TARU:n SRA-kurssi

Tapiolan Reserviupseerit järjestää avoimen SRA-kurssin. Kurssi sisältää teorialuennon, teoriakokeen, mahdollisen uusintakokeen sekä käytännön ammuntanäyttökokeen, jossa erilaisia ammuntatehtäviä. Max 40 osallistujaa. Ilmoittautuminen hallitus@tapiolanreserviupseerit.fi ja maksamalla saatujen ohjeiden mukaan kurssimaksu.

Kurssin kouluttajana Kai Haatainen. Kurssimaksu 30e (tarulaisille 20e). Kurssimaksu ei sisällä patruunoita, mutta niitä voi lunastaa näyttökokeissa järjestäjältä paikan päällä 15e/50kpl. Tarvitset Reserviläisen Ampumaturva -vakuutuksen 25e/vuosi (vaaditaan Töölön radalla ja monessa muussa tapahtumassa). Tarvitset omat suojalasit ja kuulosuojaimet. Aseen, vyön ja kotelon voit lainata kerholta näyttökokeeseen, mutta jos on omia, kannattaa harjoitella niillä.

Töölöntorin auditoriossa ensin teorialuento Su 18.11 klo 17:00-21:00. Lue SRA-säännöt etukäteen: http://sra-ammunta.fi/johtosaanto.shtml ja osallistu kokeeseen Su 2.12 klo 16:00-18:30. Kokeen uusinta Su 9.12 klo 19:00-20:00. Tämän jälkeen vaaditaan neljä (4) omatoimista pistooliharjoittelua, ennen käytännön näyttökokeeseen osallistumista. Näyttöpäivät La 12.1. Su 13.1. La 26.1. ja Su 10.2. Luentoillassa saa lisätietoa harjoittelumahdollisuuksista ja lainakaluston käyttömahdollisuudesta.

Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat muovisen SRA-kortin, joka mahdollistaa osallistumisen ja kisaamisen useissa tapahtumissa. Tulossa on toiminnallista ammuntaa, jossa SRA-kortti vaatimuksena. Tervetuloa oppimaan!