04/2015 uutisetReserviläistoiminnan palkitsemiset

Ansioituneita reseviläisiä on mahdollisuus palkita monin eri tavoin. Yksi tapa on ansiomitali. Alla ohjeita ja määräaikoja muutamien eri tahojen palkitsemisien hakemiseen:

Reserviupseeriliiton kultaiset ansiomitalit  2.2.2016

Reserviupseeriliiton kultaisten ansiomitalien hakemukset on perusteluineen jätettävä Helsingin Reserviupseeripiiriin piiritoimistolle 2.2.2016 klo 12 mennessä.

Mitalit myönnetään 4.6.2016. Mitalien hakemuslomakkeet löytyvät linkistä.

Mitaleja haettaessa on tarkistettava että ohjeissa määritetyt aikarajat täyttyvät, ohje linkissä.

RUL:n hopeisia ja pronssisia ansiomitaleja voi hakea pitkin vuotta, niiden hakemuksia käsitellään jokaisessa RUL:n liittohallituksen kokouksessa. Seuraava kokous on 7.11.2015. Hakemukset piiritoimistoon kaksi viikkoa ennen kokousta. Kokousaikataulu: www.rul.fi

mitalit

Ritarikuntien kunniamerkit 10.2.2016

Ritarikuntien kunniamerkkihakemukset tulee jättää 10.2.2016 mennessä suoraan Reserviupseeriliiton toimistoon. Döbelninkatu 2. 00260 Helsinki. www.rul.fi

Hakuohje: www.ritarikunnat.fi

Reserviläisurheiluliiton mitalit ja ansiomerkit 25.9.2015

Syksyn hakemusten jättöpäivä liittoon on 25.9.2015. Mitalien hakuohjeet

Reserviläisliiton huomionositukset aikamäärineen

Linkki Reserviläisliiton järjestelmään

Maanpuolustusmitali (Mpm)

Maanpuolustusmitali on perustettu toukokuussa 1989 muistoksi maanpuolustuksellisiin tehtäviin osallistumisesta vuoden 1945 jälkeen. Maanpuolustusmitalisääntöjen mukaan siihen on oikeutettu henkilö, joka on osallistunut kertausharjoituksiin tai niihin verrattaviin vapaaehtoisiin koulutustilaisuuksiin. Tällöin se myönnetään hakemuksen perusteella ilman solkea, pronssisen soljen, hopeisen soljen tai kultaisen soljen kera.

www.maanpuolustusmitali.fi

Palkitsemiseen sopivia lahja- ja muistoesineitä voi hankkia esimerkiksi InttiStoresta.

Jaa uutinen: