Marssiammunnan sarjakilpailu 2021

 

Huom: kaikessa toiminnassa noudatetaan Kaartin jääkärirykmentin voimassa olevaa Covid19 –ohjeistusta.

Pääsyoikeus oikeuttaa Santahaminassa ainoastaan liikkumaan suoraan ampumaradalle ja alueelta pois.

 

Helsingin reserviläispiirien (HRUP ja HelResP) marssiammunnan sarjakilpailu järjestetään KaartJR:n pistooliradalla (rata2) Santahaminassa seuraavasti:

 

Kevätkauden ainoa osakilpailu: Keskiviikko 2.6. klo 17-21

Syyskauden osakilpailuista ei ole vielä saatu varmistusta KaartJR:ltä.

Muutokset kilpailuohjelmaan ovat mahdollisia.

Kilpailut alkavat klo 17.30 ja radalla on oltava 15 min ennen kilpailun alkua. Osallistumismaksu on 3 euroa/osakilpailu.

HUOM! Osallistujilla on oltava mukana aseen hallussapitolupa,  reserviyhdistyksen jäsenkortti, henkilöllisyystodistus sekä ampumavakuutus, RulPlus -jäsenyys, RES:n toimintaturva tai SAL:n lisenssi. 

Ilmoittautuminen marssiammuntaan tehdään sähköpostiosoitteeseen marssiammunta@hrup.fi. Yksi ilmoittautuminen riittää koko kaudeksi. Ilmoita koko nimesi ja syntymäaikasi sekä mahdollinen auton rekisterinumero. Vuorolle voi ilmoittautua myös kesken kauden, kuitenkin hyvissä ajoin ennen vuoroa. Nimilista toimitetaan komendantin toimistoon jokaiselle vuorolle erikseen.

Marssiammunta suoritetaan sarjoissa D, H ja H50 siten, että ensin juostaan  kaksi n. 1,5 km:n lenkkiä, jonka jälkeen ammutaan 10 laukausta. Ammunnan jälkeen juostaan kolmas  lenkki, jonka jälkeen ammutaan toiset 10 laukausta ja juostaan vielä neljäs  lenkki. Kokonaisjuoksumatka on n. 6 km. H60 sarjassa juostaan kolme lenkkiä, jolloin juoksumatka on yhteensä n. 4,5 km, ammunnat ensimmäisen ja toisen lenkin jälkeen. H70, H75 ja H80 sarjoissa juostaan kaksi  lenkkiä (juoksumatka n. 3 km) ja maaliin tullaan suoraan toisen ammunnan jälkeen.

Kaikissa sarjoissa ammutaan 2 x 10 laukausta koulutauluun. Kilpailussa käytettävä ase on .22 cal vakiopistooli. Ammunnassa on sallittua käyttää tukena niskahihnaa. Asetta ei kanneta juostessa. Kilpailijan tulos muodostuu juoksuajasta ja siihen lisättävästä ammunnan sakko-osuudesta. Sakko on 10 sekuntia / 1 piste. (Sarjakilpailuun lasketaan mukaan koko kaudelta kunkin kilpailijan 5 parasta osakilpailutulosta.)

Ensimmäinen kerta on ”totuttautumisvuoro” ja silloin on mahdollisuus aseen kohdistamiseen ennen kilpailun alkua.

Yhteyshenkilöt:                  Juhani Ebeling, 050-3013871, juhani.ebeling@gmail.com

Erkki Ebeling, 0440-415280

Jori Arrakoski, 040-7499012