Pahkisproto19 / Pahkis 2019 Vekaranjärvellä 20. – 22.9.

Haluatko olla mukana MPK:n historian ensimmäisessä täysin uudenlaisessa Paikallispataljoonan tiedustelujoukkueen harjoituksessa Vekaranjärvellä 20.–22.9.2019?

Luulitko että olet nähnyt kaikki MPK:n kurssit ja koulutukset? Tätä kurssia et ole vielä varmasti kokenut.

”PahkisProto19” harjoituksessa tulet kokemaan fyysistä ja henkistä kuntoa vaativia tehtäviä ja oppimaan paikallispataljoonan tiedustelujoukkueen oleellisimpia aihealueita. Tarkoitus ei ole suorittaa vain liikunnan riemun vuoksi, vaan jokaisen tehtävän, koulutuksen ja kilpailullisen suoritteen tavoite on oikeasti oppia uusia asioita ja vaikuttaa tulevaisuuden MPK:n ja Puolustusvoimien koulutusmalleihin.

Kurssin suoritettuasi olet askeleen muita edellä tulevissa harjoituksissa. Tätä kurssia ei ole kukaan aiemmin suorittanut.

Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu ja sitoudu heti jotta pääset oppimaan ja vaikuttamaan tulevaisuuden tapoihin toimia. Harjoitukseen on paikkoja rajoitetusti (noin 70 hlö) ja kurssin johto suorittaa karsinnan ilmoittautuneista.

Luuletko, että olet paras? Sinä voit olla valittu. Ilmoittaudu heti!

Tavoite: Kurssi on Stadin Sissien suunnittelema ja toteuttama, uudenlaista paikallispataljoonan tiedustelujoukkueen koulutuskonseptia testaava sotilaallisia valmiuksia palveleva kurssi, jonka tavoitteena on, että kurssin jälkeen taistelijat tuntevat paikallispataljoonan tiedustelujoukkueen perustaistelumenetelmät.

Kenelle kurssi soveltuu: Varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen suorittaneet reserviläiset. Suosituksena tiedustelu- ja sissikoulutus tai kokemusta edellisistä MPK:n kautta.

Kurssin johto valitsee kurssille osallistuvat henkilöt.

Suositeltavat esitiedot: Hyvä fyysinen kunto.

Sisältö: Kurssi koostuu etä- ja lähiopintovaiheista. Etäopintovaiheessa (PVMOODLE) kurssilaiset opiskelevat ja suorittavat tehtäviä, jotka palvelevat lähiopintojakson suorittamista.

Lähiopintojaksolla koulutetaan käytännössä PAIKP Tiedustelujoukkueen toimintaan liittyviä olennaisia taitoja. Lähiopintojakso toteutetaan kolmipäiväisenä maastoharjoituksena perjantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT MPK:N SIVUJEN KAUTTA:

https://mpk.fi/koulutuskalenteri/koulutus/96116/