04/2018 uutiset

Susanna Takamaa RUL:n järjestösihteeriksi

Suomen Reserviupseeriliiton uutena järjestösihteerinä on aloittanut Susanna Takamaa. Aikaisemmin asiantuntijatehtävissä valtion virkamiehenä toiminut aktiivinen vapaaehtoisen maanpuolustuksen harrastaja aloitti uusissa tehtävissään liitossa elokuun puolessa välissä.

Yhteiskuntatieteiden maisteri, järjestöaktiivi ja kahden pienen pojan äiti suoritti aikoinaan naisten vapaaehtoisen asepalveluksen Niinisalon Tykistöprikaatissa saapumiserässä I/08. Reserviupseeritoimintaan Takamaa lähti mukaan Seinäjoen Reserviupseerikerhossa istuen hallituksessa pari vuotta, mutta siirtyi sittemmin opiskelupaikkansa Tampereen opiskelijajärjestöön Tampereen Korkeakoulujen Reserviupseereihin toimihenkilöksi ja myöhemmin hallituksen jäseneksi. Valmistuttuaan yliopistosta opiskelijajärjestö vaihtui Tampereen Reserviupseereihin, jossa Takamaa on ollut hallituksen jäsenenä vuodesta 2015. Ensimmäisen varapuheenjohtajan pestin Takamaa otti vuonna 2016. Liittoa Takamaa on edustanut mm. YROW-seminaarissa Bulgariassa kesällä 2015.

Tampereelle kotiutuneen eteläpohjalaisen reservin luutnantin vapaa-ajasta vastaavat neljä- ja kaksivuotiaat pojat, Sisu ja Urho. Paikallisen järjestötoiminnan ohella Takamaa on osallistunut aktiivisesti myös erilaisiin harjoituksiin ympäri maata. Takamaan keskeisiin työtehtäviin kuuluu mm. liiton järjestötoiminta ja viestintä. Käytännössä työtehtäviin kuuluu mm. liiton kotisivujen sekä sosiaalisen median päivittämistä sekä koulutusmateriaalien – ja tilaisuuksien suunnittelua. Järjestösihteerinä hän pitää tiivisti yhteyttä jäsenyhdistysten ja piirien kanssa. Takamaa on myös liiton työvaliokunnan jäsen sekä liiton toimiston edustajana järjestötoimikunnassa sekä nuorten- ja mentortoimikunnissa.

Liiton edellinen järjestösihteeri Saku Liehu jatkaa vuoden loppuun saakka liiton edustajana mm. Ampumaharrastusfoorumissa sekä vastaa Padasjoen koulutuskeskuksen ampumaratojen kunnostustöiden loppuun saattamisesta.

Lähde: www.rul.fi

Jaa uutinen: