Pistooliammunnan peruskurssit 25.1. ja 21.3.

Helsingin reservipiirien ampumatoimikunta järjestää kaksi pistooliammunnan peruskurssia Töölössä. Päivämäärät ovat 25.1. ja 21.3. Kurssien sisältö on identtinen. Kurssit ovat avoimia Helsingin Reserviupseeripiirin ja Helsingin Seudun Reserviläispiirin jäsenyhdistysten jäsenille.

Kurssit toteutetaan noin kahden tunnin mittaisissa vuoroissa, jotka alkavat kello 9, 10:30 ja 12. Kullekin vuorolle mahtuu 6 osallistujaa. Vuorot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssit soveltuvat erityisesti aloittelijoille. Kurssien tavoitteena on antaa osallistujille sellaiset valmiudet, joiden turvin on hyvä myöhemmin jatkaa harrastusta oman kerhon tai yhdistyksen ampumavuoroilla.

Hinta 20 e / osallistuja maksetaan tilisiirrolla ennen kurssia. Maksu sisältää kurssilla tarvittavat tarvikkeet ja kahvin. Kurssille osallistumisesta saa todistuksen. Kurssilla on rajoitettu määrä paikkoja, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Helsingin Reserviupseeripiiriin: jarjesto@hrup.fi, 045 862 4648.

Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, jäsenyhdistys, puhelinnumero, sähköpostiosoite, aiempi ampumakokemus sekä toive, mihin vuoroon ja kummalle päivälle haluaa.