Reservi tutuksi 7.5.

Helsingin Reserviupseeripiiri ja Helsingin Seudun Reserviläispiiri järjestävät lauantaina 7.5.2016 klo 11-17 ”Reservi tutuksi” teemapäivän Helsingin keskustassa Mauno Koiviston aukiolla Kampissa. Reserviläistoimintaa esitellään kaupunkilaisille HRS-lehden tietopaketin ja toiminnallisten rastien kautta. Järjestämme erilaisia esittelypisteitä. Henkilökunta vaatetetaan M91-maastopukuihin ja ravitaan soppatykin maukkaalla hernekeitolla.

Tapahtumassa on seuraavat esittelyt: PST-kalusto, viestikalusto, PASI-panssariauto, laseraseammunta (pistooli ja kivääri), Reserviläisurheiluliitto, rauhanturvaajat, INTTISTOREN myymälä, veteraanikeräys ja Vääpelikillan soppatykki. Lisäksi jaamme Reservin Sanomat -lehteä.

Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Maanpuolustusyhtiö, Reserviläisurheiluliitto, Vääpelikilta, Maanpuolustuskoulutusyhdistys, Veteraanikeräys, RUL, RES, Helsingin Rauhanturvaajat ry ja Etelä-Suomen kiltapiiri. Muutkin halukkaat maanpuolustusjärjestöt ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: www.hrup.fi ja toimisto ät hrup.fi