05/2015 uutisetKaverille kanssa 1 Kaverille kanssa 2

Jäsenhankintaa – kaverille kanssa!

Helsingin Reserviupseeripiirin järjestyksessään kolmas kaverille kanssa -tutustumis- ja ammuntapäivä pidettiin Töölössä 3.10.2015. Tilaisuuteen osallistui yli 50 reserviupseeria, joista puolet ei vielä ollut mukana reserviupseeritoiminnassa. Päivän aikana kymmenen osallistujaa liittyi reserviupseeriliiton jäseniksi. Kynnys lähteä tutustumaan toiminaan oli näin saatu sopivan alas, kun kaveri oli mukana. Osa nuorista osallistujista oli vasta hiljattain kotiutunut varusmiespalveluksesta, joten toimintaan tutustuminen osui siinäkin mielessä oikeaan saumaan.

Päivän ohjelmassa oli ammunnat Glockilla (20 laukausta) sekä toiminnan esittelyrasti. Esittelyrastilla oli esitteitä sekä tietoa reserviupseeritoiminnasta. Hittituote oli myös piirin ampumapäiväkirja, johon osallistujat saivat näin ensimmäisen merkintänsä. Molemmat rastit toteutettiin kokonaan Helsingin Reserviupseeripiirin nuorten upseerien toimikunnan voimin.

Seuraava kaverille kanssa -päivä järjestetään jälleen 12.3.2016. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet tulevat piirin sähköisessä tiedotteessa. HRUP myös kannustaa piirin jäsenkerhoja järjestämään oman kerhon sisäisen ”Kaverille kanssa”-tapahtuman. Ohjeet, tilat ja kalusto järjestyvät lainaksi. Lisätiedot piiritoimistolta: toimisto@hrup.fi

Jaa uutinen: