COMBAT JU-JUTSUn lyhytkurssi käynnistyy 1.11.

Tervetuloa COMBAT JU-JUTSUn lyhytkurssille !

Kauan odotettu kurssi käynnistyy ma 1.11.2021 klo.17.30

Kurssin järjestää reservin upseerien sissikerho ja -osasto. Kurssi on tarkoitettu kaikille aikuisille. Aikaisempi kamppailulajikokemus ei ole tarpeen, muttei myöskään este kurssille osallistumiseen. Salimme on Suomen perinteikkäin. Olemme harjoitelleet Ju-Jutsua vuodesta 1959 lähtien. Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot ja taidot Combat Ju-Jutsusta sekä luoda myös edellytykset vaativammalle jatkoharjoittelulle. Kurssilla harjoiteltavissa tekniikoissa on pääpaino itsepuolustuksessa eli lakisääteisessä hätävarjelussa.

Kurssin kesto n. 1,5 kk
Harjoitusajat: maanantaisin ja keskiviikkoisin klo. 17.30-19.00

Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa harjoittelua salimme CJJ -harjoituksissa samoina ajankohtina.

Harjoitukset pidetään Helsingin keskustassa osoitteessa Töölöntorinkatu 2. Sisäänkäynti Töölöntorinkadun puolelta aivan Pohj.Hesperiankadun kulmauksesta.

Treeniasuna voi käyttää verryttelyasua ja t-paitaa tai budopukua. Harjoittelu tapahtuu tatamilla paljain jaloin. Pyyhe kannattaa ottaa mukaan, sillä hiki tulee varmasti ja jalat tietenkin pestään ennen harjoitusta.

Harjoitusten kouluttajina toimivat salimme kokeneimmat Ju-Jutsu ja voimankäyttökouluttajat .

Osallistujilta peritään nimellinen 20 eur kurssimaksu ensimmäisellä harjoituskerralla.

Kurssille tulee ilmoittautua etukäteen, koska kurssipaikkoja on rajallisesti. Ilmoittautumiset ja lisätiedot emaileitse: sali@stadinsissit.fi

Combat Ju-Jutsun harjoittelun tavoitteena on hyväkuntoinen ja kamppailukykyinen reserviläinen. Mikä on tällä hetkellä oma kykysi puolustaa itseäsi ja lähimmäisiäsi? Entä tulevaisuudessa ?

Reippaasti mukaan toimintaan. Rajua peruskuntoakaan ei tarvita. Hiki tulee varmasti ilmankin !