2022-01

Ruotuväki: Kivinen korostaa korkean maanpuolustustahdon merkitystä

Puolustusvoimain komentaja, kenraali Timo Kivinen korostaa Ruotuväen haastattelussa korkean maanpuolustustahdon merkitystä kriisien ennaltaehkäisyssä.

Kenraali Timo Kivinen sanoo Venäjän hyökkäyksen ensimmäisenä päivänä antamassaan haastattelussa, että Suomen kokoonsa nähden vahva puolustuskyky on tärkeää Suomen lähialueen vakauden kannalta. Hän muistuttaa, että tänä päivänä on varsin hyvät valmiudet määrätä reserviläisiä palvelukseen nopeallakin aikataululla, jos siihen syntyy tarvetta.

Maavoimien komentaja, kenraaliluutnantti Pasi Välimäki avaa Ruotuväen haastattelussa Suomen kansainvälisen puolustusyhteistyön arkipäivää. Keskustelu Ruotsin maavoimien komentajan kanssa käy yhtä luontevasti kuin oman maan joukko-osaston tai puolustushaaran komentajan kanssa.

Uusin Ruotuväki kertoo myös muun muassa panssari-RUK:n loppusotaharjoituksesta ja Rannikkoprikaatin maakuntajoukkueen reserviläisten harjoituksesta ulkosaaristossa.

Ruotuväen potretissa ulkoministeriön valtiosihteeri Matti Anttonen kertoo urastaan, johon sisältyy muun muassa toimiminen pitkään Venäjällä.

Lue Ruotuväki täältä: https://ruotuvaki.fi/-/rv-3-22

Jaa uutinen: