06/2016 uutiset

Piirien majat jäsenten käytettävissä

Helsingin Reserviupseeripiirillä ja Helsingin Seudun Reserviläispiirillä on kummallakin oma piirimaja, jotka ovat myös jäsenten käytettävissä.

Helsingin Reserviupseeripiirin piirimaja Spjutsundissa

spjudari

Piirillä on hirsinen retkeilymaja Sipoon Spjutsundissa. Maja on meren äärellä. Siinä on sauna, juokseva vesi sekä kokous- ja yöpymistilat 13 hengelle. Maja on veloituksetta piirin kerhojen sekä erikseen sovittavien maanpuolustusyhteisöjen käytössä. Kerhot veloituksetta, henkilöjäsenten vuokraushinta on 20 € / alkava vuorokausi, ulkopuoliset 150 € / vuorokausi. Varaukset: Tomi Alajoki, toiminnanjohtaja ät hrup.fi, 045 128 3636.

Helsingin Seudun Reserviläispiirin saunapirtti Vuosaaressa

vuosaari

Helsingin Seudun Reserviläispiiri ry:llä on Vuosaaressa uuden satama-alueen pohjoispuolella saunapirtti, joka on vuokrattavissa. Sauna sijaitsee rauhallisessa paikassa, Tryvikintien päästä oikealle lähtevän metsätien päässä, lähellä merenrantaa.

Sauna on perinteinen pehmeälöylyinen puulämmitteinen sauna. Tuvan puolella on takka, normaalit keittovälineet sekä uuni. Tupaan mahtuu noin 20 henkeä ja saunaan kerralla 5-7 henkeä. Vuokra 150,- €/ilta, jäsenet 20 € / ilta ja yhdistykset veloituksetta. Varaukset ja tiedustelut piirin toimistosta virka-aikana 050 446 6050 tai kari.talikka (ät) helresp.fi.

Jaa uutinen: