Ammunnan harrastajien jäsenryhmät

Reserviläisen ampumaturva on poistunut 31.1.2021. Tilalle ovat tulleet Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton uudet jäsenryhmät, joihin kuuluu ampujan toimintaturva. Muutos on seurausta Finanssivalvonnan uusista määräyksistä.

Suomen Reserviupseeriliiton RUL Plus -jäsenryhmään voi liittyä maksamalla normaalin RUL:n jäsenmaksun maksamisen yhteydessä lisäksi 25 eur.

Reserviläisliiton toimintaturva-jäsenryhmään voi liittyä niin, että jäsenmaksulaskun yhteydessä maksaa vapaaehtoisen toimintaturvamaksun, joka on tänä vuonna (2023) 30 eur.

Jäsenyys uudessa jäsenryhmässä antaa osallistumisoikeuden Reserviläisurheiluliiton, Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton liitto-, piiri- ja yhdistystason kilpailu- ja muihin tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa, sekä Puolustusvoimien tai muiden tahojen yhteisiin tapahtumiin, joissa vaaditaan vakuutusturvaa.

Perusjäsenmaksunsa maksanut jäsen voi liittyä tähän jäsenryhmään myös kesken jäsenmaksukauden. Käytä maksamiseen samaa tili- ja viitenumeroa, jota olet käyttänyt tämän vuoden perusjäsenmaksun maksamiseen.

Uusi jäsen voi liittyä ja maksaa tähän jäsenryhmään kuuluvan lisäjäsenmaksun samalla, kun hän maksaa varsinaisen jäsenmaksun.

Mikäli jäsenyytesi on alkanut 1.10. tai sen jälkeen etkä saa jäsenmaksulaskua ko. loppuvuoden osalta, voit tilata itsellesi vakuutusturvan sisältävän lisäjäsenmaksulaskun vapaamuotoisella sähköpostilla.

Maanpuolustusrekisterin (=reservijärjestöjen yhteinen jäsenrekisteri) jäsenpalvelusta osoitteesta: jasenasiat @ reservilaisliitto.fi

Vakuutusturva pysyy katkeamatta voimassa, kun seuraava jäsenmaksulasku (perus- ja lisäjäsenmaksu) maksetaan viimeistään laskuun merkittynä eräpäivänä.

Vakuutusturva vaaditaan Töölön radalla ja piirin ampumavuoroilla Santahaminassa. Vaihtoehtona ovat RUL:n ja RES:n uudet jäsenryhmät tai SAL:n lisenssi.