04/2015 uutiset

nitrot Sulkeiset1 nitrot Sulkeiset2

Nitroilla kovennettua liikunnanohjaaja Elisa Latvaston johdolla.


nitrot WP_20150417_005

Stadin Sissien nitrotapahtumia

Nitrokokous salilla
Perjantaina 17. huhtikuuta kokoontui seitsemäntoista nitrosissiä onnittelemaan sissiveli Martti Turpeista hänen täytettyään 70 vuotta.

Nitrojumpan vetäjä Seppo Kulonen ojensi nitrojen puolesta Martille oikeasta pahkasta käsin tehty kuksan jonka kahvassa oli poronluinen koriste. Tämän jälkeen oli synttärikakun tuhoamisen aika.

Koska samana perjantai iltana oli myös nitrojen ampumavuoro nitrotjakaantuivat kakun syönnin jälkeen. Ampumaan lähtivät kuusi nitroa ja yksitoista jäi salille hikoilemaan.

Kevään viimeiset sulkeiset

Kevään eteneminen ja mökkikauden alkaminen näkyi kauden viimeisenä jumppailtana toukokuussa. Paikalla oli kahdeksan nittroa jotka urheasti ”alistuivat” Elisan komentoon. Näissä sulkeisissa harjoittelun aiheena oli kuntopiiri: jokainen aloitti omalla paikalla minuutin kestävän suorituksen, jonka jälkeen koko joukko siirtyivät vastapäivää seuraavalle suorituspaikalle missä oli erilainen liike. Kuten sulkeisissa kuuluu, hiki lensi ja nauru raikui suorituksien aikana, kun ei aina onnistuttu niin kuin piti. Kiitos taas Elisalle!

Teksti: Christer Mikkonen

Jaa uutinen: