimistoon jokaiselle vuorolle erikseen.

Marssiammunta suoritetaan sarjoissa  H ja H50 siten, että ensin juostaan  kaksi n. 1,5 km:n lenkkiä, jonka jälkeen ammutaan 10 laukausta koulutauluun. Ammunnan jälkeen juostaan kolmas  lenkki, ammutaan toiset 10 laukausta ja juostaan vielä neljäs  lenkki. Kokonaisjuoksumatka on n. 6 km.  H60 sarjassa juostaan kolme lenkkiä, jolloin juoksumatka on yhteensä n. 4,5 km. H70, H75 ja H80 sarjoissa juostaan kaksi  lenkkiä (juoksumatka n. 3 km) ja maaliin tullaan suoraan toisen ammunnan jälkeen.

Kaikissa sarjoissa ammutaan 2 x 10 laukausta. Kilpailussa käytettävä ase on .22 cal vakiopistooli. Ammunnassa on sallittua käyttää tukena niskahihnaa. Asetta ei kanneta juostessa. Kilpailijan tulos muodostuu juoksuajasta ja siihen lisättävästä ammunnan sakko-osuudesta. Sakko on 10 sekuntia / 1 piste. Sarjakilpailuun lasketaan mukaan koko kaudelta kunkin kilpailijan 6 parasta osakilpailutulosta. Yhteyshenkilö: Harry Haapanen p. 040 – 7520063

Nitrojumpat perjantaisin Töölössä

Nitrojumpat pidetään perjantaisin klo 18-19:30 Töölöntorinkatu 2:ssa. Paikalla on pukuhuone ja suihku. Lisätiedot Seppo Kulonen, 0400 387 547.


Jaa uutinen: