05/2019 uutiset

Uusi toimistosihteeri aloitti liitossa

Suomen Reserviupseeriliiton uutena toimistosihteerinä on lokakuussa aloittanut Tarja Haili-Kilpiö. Aikaisemmin säätiössä palvelusihteerinä toimineella Tarjalla on monipuolista kokemusta erilaisissa sihteerin- ja asiakaspalvelutehtävissä lähes kolmenkymmenen vuoden ajalta. Työkokemusta Tarjalle on kertynyt erityisesti järjestökentällä.

Koulutukseltaan Tarja on merkonomi ja datanomi, jonka lisäksi hän on opiskellut mm. sihteerin ammattitutkinnon. Hänellä on laaja kokemus yleishallinnon ja taloushallinnon tehtävistä aina seminaari- ja kokousjärjestelyihin, jonka lisäksi myös asiakasrekisterit ja arkistointi on Tarjalla hyvin hallussa.

Tarja on kotoisin Tuusulasta, jossa hän myös asuu. Perheeseen kuuluu aviomies ja aikuiset lapset, jotka ovat muuttaneet jo pois kotoa. Ahkeran juoksu- ja kuntosaliharrastamisen lisäksi hän on myös jäsenenä Maanpuolustusnaisten liitossa. Reserviläistoiminta on tullut Tarjalle tutuksi mm. SRA:a aktiivisesti harrastavan aviomiehen kautta.

Uutena toimistosihteerinä Tarja jatkaa pitkäaikaisen toimistosihteerin Kirsti Suortin tehtäviä liiton toimistolla Helsingin Töölössä. Toimistosihteeri vastaa toimiston monipuolisista sihteerin tehtävistä sekä omalta osaltaan yhteydenpidosta jäsenkenttään ja yhteistyötahoihin. Lisäksi toimistosihteerin tehtäviin kuuluu myös liiton viestinnällisiä tehtäviä, sekä taloushallinnon ja jäsenrekisterin tukitehtäviä.

Viisitoista vuotta liiton palveluksessa toiminut Kirsti jää lomalle liittokokouksen jälkeen ja ansaitulle eläkkeelle vuoden lopussa.

Lähde: rul.fi

Jaa uutinen: