Siirry sisältöön

Toimintakalenteri 3/2023

Helsingin Reserviupseeripiiri

Senioriupseerit

Senioriupseerien kerho
https://www.rul.fi/senioriupseerit/

Hyvä Senioriupseeriveli

Senioriupseerien Kerhon toiminta jatkuu seuraavilla tapahtumilla

ESITELMÄTILAISUUDET:

TOUKOKUUN kaikille avoin esitelmätilaisuus järjestetään Töölön auditoriossa, Töölöntorinkatu 2 B, poikkeuksellisesti tiistaina toukokuun 16. päivänä klo 18:00, jolloin eversti evp. Ahti Lappi esitelmöi aiheesta ”Pääkaupungin ilma- ja ohjuspuolustus Ukrainan sodan valossa”. Eversti Lappi on lupautunut tässä yhteydessä myös esittelemään vastikään hankintapäätöksen saaneen israelilaisen ilmapuolustusjärjestelmän, joka maailmalla tunnetaan nimellä ”David’s Sling” eli Daavidin linko.

Tämä tilaisuus välitetään perinteiseen tapaan myös Teams-palvelun kautta, jonka linkki lähetetään hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua. Kaikkien paikalle tulevien kuulijoiden sekä kerhoon kuulumattomien etäosallistujien pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon sunnuntaihin 14.5.2023 klo 18:00 mennessä sähköpostiosoitteeseen venalaisenhannu @ gmail.com.

KESÄKUUN kaikille avoin esitelmätilaisuus järjestetään perinteiseen tapaan torstaina 15. päivänä kesäkuuta klo 18:00 alkaen Töölön auditoriossa, Töölöntorinkatu 2 B. Vieraaksemme saapuu aiemmin Suomen Bellincatissä vahvasti vaikuttanut SUPO:n erikoistutkija Veli-Pekka Kivimäki esitelmöimään aihepiiristä ”OSINT – avointen lähteiden tiedustelu”. Tämä tilaisuus välitetään perinteiseen tapaan myös Teams-palvelun kautta, jonka linkki lähetetään hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua. Kaikkien paikalle tulevien kuulijoiden sekä kerhoon kuulumattomien etäosallistujien pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon tiistaihin 13.6.2023 klo 18:00 mennessä sähköpostiosoitteeseen venalaisenhannu @ gmail.com.

RETKET JA MATKAT:

PANSSARIPRIKAATI / PANSSARIMUSEO
Senioriupseerien Kerho järjestää torstaina kesäkuun 8. päivänä 2023 kerhon jäsenille ja aveceille tarkoitetun tutustumismatkan Kanta-Hämeen Hattulaan, vierailukohteiden ollessa Panssariprikaati ja Panssarimuseo.

Ohjelma on seuraava:
08:00 Lähtö bussilla Helsingin rautatientorilta Mikonkadun puoleiselta reunalta
09:55 Saapuminen Panssariprikaatiin
10:00 – 10:40 Panssariprikaatin esittely, tarjolla kahvi ja munkki
10:40 – 11:20 Simulaattori-esittely
11:20 – 12:00 Panssarivaunuesittelyt
12:00 – 12:45 Lounas (omakustanteinen)
13:00 – 15:00 Vierailu Panssarimuseossa
15:00 Lähtö paluumatkalle
17:00 Saapuminen Mikonkadulle

Matkan hinta 50 €/hlö, joka maksetaan etukäteen 25. toukokuuta 2023 mennessä Senioriupseerien Kerhon tilille FI92 2290 2000 1296 44. Merkitkää maksun viestikenttään ketä/keitä ilmoittautuminen koskee. Vahvistakaa ilmoittautuminen maksun jälkeen vielä sähköpostitse osoitteeseen kauko.hurme @ elisanet.fi.

Matkan hintaan sisältyvät bussikuljetus sekä opaspalvelut Panssarimuseossa.

Panssariprikaati tarjoaa henkilökuntaruokalassaan mahdollisuuden omakustanteiseen lounastamiseen hintaan 10,50 €. Maksu kortilla, käteismaksumahdollisuutta ei ole. Panssarimuseon sisäänpääsymaksun 7 € suorittaa jokainen retkeläinen myös itse.

Panssariprikaati on nykyaikaisine kalustoineen (mm. Leopard 2A6) maavoimiemme iskukykyisin yhtymä. Panssarimuseo on puolestaan kaikkien maanpuolustuksesta kiinnostuneiden tuntema vierailukohde, jonka uutena vetonaulana on kesän 2023 aikana vierailulla oleva Panzerkampfwagen VI Ausf. B ”Tiger II”.

”HANKO SODASSA” 15.8.2023

Ennakkotietona ilmoitetaan, että Kerho järjestää 15.8.2023 yhden päivän sotahistoriallisen retken teemalla ”Hanko sodassa”.

Ohjelma on vielä työn alla ja siihen samoin kuin ilmoittautumisohjeisiin palataan tuonnempana HRS:n sivuilla ja sähköpostitiedotteilla.

SOTAHISTORIALLINEN RUSKAMATKA LAPPIIN 7.-12.9.2023

Senioriupseerien Kerho järjestää 7.–12. syyskuuta 2023 kerhon jäsenille ja aveceille tarkoitetun sotahistoriallisen ruskamatkan Lappiin
Matkan aikana perehdytään Lapin sodan taisteluihin ja tutustutaan taistelupaikkoihin, joihin retkeläiset opastaa evl. evp. Aimo Kiukas. Vuodenaika tarjoaa toivottavasti myös mahdollisuuden nauttia Lapin ruskasta.

Matkan vastuullisena järjestäjänä toimii Vihdin Liikenne Oy/Nummelan matkatoimisto. Matkan hinta 860 €/hlö, mikäli osallistujia on vähintään 25.

Ilmoittautumiset 7.7.2023 mennessä myynti @ nummelanmatkatoimisto.fi tai 09 225 2250.
Mikäli haluat tarkemmin tutustua matkan ohjelmaan, lähetä infopyyntö sähköpostisoitteeseen venalaisenhannu @ gmail.com.

Kanta-Helsinki

Kanta-Helsingin Reserviupseerit ry
https://www.rul.fi/khru/

Munkkivuoren Reserviupseerit

Munkkivuoren Reserviupseerit ry

Kevätkauden 2023 Urheilutalon cal .22‐sisäampumavuorot on tältä vuodelta päättyneet. Jatkamme lokakuussa ja tarkemmat päivät tulevat tiedoksi myöhemmissä lehdissä ja ratalistalla oleville myös sähköpostilla.

Ulkoratakausi Iittalassa Seppälän radalla jatkuu kevään osalta vielä 13.5. ja 10.6. ja kesän jälkeen 19.8., 9.9., 23.9., 21.10. ja 11.11. Aika entinen, klo 10.00–16.00. Ammuntalajeina pistooli ja kivääri sekä mahdollisesti haulikko. Ratalistalla olevat ovat saaneet erillisen sähköpostin kevään ja kesän uusista turvamääräyksistä, jotka vaikuttavat meidänkin järjestelyihimme eli miten lauantait radoilla toistaiseksi toteutetaan. Ole ajoissa paikalla, niin saadaan taulut oikeaan järjestykseen.

Ampumapäivä on yhteistyönä Orionin ampumakerhon kanssa, joka vastaa järjestelyistä ja valvonnasta. Ratamaksu €25 / nuppi, perheenjäsenet €15. Grillikota on käytössä, joten omat eväät mukaan.

Jos tarvitset asetta ja patruunoita omakustannushintaan, niin asiasta on sovittava hyvissä ajoin ennakkoon. Ota tällöin yhteyttä ampumaupseeriin.

Itä-Helsingin Reserviupseerit

Itä-Helsingin Reserviupseerit ry
https://www.rul.fi/ihru/

Tikkurilan Reserviupseerikerho

Tikkurilan Reserviupseerikerho – Dickursby Reservofficersklubb ry
http://www.tiruk.fi/

Ampumavuorot Tikkurilan Urheilutalon ampumaradalla tiistaisin klo 19.00-21.00. Harjoittelemme pienoispistooleilla ja pienoiskivääreillä. 16.5. Prosenttiammunta.
Tervetuloa rohkeasti mukaan! Lisätietoja antaa ampumaupseeri Henri Hölttä puh. 0505602047.

Tulta toukokuussa! Tulta toukokuussa on koko toukokuun 2023 käynnissä oleva kilpailu, jonka aikana paikallisia reserviläis- ja reserviupseeriyhdistyksiä kannustetaan järjestämään jäsenistölleen ampumatilaisuuksia.
Kilpailu järjestetään yhteistyössä Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton kesken.
Jokaista reserviläistä kannustetaan suorittamaan mahdollisimman monta, mutta vähintään yksi kymmenen laukauksen sarja toukokuun aikana.
Jokaisesta päivästä, jolloin on ampunut vähintään kymmenen laukausta saa suoritusmerkinnän oman yhdistyksensä kokonaissuoritusmäärään.
Eko- ja ilma-aseilla suoritetut ammunnat lasketaan myös Tulta toukokuussa! -suorituksiin. Viime vuonna Tulta toukokuussa! -haasteen aikana ammuttiin yli puoli miljoonaa laukausta.
Suoritusten kirjaaminen: https://q.surveypal.com/Tulta-toukokuussa-2023/0

17.5. Maaottelumarssi, Heureka. Lähtö on Heurekan P-paikalta pohjoispäästä klo 18. Matka on 10 km ja reitti on Keravanjoen etelä puolta kohti Tammistoa ja sieltä takaisin joen pohjoista puolta pitkin kävely/pyöräilytietä.
Reitti on hienoa joen reunamaisemaa. Omat eväät ja juomat mukaan.

RESUL FOUR DAY MARCH 18.-21.5.2023. RESUL Four Day March on kaikille avoin kansainvälinen nelipäiväinen etämarssitapahtuma.
Tervetuloa suositulle etämarssillemme, joka järjestetään nyt neljättä kertaa! Sinä valitset missä ja milloin marssit. Tallennat vain kulkemasi reitin digitaalisesti ja syötät tulokset.
Hyväksyttyyn suoritukseen tarvitaan vain 10 km matka neljän päivän aikana. Osallistumalla olet myös mukana tuotepalkintojen arvonnassa. Tapahtuman kautta tuhannet ihmiset ovat löytäneet iloa liikunnasta ja ulkoilusta.
Tule mukaan! Marssikaupasta voit tilata marssituotteita ja suoritusmerkkejä.
https://resulfourdaymarch.fi/#/

21.5. Kaatuneiden muistopäivä, seppeltenlaskutilaisuus sankarihaudoilla klo 10:45 – 12:00. Helsingin pitäjän kirkko, Kirkkotie 45 Vantaa.

3.6. Padasjoen ampumaleiri. TiRUK, LVRU sekä LVRAu järjestävät yhteistyössä ampumaleirin Padasjoen ampumaurheilukeskuksessa (Kelkutteentie 34, 17510 Padasjoki) lauantaina 3.6.2023 klo 9.30-16.00.
Ampumaleiri on virkistävä ulkoilupäivä maasto-olosuhteissa. Osallistuminen ei vaadi omaa asetta, lainakalustoa on saatavilla.
Suoritamme ammuntaa kivääreillä ja pistooleilla. Siirtyminen Padasjoelle tapahtuu itsenäisesti, tai kimppakyydeillä. Tapahtumaan osallistumisen edellytyksenä on RUL Plus jäsenyys, sekä ennakkoilmoittauminen.
Tapahtuman lisätiedot ja ennakkoilmoittautuminen 21.5.2023 mennessä: ampumaupseeri Henri Hölttä p.0505602047 tai disketti88@hotmail.com.

Seuraava reserviupseeri-ilta Karjatalolla Vantaan Hiekkaharjussa Urheilutie 6:ssa C-porras vanhassa talossa 28.9. kello 19. Esitelmän pitäjä selviää myöhemmin.

Tapiolan Reserviupseerit

Tapiolan Reserviupseerit ry
https://www.rul.fi/tapiola2/

Töölön Reserviupseerit

Töölön Reserviupseerit ry
https://www.rul.fi/toolo/

Viestiosasto

Helsingin Reserviupseerien Viestiosasto ry
https://www.rul.fi/viestiosasto/

Avoin esitelmätilaisuus: ”Arjen viestivälineet kovaan käyttöön” 23.5. (HUOMAA muuttunut ajankohta)

Viestiosasto järjestää avoimen esitelmätilaisuuden Suojeluskuntatalon auditoriossa tiistaina 23.5. klo 18. Osallistuminen on mahdollista myös Teams-yhteyden kautta.
Ilmoittaudu alla olevan ohjeen mukaan. Tilaisuudessa teemaa tarkastellaan kahdelta näkökulmalta:

Demonit paikallispataljoonan yllä – Arjen välineet johtamisjärjestelmäratkaisuna

Arjen välineiden ja ratkaisujen kehitys on edennyt huimaa vauhtia Puolustusvoimissa viime vuosina. Arjen välineet ovat näkyneet vahvasti niin lähellä paikallispuolustusharjoituksissa kuin Ukrainassakin.
Reserviläisten osaaminen ja taidot ovat avainasemassa arjen välineiden käyttöönotossa. Miten arjen välineitä ja ratkaisuja voidaan käyttää tehokkaasti ilman, että tehdään kompromisseja tietoturvan suhteen? Luutnantti Sami Rautén Kaartin Jääkärirykmentistä kertoo, mitä arjen välineet ovat – mitä tulisi ottaa huomioon niiden käytön suunnittelussa ja mitä uhkia joukkoon kohdistuu.

Kyläradio paikallisen yhteisön viestivälineenä arjessa ja häiriötilanteissa

Kyläradio -malli on yksi ratkaisu turvan lisäämiseen arjessa ja häiriötilanteissa. Se toimii varajärjestelmänä viestintään, vaikka sähköt olisivat poikki ja matkapuhelinverkot mykistyneet.
Majuri (res) Pekka Rintala kertoo Kyläradio -konseptista ja sen käytännön esimerkeistä.

Ilmoittautuminen

Paikkoja on auditoriossa rajoitetusti, joten toimi ripeästi! Ilmoittaudu viimeistään 21.5. mennessä Viestiosaston sihteerille Raimo Nikkaselle sähköpostitse: sihteeri @ viestiosasto.net.
Ilmoita: Nimi, kerho/yritys, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tuletko paikan päälle vai osallistutko Teamsin kautta (linkin saat vahvistusviestissä hieman ennen tilaisuutta).
Kirjoita otsikoksi “Esitelmä 23.5”. Paikka ja aika: Auditorio, Töölöntorinkatu 2 B, klo 18:00 – 19:30.
HUOM: Ulko-ovi sulkeutuu klo 18:00, joten tule ajoissa! Tervetuloa!

Viestiosaston ampumavuorot 2023:
Viestiosaston ampumavuorot ovat loistava tapa kokeilla ja harrastaa pistooliammuntaa turvallisesti ja edullisesti. Ampumavuoroja järjestetään parittomien viikkojen tiistaisin klo 19:00-21:30 Töölön ampumaradalla.
Vuoroille voivat osallistua kaikki Viestiosaston jäsenet taitotasoon katsomatta – ampumaupseerimme opastavat niin ensikertalaisia kuin kokeneempia ampujia tarpeen mukaan.
Ilmoittautuminen joko netissä (katso ilmoittautumislinkki kerhon nettisivuilta) tai poikkeustilanteissa sähköpostitse ampumaupseeri2 @ viestiosasto piste net tai puhelimitse,
Mikko Leskinen 050-4055873 (ilmoita nimesi, sposti, puhelinnumero ja tarvitsetko laina-aseen).

Viestikoulutus ja kurssit:
Kannattaa seurata MPK:n sivuja ja katsoa koulutuskalenterista itseään kiinnostavia kursseja: www.mpk.fi. Muistathan, että kerhomme voi sponsoroida osallistumismaksua!
Tee anomus hallitukselle (hallitus @ viestiosasto.net). Huomaa, että useimmille MPK:n kursseille on kahden viikon ennakkoilmoittautumisaika. MPK tarkastaa yhdessä PV:n kanssa kursseille ilmoittautuneiden taustat.

Viestiosaston SRA-vuorot 2023:
Pioneeriosaston, Töölön reserviupseerien ja Viestiosaston SRA-ammunnat järjestetään lauantaisin klo 12-14:30. Omat suojalasit ja kuulosuojaimet mukaan.
Ammutaan SRA-rasteja pistoolilla ja karbiinilla. Kaikki rastit on ammuttavissa pistoolilla. Käytettävissä rajallinen määrä lainapistooleita ja –koteloita,
ilmoita tarve ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistuminen edellyttää suoritettua SRA-ampujatutkintoa sekä voimassa olevaa vakuutusta (joko RUL Plus tai Suomen ampumaurheiluliiton kilpailulisenssi).
Osallistujamäärä on rajattu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Loppuvuoden SRA-vuorot ovat lauantaisin 3.6., 26.8., 23.9., 21.10., 18.11. ja 16.12. klo 12:00-14:30 – kannattaa laittaa vuorot kalenteriin jo nyt! Ilmoittautumisohjeet lähetetään lähempänä vuoroja.

Valtakunnalliset viestimiespäivät Mikkelissä 19. – 20.8.2023:

Toivotamme teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme valtakunnallisia Viestimiespäiviä 19.–20. elokuuta 2023 Saimaan rannalle Päämajakaupunkiin Mikkeliin.
Lauantain tapahtuma- ja majoituspaikkana on Riuttala Resort-leirikeskus ja sunnuntaina Mikkelin Vanha varuskunta-alue. Riuttalan osoite on Riuttalantie 12
Mikkeli ja Vanhan varuskunta-alueen ensimmäisenä kohteena on Jalkaväkimuseo osoite Jääkärinkatu 6 Mikkeli. Tapahtumaa kunnioittaa läsnäolollaan PEJOJÄPÄÄL, prikaatikenraali Jarmo Vähätiitto.

Järjestelyistä vastaavat Kaakkois-Suomen Viestikilta ja Viestikiltojen liitto. Tapahtuma on yhteinen ja avoin kaikille toimijoille viesti- ja johtamisjärjestelmäalan vapaaehtoisessa ja ammatillisessa kentässä.

Viestimiespäivät alkavat lauantaina 19.8. ilmoittautumisella, tulokahvilla ja tapahtuman virallisilla avajaisilla. Tapahtumapaikkana on ihastuttavassa paikassa Saimaan rannalla sijaitseva Riuttala-Resort
(https://paukkula.fi/palvelut/riuttala-resort/), jossa tutustumme Drone-maailmaan, kisailemme monipuolisessa herrashenkilö-kisassa, syömme nautittavat lounaat ja päivälliset ja saunomme,
viettäen mukavan hetken sinisen Saimaan äärellä. Sunnuntaina 20.8. tutustumme opastetulla kierroksella Jalkaväkimuseon näyttelyyn (https://jalkavakimuseo.fi/)
ja päivien päätteeksi syömme maittavan lounaan Vanhan varuskunta-alueen perinteikkäällä Upseerikerholla.

Tervetuloa viestimiespäiville viettämään mukava kesäinen viikonloppu vanhojen ja uusien tuttujen kanssa!

1. Ohjelma
Lauantai 19.8.
10.00–11.00 Ilmoittautuminen, aamukahvi ja majoittuminen
11.00 Päivien avaus, puheenjohtajat
11.15 Esitelmä ajankohtaisesta aiheesta PEJOJÄPÄÄL, prikaatikenraali Jarmo Vähätiitto
12.00–13.00 Drone hankkeen esittely, kopterin lennätysnäytös ja tutustuminen johtamisjärjestelmäajoneuvoon. Suur-Savon reserviupseeripiiri
13.00–14.00 Lounas
14.00–16.00 Herrashenkilökilpailu rasteilla (sis. mm. Ekoaseammunta)
16.00–18.30 Saunominen (oheisohjelmana sotilasradioamatööriasemaan tutustuminen)
18.30–19.30 Päivällinen
19.30- Illanvietto ja palkintojen jako
Sunnuntai 20.08.
08.30–09.45 Aamupala ja huoneiden luovutus
09.45-10.15 Siirtyminen omilla ajoneuvoilla Jalkaväkimuseolle
10.15–12.00 Jalkaväkimuseon opastuskierros
12.15–13.30 Lounas Upseerikerho
n. 13.30 Päätös ja kotiuttaminen

2. Ennakkoilmoittautuminen
Viestimiespäivien osallistujilta vaaditaan ennakkoilmoittautumien 6.8.2023 mennessä. Mainitkaa ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavalion tarpeesta,
mahdollisesta liikuntaesteestä tai -rajoitteesta. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiset tehdään Martti Susitaipaleelle sähköpostitse osoitteeseen
martti.susitaival@gmail.com

3. Osallistumismaksu
Viestimiespäivien osallistumismaksu yöpyjille on 90,- € ja ilman majoitusta 50,-€. Osallistumismaksu maksetaan 6.8.2023 mennessä Kaakkois-Suomen Viestikillalle,
tilin nro FI16 5271 0420 3182 15. Lisätiedot kenttään merkitään osallistujien nimet. Eräpäivä on 6.8.2023. Täysi osallistumismaksu sisältää majoituksen, liinavaatteet,
ruokailut, kahvit ja ohjelman. Mainitkaa ennakkoilmoittautumisen yhteydessä, mikäli osallistujilla on museokortti tai oikeus eläkeläishintaiseen sisäänpääsymaksuun. Järjestäjä maksaa museoliput kootusti.

4. Majoittuminen
Majoittuminen tapahtuu pääosin kahden ja kolmen hengen huoneissa, jotka muodostavat solun, jolla on yhteinen wc/suihkutila ja joissa kahdessa on oma kylpyhuone.
Laajennusvarana on kaksi huoneistoa omine wc/suihkutila keittiöineen. Osallistumismaksu sisältää majoituksen liinavaatteet ja pyyhkeet.

5. Ruokailut
Osallistumismaksu sisältää tulokahvin, lauantain lounaan ja päivällisen, sunnuntain aamupalan ja päätöslounaan.

6. Liikenneyhteydet
Riuttalaan ei ole julkista liikennettä tarjolla. Mikäli joku tule Mikkeliin julkisen liikenteen palveluilla, hän voi tilata killalta liikenneasemalta noudon
tapahtumapaikalle killan puheenjohtajalta Martti Suistaipaleelta ilmoittautumisen yhteydessä.

7. Tiedustelut
Päiviä koskeviin kyselyihin vastaa Martti Susitaival, puh 0400183775

Critical Communications World 2023 Messukeskuksessa 23.-25.5.2023:

Kyseessä on kriittisen (turvallisuus)viestinnän vuotuinen kiertävä päätapahtuma, joka järjestetään ensi kertaa Suomessa. Isäntinä ja kutsujina ovat Suomen, Ruotsin, Norjan,
Tanskan ja Viron viranomaisoperaattorit. Tapahtumassa on sekä konferenssi ja näyttely. Tapahtuman järjestää kriittisen viestinnän kansainvälinen etujärjestö TCCA (https://www.tcca.info).

Suomalaisella kriittisen kommunikaation ekosysteemillä on vahva panos tapahtuman järjestelyissä ja sisällössä. Siellä on mm. huomattava Suomi paviljonki, jossa kotimaiset turvallisuusviranomaiset,
Erillisverkot ja yritykset esittelevät viestintäratkaisuja. Paviljongin kokoaa Critical Communications Finland (https://criticalcommunicationsfinland.fi/) yhteistyössä Business Finlandin kanssa.
Tapahtuma on osallistujille maksuton. Katso tarkemmat tiedot: https://www.critical-communications-world.com/

Marssitapahtumia tarjolla:

RESUL Four Day March 18.5. – 21.5. (etämarssi):
https://resulfourdaymarch.fi/#/

18. Kesäyön marssi 10.6.2023 Tuusulassa
https://mpk.fi/muu-toiminta/kesayonmarssi/

Salpavaellus 1. – 2.7.2023 Miehikkälässä
https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/160616

Maaottelumarssi 1.9. – 30.9.2023 (10 km, etämarssi), lisätiedot tulossa myöhemmin

Tiedotus:
Tietoa toiminnastamme ja yhteystietomme löytyvät verkkosivuiltamme www.viestiosasto.net. Tiedotamme tapahtumista myös sähköpostitse sekä Signal-ryhmän kautta.
Muista pitää yhteystietosi ajan tasalla joko RUL:n sivuilla www.rul.fi tai www.viestiosasto.net, kohdassa ”Liity jäseneksi”.

Espoo-Kauniainen Reserviupseerit

Espoo-Kauniainen Reserviupseerit ry Esbo-Grankulla Reservofficerare rf
https://www.rul.fi/espoo-kauniainen/

Helsingin Reservimeriupseerit

Helsingin Reservimeriupseerit ry
https://www.rul.fi/hrmu/

Pioneeriosasto

Helsingin Reserviupseerien Pioneeriosasto ry
https://www.rul.fi/pioneeriosasto/

Ilmailukerho

Helsingin Reserviupseerien Ilmailukerho ry
https://www.rul.fi/ilmailukerho/

KEVÄTRETKI TURUN ILMAILUNÄYTÖKSEEN

Olemme tekemässä retkeä Suomen Ilmailuliiton päälentonäytökseen Turku Air Show’hun lauantaina 17.6.2023 Turkuun. Retki on päiväretki bussikuljetuksella. Lähtö Helsingin ydinkeskustasta, paluu klo 18 näytöksen päätyttyä.
Esiintyjinä Suomen, Ruotsin, Tanskan, Liettuan, Sveitsin ja Belgian ilmavoimat, Rajan kalustoa, Woikoski Safirs sekä taitolentonäytös. Maanäyttelyssä mm. Boeing C-17A Globemaster III -kuljetuskone.
Viimeisimmät tiedot osoitteessa: https://www.airshowturku.fi/esiintyjat
Lopullisesta hinnasta tiedotetaan sähköpostitse sekä kerhon nettisivuilla. Ilmoittautumiset kerhon sihteerille.

HAULIKKOKISA 16.8. HYVINKÄÄLLÄ
Perinteisen haulikkokisa järjestetään keskiviikkona 16.8. iltapäivällä Hyvinkään ampumaurheilukeskuksessa.
Kisa on viime vuoden tavoin kutsukilpailu ulkopuolisille, joten kartoittakaahan jo tuttavapiiriänne.

AMMUNTA
Ammuntavuorot jatkuvat jälleen torstaina 24.8. klo 13 alkaen.

JÄSENASIAT
Ilmailukerhon verkkosivuilla mm. kuukausiesitelmien aiheet ja puhujat sekä tiedot mahdollisista muutoksista. Tiedotamme tapahtumista ja mahdollisista muutoksista vuosikalenteriin myös sähköpostitse. Mikäli haluat tiedotusta sähköpostilla, ilmoita sähköpostiosoitteesi jäsenvastaava/sihteeri Juha-Matti Lauriolle jmlaurio @ gmail.com tai 050 462 1274. Oletko muuttanut tai vaihtanut sähköpostiosoitettasi? Ilmoitathan uudet tiedot RUL:n jäsenrekisteriin tai kerhon sihteerille.

Isot kiitokset kevätkaudesta 70-vuotiaan kerhomme uusille ja vanhoille jäsenille.

Hallitus

Jääkärikerho

Helsingin Reservinupseerien Jääkärikerho ry
https://www.rul.fi/jaakarikerho/

Jääkärikerhon kevään AMPUMAVUOROT pistoolilla pidetään joka kuukauden toisena tiistaina 9.5. ja 13.6 klo 16.30–18.30 Töölön radalla. Tulemalla mukaan pääset tutustumaan ampumiseen, vaikka et omista omaa asetta. Vakituisilla harrastajilla tulee olla ampumaturvavakuutus (esim. RUL Plus -jäsenyys), josta on ohjeet RUL:n sivuilla. Ilmoittaudu viimeistään päivää ennen tilaisuutta ampumaupseerille jorma.nisula @ kolumbus.fi, puh. 0400 453709.

Jääkärikerhon kevään KERHO-/SAUNAILLAT Santahaminassa jatkuvat joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina eli vielä kesäkuussa 6.6. klo 17-19:00. Paikkana Santahaminan Kiltasauna, noin 900 m Leipuriniementietä itään. Saareen sisäänpääsyä varten Santahaminan varuskunnan portilla on jäsenluettelo. Henkilöllisyyden todistamalla ja kertomalla että nimesi on Helsingin Reservinupseerien Jääkärikerhon vieraslistalla, pääset sisään. Epäselvyyksissä tai jos tarvitset lisäohjeita tai vaikka kyytiä, ota yhteyttä puheenjohtajaan. Mukaan kannattaa ottaa omat saunajuomat, makkarat ja eväät sekä pyyhe.

MPK Etelä-Suomen maanpuolustuspiirin kurssit. Jääkärikerho kannustaa jäseniään kouluttautumaan maanpuolustustaitoja ja -tahtoa edistävillä erinomaisilla MPK:n kursseilla. Tutustupa ajankohtaiseen tietoon kursseista ja niille ilmoittautumisesta: https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri?unit_id=72.

Tule mukaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Länsi-Vantaan Reserviupseerit

Länsi-Vantaan Reserviupseerit ry
https://www.rul.fi/lansivantaa/

Helsingfors Svenska Reservofficersklubb

Helsingfors Svenska Reservofficersklubb r.f.
https://hsrk.fi/wp/

Pohjois-Helsingin Reserviupseerit

Pohjois-Helsingin Reserviupseerit ry
https://www.rul.fi/pohjois-helsinki/

Ampumavuorot Töölön luolassa. Parittomien viikkojen perjantaisin klo 16–19.
Kyselyt ja ilmoittautumiset ampumaupseerille Henrik Kiiskinen henrik.kiiskinen @ gmail.com.

23.5.2023 ti klo 17 Kevätsauna Santahamina, Willensauna.
Ilmoittautuminen 16.5.2023 mennessä sihteerille
Kerro: nimi, syntymäaika. ja auton rekkari.
Huom. portilla oltava virallinen henkilöllisyystodistus tai passi (ajokortti ei riitä).
Portilla kerrot: Pohjois-Helsingin Reserviupseerit, Willensauna.

26.8.2023 la klo 10 lähtö Parolan panssarimuseoon. Tiikeri II esillä.
Pyrimme kimppakyyteihin. Lisätietoja puheenjohtajalta Jarkko Paananen
0407239641 jarkko.t.paananen @ gmail.com

23.9.2023 la klo 17:00 Yhdistyksen 55 vuotisjuhla (Avec) Suomenlinnan Upseerikerholla. Lisätietoja tapahtumasta sekä ilmoittautumisohjeet tulossa kevään aikana.

29.–30.9.2023 pe-la Ampumaleiri Padasjoella, perinteinen syksyn ampumaleiri Yhdistys tarjoaa patruunat, ruuat ja saunajuomat. Kimppakyydit.
Lisätietoja Petri Laakkoselta petri700(at)gmail.com

Tapahtunutta. Loppi, SRA-ammunnat sovellettuina 16.4.2023

Lopen ampumarata on mainio paikka monenlaiseen ammuntaan, myös toiminnalliseen.
Olimme siellä huhtikuun aurinkoisena sunnuntaina. Mukaan lähti tusinan verran kiinnostuneita kerhomme jäsentä. Tutustuimme eri asetyyppeihin ja ammuimme niillä jokaisella sarjan koelaukauksia. Mielenkiintoista, opettavaista.
Patruunoita jokainen kulutti reilu 200, eri kaliiperisia, eri aseilla.
Kiitokset Ilkalle ja Henrikille hyvistä järjestelyistä.

Lopuksi vielä pidettiin ”SRA” ammuntakisa, jonka voittajaksi ja PHRU:n ammuntamestariksi 2023 kruunautui Ilkka Airio 78 pisteellä ja kertoimella 2.96.
Mitalistit:
– kultaa Ilkka 2.96
– hopeaa Teemu 2.77
– pronssia Henkka 2.51

Todellakin, toteutimme toiminnallista ammuntaa. Toiminnallisuus tekee ampumatapahtumasta mielenkiintoisen ja vaihtelevan. Tällä toiminnallisuuden linjalla meidän kannattaa jatkaa, onhan se myös sotilasta motivoivaa.

Yhteyshenkilöt:
Puheenjohtaja: Jarkko Paananen 0407239641 jarkko.t.paananen @ gmail.com.
Sihteeri: Peter Korvensyrjä 0456748754 p.cossu @ outlook.com.
Ampumaupseeri: Petri Laakkonen 0504129814 petri700 @ gmail.com,

Lisää nettisivuilta: www.rul.fi/pohjois-helsinki/

Autokerho

Helsingin Reserviupseerien Autokerho ry

Autokerhon vuosipäivälounas pidettiin perjantaina 12.5.2022 Ravintola Kaarti, Puolustusvoimain lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati järjestetään 4.6.2023 Jyväskylä. Uusille kerhon jäsenille, tervetuloa kerhomme toimintaan.

t. Autokerhon Hallitus

RT-kerho Johtorengas

Rannikkotykistökerho Johtorengas ry
https://www.rul.fi/rannikkotykisto/

Ilmatorjuntakerho

Helsingin Reserviupseerien Ilmatorjuntakerho ry
http://itkerho.net/

Käpylän Taivaskallion It-muistotykin kunnostustyöt alkavat touko-kesäkuun vaihteessa. Pohjatyöt tehdään muutaman iltapäivän aikana. Mukaan voi tulla oman aikataulun puitteissa ilman aiempaa kokemusta. Ilmoittautua voi esim. puheenjohtajalle tlav0940 @ gmail.com. ”Kylmän sodan veteraanit” ovat vastanneet kolmen edellisen tykin kunnostamisista, nyt kaivataan kerhon nuortakin polvea hommiin.

Toukokuussa on oiva mahdollisuus käydä It-museolla esim. kansainvälisenä museopäivänä 18.5. klo 11–17 tai museon kevätkirppis-päivänä 20.5. klo 10 alkaen. Molempina päivinä sisäänpääsy on ilmainen.
Museokaupassa on nyt myynnissä uusi maaliskuussa ilmestynyt HelItR:n historiikki vuosilta 1999–2022.

KRH-kerho

Helsingin Reserviupseerien Kranaatinheitinkerho ry

Rautateiden Reserviupseerit

Rautateiden Reserviupseerit ry
https://www.rul.fi/vrhki/

YHDISTYKSEMME KOKOONTUMISET LOPPUVUODEN 2023 AIKANA

22.5.2023 maanantaina perinteinen Spjutsundin saunailta

21.8.2023 Perinteiset kivääriammunnat Jokelan eränkävijöiden majalla klo 17.00

18.9.2023 maanantaina kerhoilta klo 16.30 Döbelninkatu 2 Helsinki
Kuulemme Janne Hämäläisen esityksen: tarkka-ampuja koulutus

6.11.2023 maanantaina yhdistyksemme syyskokous klo 16.30 Döbelninkatu 2 Helsinki

11.12.2023 maanantaina kerhoilta klo 16.30 Döbelninkatu 2 Helsinki

AMPUMATOIMINTA

Ampumavuorot perinteisesti kuukauden ensimmäinen perjantai neljän viikon välein klo 16.00–19.00:

2.6. (vk 22) 30.6. (vk 26) 28.7. (vk 30) 25.8. (vk 34) 22.9. (vk 38) 20.10. (vk 42) 17.11. (vk 46) 15.12. (vk 50)
Ilmoittaudu ampumaupseeri Petri Kehälle (050 534 4181) viimeistään ampumapäivää edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä.

Reservin lääkintäupseerit

Reservin lääkintäupseerit ry
https://www.reservinlaakintaupseerit.fi/

Hyvät reservin lääkintäupseerit,

Niin kuin moni teistä jo tietääkin CIOMR:n kesäkongressi Helsingissä lähestyy (26.-30.6.2023). Lippuja saa ostettua koko kongressiin tai yksittäisille päiville linkin: http://cior23.fi/ kautta.

Kannustamme kaikkia asiasta kiinnostuneita tulemaan mukaan vähintäänkin johonkin osioon. Tämä on ensimmäinen kerta, kun vastaavanlainen tilaisuus järjestetään Suomessa. Kongressissa on loistava tilaisuus tutustua viimeisimpiin NATO-maiden lääkintähuollollisiin kysymyksiin ja luoda pitkäaikaisia kontakteja eri maiden reservin lääkintäupseereihin.

Yhdistyksen hallitus

Merireserviläiset ry – Sjöreservister rf

merireservilaiset

Merireserviläiset ry
https://merireservilaiset.reservilaisliitto.fi/

Kokonaismaanpuolustus

Kokonaismaanpuolustus

Kokonaismaanpuolustus ry
https://kokonaismaanpuolustus.reservilaisliitto.fi/

Helsingforsnejdens Svenska Reservunderofficerare

Svenskatlogo

Helsingforsnejdens Svenska Reservunderofficerare
https://helsingforsnejdens-svenska-reservunderoff.reservilaisliitto.fi/

Skyttet i Luolan udda veckors torsdagar kl. 17.00-19.00.
Anmäl ditt deltagande till axi @ hsrk.fi.

Följande skytten 11.5, 25.5 och 8.6.

Markus Liesalho
Ordförande
0400 421 002
svenska @ helresp.fi

S-ryhmän Reserviläiset

sok

S-Ryhmän Reserviläiset ry
https://s-ryhman-reservilaiset.reservilaisliitto.fi/

Espoon Reserviläiset

Espoon Reserviläiset Ry
https://espoon-reservilaiset.reservilaisliitto.fi/

Yhdistyksemme 60-vuotisjuhlat ja sitä ennen EsRes Cup:in 2. osakilpailu Lopella lauantaina 1.7. Tarkempia tietoja tulee verkkosivuillemme.

Yhdistyksemme on Töölön sisäampumaradalla vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17 alkaen ja Omegan sisäampumaradan vuoromme parillisten viikkojen torstaisin alkaen klo 18.
Lisäksi järjestämme kesäkaudella ampumavuoroja Lopen ampumaradalla. Vuorot tulevat nimenhuuto.com:in sivullemme, jonka kautta niihin ilmoittaudutaan. Huom: Mikäli olet varannut
paikan vuorolla, mutta et pysty osallistumaan, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti nimenhuuto.com:issa ja vapauta paikkasi muiden käyttöön.

Maanantaimarssit: lähtö Pirkkolan urheilupuiston alaparkkipaikalta Pirkkolantien varressa klo 17:30. Kokoontumis- ja lähtöpisteenä toimii HSL pysäkki H2230. Marsseille ei vaadita
ennakkoilmoittautumista, teemme n. 7,5 km reippaan lenkin. Varustus sään mukaan – haasta kaverisikin kuntoilemaan! Lisätiedot: juhamatikainen21 @ gmail.com

Tarkasta tapahtumien tarkemmat aikataulut ja mahdolliset muutokset verkkosivujemme www.esres.fi toimintakalenterista ja Uutiset-sivulta.

Ilmailuosasto

ILMAILUOSASTO

Helsingin Reservin Ilmailuosasto ry
https://helsingin-reservin-ilmailuosasto.reservilaisliitto.fi/

KEVÄTRETKI TURUN ILMAILUNÄYTÖKSEEN
Olemme tekemässä retkeä Ilmailukerhon kanssa Suomen Ilmailuliiton päälentonäytökseen Turku Air Show’hun lauantaina 17.6.2023 Turkuun. Retki on päiväretki bussikuljetuksella. Lähtö Helsingin ydinkeskustasta, paluu klo 18 näytöksen päätyttyä.
Esiintyjinä Suomen, Ruotsin, Tanskan, Liettuan, Sveitsin ja Belgian ilmavoimat, Rajan kalustoa, Woikoski Safirs sekä taitolentonäytös. Maanäyttelyssä mm. Boeing C-17A Globemaster III -kuljetuskone.
Viimeisimmät tiedot osoitteessa: https://www.airshowturku.fi/esiintyjat
Lopullisesta hinnasta tiedotetaan sähköpostitse sekä Ilmailuosaston nettisivulla. Ilmoittautumiset Ilmailukerhon sihteerille jmlaurio @ gmail.com tai 050 462 1274.

JÄSENASIAT
Tiedotamme tapahtumista ja mahdollisista muutoksista vuosikalenteriin myös sähköpostitse. Mikäli haluat tiedotusta sähköpostilla ilmoita sähköpostiosoitteesi tiedotusvastaava Jari Helanderille helander.jari @ gmail.com

Oletko muuttanut tai vaihtanutsähköpostiosoitettasi? Ilmoitathan uuden osoitteen Reserviläisliiton jäsenrekisteriin tai osaston tiedotusvastaavalle.

Helsingin Reserviläiset

Helsingin Reserviläiset ry
https://helsingin-reservilaiset.reservilaisliitto.fi/

Yleisohjeet yhdistyksen ratavuoroille ja ampumatapahtumiin tuleville:

Vuorot ovat vain Helsingin Reserviläiset ry:n jäsenille.

Mukana oltava voimassa oleva vakuutuskortti (esim. Reserviläisen Toimintaturva), Reserviläisliiton jäsenkortti sekä omat silmä- ja kuulosuojaimet.

Muista ottaa myös ampumapäiväkirjasi mukaan radalle. Omilla aseilla ampuvilla tulee olla aseluvat mukana.

Patruunamyynti vain yhdistyksen laina-aseilla ampuville.

Ratamaksut suoritetaan valvojalle paikan päällä MobilePay tai käteisellä.

Maanantain ratavuorot Töölön radalla klo 19.00 – 21.00: 5.6, 3.7, 31.7, 28.8, 25.9, 23.10, 20.11 ja 18.12.

Lisätietoja: asevastaava, Tomi Sarilahti, p. 050 385 1313.

Ilmoittautumiset: tomi.sarilahti @ lassila-tikanoja.fi tai tekstiviesti vuoroa edeltävänä päivänä alkaen klo 14.00. Mainitse laina-aseen (.22LR pistooli) tarpeesta, kun ilmoittaudut. Laina-aseeseen sisältyy 50 kpl .22LR patruunoita ampumavuoron aikana. Laina-aseella ampujia otetaan max. 4 henkilöä.

Ruutisavun ratavuorot maanantaisin klo 17.00 – 19.00

Yhdistys järjestää jäsenilleen johdettuja ammuntoja Ruutisavu Oy:n tiloissa Vantaan Koivuhaassa. Vuoroja on varattuina seuraavasti: 15.5, 19.6, 7.8, 4.9, 2.10, 30.10 ja 27.11.

Varmista vuoron toteutuminen ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset aikaisintaan viikkoa aikaisemmin. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ratavuoro @ gmail.com.

Käyntimaksun 10 € hintaan sisältyy ratamaksu ja taulu. Käyntimaksun 25 € hintaan sisältyy ratamaksu, yhdistyksen laina-ase ja 50 kpl 9×19 mm:n patruunoita sekä taulu.

Radalla saa ampua käsiasekaliiberisilla aseilla (kts. tarkemmin radan ohjeet https://ruutisavu.fi/). Mainitse laina-aseen tarpeesta, kun ilmoittaudut. Laina-aseella ampujia otetaan max. 4 henkilöä.

Lopen ampumatapahtumat:
23.5. ti klo 16.30-21.00 M4 ja 150m (SRA-kilpailu klo 17:00 alkaen)
23.5. ti klo 18:00-21:00 100m (kivääriammunta)
6.6. ti klo 17.00-21.00 100m (kivääri 3-asentokilpailu)
20.6. ti klo 16.30-21.00 M4 (SRA) ja 150m (kivääriammunta)
14.8. ma klo 16.30-21.00 M4 (SRA) ja 150m (kivääriammunta)
28.8. ma klo 16.30-21.00 M4 (SRA) ja 150m (kivääriammunta)
11.9. ma klo 16.30-21.00 M4 (SRA) ja 150m (kivääriammunta)
30.9. la klo 09.00-18.00 Syksyn kivääriampumapäivä (tarkempi info myöhemmin)

Ilmoittautumiset aikaisintaan 1 kuukausi, mutta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostilla juhani72 @ protonmail.com tai HelRes ry SRA WhatsApp-ryhmään. Laina-aseella ampujia otetaan max. 4 henkilöä. Ratamaksu on 15€/henkilö, maksetaan radalla käteisellä tai MobilePayllä.

Lisää Lopen ampumatapahtumista ilmoitamme nettisivullamme https://helsingin-reservilaiset.reservilaisliitto.fi/

Yhdistyksen hihamerkin (Velcro -pohjalla) voi hankkia ratavuorojen yhteydessä vuoron vetäjältä. Varaa tasaraha 5 euroa.

Yhdistys etsii Facebook-sivuilleen ylläpitäjiä, juttuja sekä kuvia. Lisätietoja uimonenjouko @ gmail.com.

Yhteystiedot ajan tasalle: Jos on sähköpostiosoite, johon haluaisit saada yhdistyksen tiedotteita sekä ilmoituksia ”nopeista lähdöistä”, mutta et tähän mennessä ole saanut, ilmoita se yhdistyksen sihteerille: sihteeri.helres @ gmail.com tai helsinki @ helresp.fi.

Puheenjohtaja: Juhani Kuusisto, helsinki @ helresp.fi

Itä-Helsingin Reserviläiset

Itä-Helsingin Reserviläiset ry
https://ita-helsingin-reservilaiset.reservilaisliitto.fi/

Vantaan Reserviläiset

vareslogo_v3

Vantaan Reserviläiset ry
https://vantaan-reservilaiset.reservilaisliitto.fi/

Yhdistyksen ampumavuorot ovat nähtävillä nimenhuuto.com -sivustolla, jossa vuorolle myös ilmoittaudutaan. Ratavuoroilla on oltava mukana voimassa oleva vakuutuskortti (esim. Ampumaharrastuksen Toimintaturva), Reserviläisliiton jäsenkortti sekä omat silmä- ja kuulosuojaimet. Muista ottaa myös ampumapäiväkirja mukaan radalle.
Patruunoita myydään radalla yhdistyksen laina-aseilla ampuville. Rata- ja patruunamaksut suoritetaan valvojalle paikan päällä MobilePaylla.
Vakiovuorot:
Tikkurilan urheilutalo:
Tiistai klo 17–19.00
Torstai klo 17–19.00
Sunnuntai klo 14–19.00

HUOM! Toukokuun aikana vakiovuorojen lisäksi runsaasti Tulta toukokuussa! -ratavuoroja, jotka nähtävillä Nimenhuudossa.

Töölö (luola):
Maanantai klo 17–19.00 (parillinen viikko)
Keskiviikko klo 19–21.30 (pariton viikko)

Klondyken ampumavuorot ilmoitetaan myöhemmin Nimenhuudossa, kun rata on avattu.
Lisäksi SRA-harjoitusvuoroja järjestetään em. ratojen lisäksi myös Lopella. Seuraa Nimenhuudon kalenteria.

Pohjois-Helsingin Reservialiupseerit

Pohjois-Helsingin Reservinaliupseerit ry
https://pohjois-helsingin-reservinaliupseerit.reservilaisliitto.fi/

Huoltoaliupseerit

Huoltoaliupseerit ry
https://huoltoaliupseerit.reservilaisliitto.fi/

Helsingin Yawara

Yawara ry
https://yawara.reservilaisliitto.fi/

Autojoukkojen Helsingin kilta

pikkutorni

Autojoukkojen Helsingin Kilta ry
https://www.ajhk.fi/

AUTOKILTALAISTEN AMPUMATAPAHTUMA 5.6. KLO 17.00. Perinteinen automiesten- ja -naisten ”pistooliampumakilpailu” pidetään 5.6.2023 Santahaminan pistooliampumaradalla kello 17:00. Laita jo kalenteriin ylös ja tule paikalle kesäkauden avaukseen. Ilmoittaudu 4.6. mennessä: toimisto @ ajhk.fi tai puh 040 7538981 (Harri). Omat aseet. Omat patruunat. Järjestäjän puolelta on tarvittaessa aseet ja patruunat (maksulliset patruunat). Ampumavakuutus on killan puolesta kaikille ampujille (myös killan ulkopuolisille) sisältyen jäsenmaksuun. Tervetuloa. Hyvää kesän odotusta.

toimisto @ ajhk.fi

Stadin Sissit

Helsingin Sissikerho ry
https://stadinsissit.fi/

Helsingin Sissiosasto ry
https://helsingin-sissiosasto.reservilaisliitto.fi/

Yhdistyksen verkkosivuilta löytyy mm. tämän vuoden toimintakalenteri, Sissisanomien nettiversiot ja lisätietoa tapahtumista.

AMPUMATOIMINTAA. Ampumavuorot Töölön radalla pyörivät normaalisti, lisäksi vuoden mittaan järjestetään ampumapäiviä Lopella sekä Santahaminassa. Jos haluat mukaan ampujien sähköpostitiedotuslistalle, ota yhteys ammunta @ stadinsissit.fi. Ikisissien ampumavuorot Töölön radalla; Katso ajankohtaiset ohjeet. Ilmoittautuminen christer.mikkonen @ elisanet.fi.

SALITOIMINTAA. Töölön harjoitussalilla salitoiminta jatkuu normaali vuorojen mukaisesti. Jos haluat mukaan treeneihin, ota yhteys sali @ stadinsissit.fi.

MAASTOTOIMINTAA. Maastotoimikuntamme järjestää vuoden mittaan erilaisia tapahtumia ja harjoituksia. Jos haluat mukaan, ota yhteys maasto @ stadinsissit.fi.

YHTEYSTIEDOT SISSIEN TOIMINTAAN. Sissikerho pj: Vesa Vepsä 040 5687 009 / puheenjohtaja(at)stadinsissit.fi; Sissiosasto pj: Henri Tourunen 040 847 8121 / puheenjohtaja @ stadinsissit.fi.

Jäsentietojen muutokset: Käytämme RUL- ja RES-jäsenrekisteriä, jonne voit itse päivittää muuttuneet tietosi www.rul.fi / www.reservilaisliitto.fi tai vaihtoehtoisesti ota yhteyttä jasenasiat @ stadinsissit.fi.

Onhan sähköpostiosoitteesi ajan tasalla? Samassa paikassa voit päivittää sen ja näin saada tiedotteita Sisseiltä suoraan sähköpostiisi.

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA. Instagram: @ stadinsissit / Facebook: Stadin Sissit

Kenttätykistökerho ja Uudenmaan Tykistökilta

KT Logo uudenmaantykist;kilta

Kenttätykistökerho ry
https://www.rul.fi/ktkerho2/

Uudenmaan Tykistökilta ry
https://uudenmaan-tykistokilta.reservilaisliitto.fi/

Uudenmaan Viestikilta

Uudenmaan Viestikilta ry
http://uudenmaanviestikilta.fi/