Piirin ampumavuorot Santahaminassa

Helsingin reservipiirien ampumavuorot Santahaminassa ovat jälleen käynnistyneet. Ammunnat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille piiriemme yhdistyksien jäsenille:

Lauantai 12.3.2022 klo 9–12 Kivääriammunta 150m
Lauantai 12.3.2022 klo 9–12 Kivääriammunta 300m
Lauantai 19.3.2022 klo 9–12 Pistooliammunta
Lauantai 26.3.2022 klo 9–12 Pistooliammunta
Lauantai 23.4.2022 klo 9–12 Kivääriammunta 300m
Lauantai 30.4.2022 klo 9–12 Pistooliammunta

Aikataulu: Saapuminen radalle viimeistään 15 minuuttia ennen ratavuoron alkua. Vuoro alkaa varomääräysten kertauksella vuoron ilmoitettuna alkamisaikana. Ampumarata siivotaan ampujien toimesta ja vuoro päättyy ilmoitettuun päättymisaikaan mennessä. Olethan ajoissa.

Seuraa ilmoittelua ampumavuoroista myös tulevista lehdistä ja piirien tiedotteista.

Ammunnat ovat johdettuja ammuntoja. Aselupa, henkilöllisyystodistus ja vakuutustodistus on esitettävä pyydettäessä ammunnan johtajalle.

Santahaminassa sinua odottavat ammunnan johtaja apulaisineen sekä tyhjä ampumarata. Ampujat tuovat mukanaan radalle kaiken tarvitsemansa; mm. aseen, patruunat, kuulosuojaimet, ampujanlasit, taulut, nitojan, paikkatarrat, ampuma-alustan jne. Laina-aseita ei ole saatavana eikä järjestäjä tuo paikalle mitään muutakaan kalustoa.

Ampumavuoroja ei ole vakuutettu piirin toimesta, joten osallistujilla on oltava oma reserviläisten ampumaharrastuksen kattava vakuutus; esim. RES toimintaturva, RUL plus tai SAL lisenssi.

Ilmoittautumiset piirin ampumatapahtumiin lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: ampumailmo@hrup.fi. Ilmoittautumisesta tulee ilmetä koko nimi, syntymäaika, HRUP/HELRESP jäsenyhdistys sekä tieto mihin tapahtumaan ilmoittautuu. Ilmoittautumisten tulee olla perillä viimeistään edeltävän viikon sunnuntaina klo 23.59 mennessä.

Ampumavuorojen osallistujamäärä on rajoitettu ratakapasiteetin puitteissa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarkemmat saapumis- ja toimintaohjeet toimitetaan hyväksytyille osallistujille ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen lähetettävässä vahvistusviestissä.