pistoolijuoksu IMG_7739

Jukolaan lähdöstä kiinnostuneiden tapaaminen

Tapaamme Jukolan tiimoilta, keskiviikkona 11.11. Klo 19:00 Töölöntorinkatu 2:n auditoriossa. Tarkoituksena on kerrata millainen tapahtuma Jukolan viesti on ja mitä järjestelyjä se vaatii sekä vaatimukset osallistujille.

 
Tapahtuma on nimenomaan niille, joita idea kiinnostaa ja on kahden vaiheilla lähteäkö vai ei. Tietysti Jukolassa jo käyneille se toimii mukavana palaamisena kesän tunnelmiin. Ilmoittautumista ei tarvita. Tapaamisen jälkeen siirrymme lähipubiin jälkipeleihin.
 
Jukolasta saa omatoimisesti paljon tietoa www.jukola.com sivuilta, mutta vasta kun on ollut paikanpäällä tajuaa monet asiat, joista lukiessa sai ihan toisenlaisen kuvan.
 
Piirit tukevat osallistumista, majoitus ja muut järjestelyt hoituu joukkueen taholta. Riittävä juoksukunto ja jokin taju suunnistuksesta riittävät – et ole metsässä todellakaan yksin!
 
Ensi vuonna Jukola Juostaan Lappeenrannassa/Miehikkälässä 18-9.6 ja Venlat 18.9. Kimppakyydeillä koko joukkue/joukkueet siirtyvät alueelle. Joukkueeseen voi käydä ilmoittautumassa milloin tahansa HRUP:n kotisivuilta: www.hrup.fi/jukola
 
Heikki Valkonen, 040-5529530