01/2021 uutiset

Kutsu Pioneeriaiheiselle etämarssille 1.-30.4.

Kuva: Ossi Ikonen

Pioneeriosasto järjestää jäsenilleen ja muille kiinnostuneille etämarssin, joka toteutetaan huhtikuun aikana. Eli Etämarssiajankohdan ja toteuttamisympäristön jokainen voi valita vapaasti aikaikkunaa noudattaen. Myös koko perheen voi ottaa marssille mukaan. Tavoitteena onkin saada mahdollisimman moni liikkeelle joko yksin, kaverien tai perheen kanssa.

Etämarssin suosituspituus on noin 10 km, mutta pienten lasten kanssa se voi olla lyhyempi. Lisäksi etämarssin suorittamiseen kuuluu reitin suunnittelu, pari kevyttä pioneeritehtävää ja mm. taukotehtävän tekeminen. Tarkemmat ohjeet lähetetään etämarssille ilmoittautuneille maaliskuun lopussa. Tarvittavat varusteet etämarssille ovat mm. päiväreppu, retkikeitin tms., vettä veden keittämiseen, muistiinpanovälineet, kännykkä tms. kuvien ottamiseen ja evästä.

Etämarssille ilmoittaudutaan 23.3. mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jussi.jaakkola (at) gmail.com otsikolla Etämarssi. Ilmoittautumisteksti on vapaamuotoinen. Etämarssille kannattaa ilmoittautua, vaikka itse suorittaminen olisi vielä epävarmaa.

Etämarssin suorittaneiden ja siitä 7.5. mennessä raportoineiden kesken arvotaan Pioneeripuukko (jäsenille), Hakku-lehden 3 vuosikertaa (jäsenille) ja Varustelekan lahjakortti (kaikille). Kukin palkinto on arvoltaan 60 euroa.

 

Jaa uutinen: