02/2017 uutiset

Verenluovutuskampanja: Tuntematon potilas -haaste 1.4. – 31.12.2017

Helsingin Reserviupseerien Pioneeriosasto on haastanut liiton muut yhdistykset mukaan verenluovutus kampanjaan. Haastekampanjassa palkitaan sekä eniten luovuttajia lukumääräisesti että prosentuaalisesti jäsenmäärään suhteutettuna luovuttaneet yhdistykset. Varmoja voittajia kampanjassa ovat tietysti verenluovutuksen avulla mahdolliset pelastetut ihmishenget. Kampanja-aika on 1.4. – 31.12.2017. 

Yhteistyötahona on SPR:n Veripalvelu. Veripalvelun sivuilta löytyy hyvin tärkeitä tietoja luovuttajalle. Yhdistyksille, jotka eivät ole ihan luovutuspaikan vieressä, on mahdollista järjestää kimppakyytejä. Tästäkin löytyy lisää tietoa Veripalvelun sivuilta: www.veripalvelu.fi .

pääkuva veri

Yhdistyksen kannattaa perustaa ”VeriRyhmä”

Nyt toivommekin että kaikki yhdistykset käyvät perustamassa omalle yhdistykselleen ”VeriRyhmän”. Tätä kautta tapahtuu kampanjan kaikki raportointi. Kun yhdistys on perustanut ryhmän, voivat kaikki yhdistyksen luovuttajat kertoa kuuluvansa siihen ja näin luovutuskerta rekisteröityy aina yhdistykselle.

VeriRyhmän perustaminen

VeriRyhmän perustaminen onnistuu netin kautta seuraavasti: www.veripalvelu.fi -> verenluovutus -> Perusta VeriRyhmä. Sivulta löytyy linkki, klikkaa sitä. Valitse ”Uusi VeriRyhmä”. ”VeriRyhmän nimi” kohtaan yhdistyksen nimi. ”Yritys tai yhteisö” kohtaan RUL. ”Taustayhteisö” kohtaan valitkaa Järjestö tai yhdistys. Toivottavasti mahdollisimman moni yhdistys ottaa haasteen vastaan.

Pelasta tuntematon tai tunnettu potilas. Koskaan ei voi tietää kuka läheisistä tarvitsee verta. Ei muuta kuin verta pakkiin, luovuttamalla olet sankari.

Lisätietoja kampanjasta saa liiton toimistosta järjestösihteeri Saku Liehulta (jarjesto@rul.fi) tai 040 556 8798.

HRU:n Pioneeriosasto haastaa kaikki reserviupseeriyhdistykset verenluovutuskampanjaan. Pioneeriosaston puheenjohtaja Timo Lukkarinen avasi verenluovutuskampanja luovuttamalla itse verta.
HRU:n Pioneeriosasto haastaa kaikki reserviupseeriyhdistykset verenluovutuskampanjaan. Pioneeriosaston puheenjohtaja Timo Lukkarinen avasi verenluovutuskampanja luovuttamalla itse verta.

Jaa uutinen: