Toimintapäivä Santahaminassa 2.9.2023

Helsingin Reserviupseeripiirin Viestiosasto järjestää piirin (HRUP) ja liiton (RUL) tukemana Toimintapäivän Santahaminassa lauantaina 2. syyskuuta. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille piirin kerhojen jäsenille. Voit ottaa mukaan myös reserviupseerikaverisi, joka ei ole minkään reserviupseerikerhon jäsen. Ilmoittautukaa molemmat ao. ohjeiden mukaan!

Ohjelmassa on ammuntaa, erilaisia tehtävä/koulutusrasteja, saunomista ja grillausta Teerisaunalla. Ja tietenkin rentoa ja mukavaa yhdessäoloa!

Ammuntaa on eri aseilla, mutta osallistuminen ei edellytä mitään aiempaa kokemusta, sillä ampumaupseerit kouluttavat sinulle kaiken tarpeellisen!

Ammunnan ensikertalaisille on vakuutus, mutta muilla tulee olla joko RUL plus -jäsenyys (RUL+), RES:n toimintaturva, Suomen ampumaurheiluliiton (SAL) lisenssi tai jokin muu vastaava vakuutus. Oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus on erittäin suositeltava (kerhot eivät sitä hanki), mutta ei pakollinen.

Ohjelma
08:30 Ilmoittautuminen ampumaradalla
08:45 Alkupuhuttelu
09:00 Ammunnat pistooliradalla, kahvit ja välipala
12:00 Rastitehtäviä/esittelyitä Teerisaunan ympäristössä
15:00 Saunomista ja grillausta Teerisaunalla
17:30 Loppupuhuttelu, palkintojen jako, siivous
18:00 Poistuminen saarelta

Ilmoittautuminen sähköpostilla. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian ja viimeistään 28.8. kulkulupien vuoksi. Lähetä sähköposti otsikolla “Toimintapäivä 2023” sihteerillemme: sihteeri @ viestiosasto.net.

Ilmoita NIMI, SOTILASARVO, SYNTYMÄAIKA, SÄHKÖPOSTIOSOITE, KÄNNYKKÄNUMERO, KERHOSI NIMI, AMPUMAVAKUUTUS (RUL+, SAL-lisenssi, RES:n toimintaturva tai jokin muu vastaava vakuutus), mahdollinen ERITYISRUOKAVALIO ja mahdollisen ajoneuvon REKISTERINUMERO. Tietoja tarvitaan Santahaminan kulkulupaa varten. Tarkemmat ohjeet varustuksesta, tulo-ohje jne. tulevat ilmoittautuneille myöhemmin.

TERVETULOA!

Lisätietoja: puheenjohtaja @ viestiosasto.net, 0400 448204, Erkka Suopanki