03/2020 uutiset

RUK 100 vuotta -juhlakirja tilattavissa ennakkoon

Reserviupseerikoulun 100-vuotisjuhlallisuudet siirtyivät koronaepidemian vuoksi kesälle 2021, mutta juhlan yhteydessä julkaistavaksi tarkoitettu juhlakirja ilmestyy suunnitelmien mukaisesti kesäkuussa 2020.

Juhlakirjasta saa kuvan reserviupseerikoulutuksen järjestämisestä kaikissa puolustushaaroissa. Koulutusta on annettu noin 30 joukossa ainakin 18 paikkakunnalla. Yksi mielenkiintoisimmista koulutuspaikoista on ollut purjekoululaiva Suomen Joutsen pitkillä koulutuspurjehduksillaan. Oma merkittävä vaiheensa oli uudelleen nimetyllä Upseerikoululla sotien aikana Niinisalossa. Koulutuksen haasteet ovat esillä myös aselajikouluissa. Kirja esittelee upseerioppilaan elämää, koulutusta, aseita, varusteita ja välineitä vuosien varrella. Opiskelua tukevan oppilaskuntatyön rooli tulee myös hyvin esille. Juhlakirja on omistettu Suomen nuorisolle.

RUK:n Oppilaskunnan Kannatusyhdistyksen kustantaman juhlakirjan toimittaja on Jaakko Puuperä ja myyntipäällikkö majuri evp Markku Seppä. Myynti toteutetaan yhteistoiminnassa Suomen Reserviupseeriliiton ja RUK:n oppilaskunnan kanssa.

Kirja on 562 sivua sisältävä A4 kokoa oleva nelivärinen kuvateos. Sen kokonaispainosmäärä on 6000 kappaletta, joista numeroita kirjoja on 700 kappaletta. Numeroiduista kirjoista 200 kappaletta on nahkakantisia.

Nahkakantisen kirjan hinta on 100€ + postikulut, numeroidun kirjan hinta on 69€ + postikulut ja normaalikirjan hinta on 49€ + postikulut.

Juhlakirjan voi tilata ennakkoon RUK:n museon nettisivuilta tai numerosta 044 216 6034. Tilauksen yhteydessä ilmoitetaan nimi, lähiosoite, postitoimipaikka, postinumero, kirjojen määrä sekä mahdollisia lisätietoja, kuten numeroitu kappale jne.

Kirjan voi maksaa myös ennakkoon tilille FI63 1005 3000 9136 13, jolloin maksetaan kirjan hinta + postimaksu 10€. Maksun saaja on Reserviupseerikoulun Oppilaskunnan Kannatusyhdistys ry. Viitetiedoksi oma nimi.

Juhlakirja postitetaan ennakkotilaajille 6.6.2020.

Lähde: https://www.rul.fi/uutiset/ruk-100-vuotta-juhlakirja-tilattavissa-ennakkoon/

Jaa uutinen: