2022-01

Reserviupseeriliiton vuosittainen jäsenhankintakilpailu on alkanut

Jäsenhankintakilpailun säännöt sekä palkinnot ovat tuttuja viime vuodelta. Haasta upseerikaveri mukaan toimintaan!

Kun saatat reserviupseerin mukaan reserviupseerikerhon toimintaan, oli se sitten omasi tai joku muu, on hänen kerhon jäseneksi liittyessään kirjattava sinun tietosi jäsenhakemuksen kohtaan ”Jäsenhankkijan nimi”. Ilman tätä kirjausta ei uutta jäsentä lasketa osana jäsenhankintakilpailua, ja jälkikäteisiä korjauksia ei suoriteta.

Aikaisempaan tapaan jäsenhankkijoita palkitaan eri arvoisilla Varustelekan lahjakorteilla. Palkintoportaita ovat yhden, kolmen, viiden ja kymmenen uuden jäsenen hankinta ja yhdestä jäsenestä lahjakortin saldo kasvaa kymmenellä eurolla. Portaiden väliin jääviä jäsenhankintamääriä ei huomioida palkintojenjaossa. Tämän lisäksi eniten, mutta vähintään kymmenen uutta jäsentä mukaan tuonut jäsenhankkija palkitaan oman valintansa mukaan joko upseerimiekalla tai Varustelekan 300 euron lahjakortilla.

Kaikista helpoimmin reserviupseerikerhoon liittyminen tapahtuu Suomen Reserviupseeriliiton sivuilla www.rul.fi, jossa sivun nappi ”Liity jäseneksi” etusivun oikeassa yläkulmassa vie sähköiseen jäsenhakemuslomakkeeseen.


Jaa uutinen: