Ammunnat lauantaisin Santahaminassa

Kaikki pistooli- ja kiväärivuorot lauantaisin järjestetään MPK Etelä-Suomen Maanpuolustuspiirin kursseina. Seuraa kurssitarjontaa ja ilmoittaudu vuoroille osoitteessa: https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri?unit_id=72&keyword_id=22

Huomaa, että aloittelijoille ja kokeneemmille ampujille sekä omalla aseella ampuville järjestetään omat kurssinsa. Ole tarkka ja ilmoittaudu oikealle kurssille:

1. Ampumavuorot aloittelijoille laina-aseilla

Aloittelevat ampujat ilmoittautuvat näille kursseille. Kurssilla annetaan ampumakoulutusta. MPK laskuttaa kurssimaksun (sis. taulut, vakuutuksen ja tarvittavan koulutusmateriaalin) erikseen.

2. Ampumavuorot koneille ampujille laina-aseilla

Kokeneemmat laina-asetta tarvitsevat voivat ilmoittautua näille kursseille. Ammunnat ovat ohjattuja ammuntoja. MPK laskuttaa kurssimaksun (sis. taulut, vakuutuksen ja tarvittavan koulutusmateriaalin) erikseen.

3. Ampumavuorot omalla aseella ampuville

Nämä kurssit on tarkoitettu kokeneemmille ampujille, jotka ampuvat omilla aseilla ja patruunoilla. Aselupa tarkastetaan. Omalla aseella ampuvien vuoroille ei ole saatavana laina-aseita eikä niillä anneta ampumakoulutusta. MPK laskuttaa kurssimaksun (sis. taulut ja vakuutuksen) erikseen.