Avoin SRA-kurssi 7.4. alkaen – järjestäjänä Tapiolan Reserviupseerit ry

Miten voi oppia lisää ammunnasta? Miten pääsee kisaamaan? Mitä ammunta harrastuksena vaatii? Tästä kaikesta saa lisäselvyyttä lähtemällä SRA-kurssille, jossa opitaan perusteet ja päästään harjoittelemaan SRA-korttia vaativiin tapahtumiin ja kisoihin.

Tapiolan Reserviupseerit järjestää avoimen SRA-kurssin. Kurssi sisältää teorialuennon, teoriakokeen, mahdollisen uusintakokeen sekä käytännön ammuntanäyttökokeen, jossa erilaisia ammuntatehtäviä. Max 40 osallistujaa. Ilmoittautuminen heikki.valkonen@tapiolanreserviupseerit.fi ja maksamalla saatujen ohjeiden mukaan kurssimaksu.

Kurssin kouluttajana Kai Haatainen. Kurssimaksu 50e (tarulaisille 20e). Osallistujilla pitää olla Reserviläisen Ampumaturva -vakuutus (RAT) – 25e/vuosi. Se vaaditaan Töölön radalla ammuttaessa ja monessa muussa tapahtumassa.

Tarvitset omat suojalasit ja kuulosuojaimet. Oma ase ei ole välttämätön. Aseen, vyön ja kotelon voit lainata kerholta näyttökokeeseen, mutta jos on omia, kannattaa harjoitella niillä. Kurssimaksu ei sisällä näyttökokeen patruunoita, mutta niitä voi lunastaa näyttökokeissa järjestäjältä paikan päällä 15e/50kpl.

SRA-korttimaksu (30e) ei sisälly kurssimaksuun. SRA-kortin saamiseksi pitää olla jonkin ResUl:in jäsenjärjestön jäsen (esim. kaikki HRUP:n ja HelResP kerhot).

Töölöntorin auditoriossa (Töölöntorinkatu 2, rav. Sognon vieressä) ensin teorialuento Su 7.4 klo 13:00-16:00. Lue SRA-säännöt etukäteen: http://sra-ammunta.fi/johtosaanto.shtml ja osallistu kokeeseen Su 14.4 klo 19:00-21:00. Kokeen uusinta Su 28.4 klo 17:00-19:00. Tämän jälkeen vaaditaan neljä (4) omatoimista pistooliharjoittelua, ennen käytännön näyttökokeeseen osallistumista. Näyttökokeita järjestetään kerran kuukaudessa – ensimmäinen 27.6. klo 18:30-21:00. Näistä ja ammunnan harjoittelumahdollisuuksista tarkemmin kurssilla. Katso myös www.tapiolanreserviupseerit.fi -> uutiset

Tervetuloa oppimaan!