06/2015 uutiset


Syyskokous_071115

Reserviläisurheiluliiton syyskokous päätti sääntömuutoksesta

 

Reserviläisurheiluliiton syyskokous pidettiin Tampereen ammattikorkeakoulun tiloissa lauantaina 7.11. Paikalla oli 17 virallista edustajaa liiton 30 jäsenyhdistyksestä. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2016 toimintasuunnitelma ja talousarvio, valittiin henkilöt liiton hallitukseen erovuoroisten tilalle ja päätettiin liiton sääntömuutoksesta. Kokouksen puheenjohtajana toimi Raimo Ojala Tampereelta.

Toimintasuunnitelmassa pääpaino on uuden strategian toteuttamisessa ja ensi vuonna on tarkoitus paneutua liiton tuotteiden ja palvelujen sekä viestinnän kehittämiseen. Liiton ampumalajien koulutus sekä kenttäkelpoisuuden arviontijärjestelmän kehittäminen ovat myös avainasemassa. Toimintasuunnitelmaan liittyy olennaisesti liiton kilpailukalenteri, joka kahta kilpailua lukuun ottamatta (=Tarkka-ammunnan SM-kilpailu ja Falling Plates)  on vahvistettu.

Reserviläisurheiluliiton talousarvio perustuu tulojen osalta seuraaviin pääkohtiin:

  • Omatoiminen varainhankinta
  • Valtion toiminta-avustus
  • Jäsenliittojen jäsenmaksut

Talousarvion loppusumma on n. 187 000 € ja se päätyy 4450 € ylijäämään.

Lisäksi kokouksessa valittiin liittohallitukseen uusia jäseniä. Uuden hallituksen tarkan kokoonpanon voi lukea RESUL:n nettisivuilta.

 

Syyskokous päätti myös sääntömuutoksesta. Oleellisia asioita sääntömuutoksessa ovat:

1) Liiton jäsenistölle tarkoitettuun toimintaan osallistumisen edellytyksenä on voimassa oleva jäsenyys jäsenliitossa ja sen perusteella maksettu jäsenmaksu

2) Liiton kevätkokous pidetään toukokuun loppuun mennessä.

3) Liitolla voi olla enintään kaksi varapuheenjohtajaa

Lisäksi päätettiin muutamista teknisluonteisista muutoksista.

Jaa uutinen: