05/2016 uutiset

Jäsenhankintaa – kaverille kanssa!

Helsingin Reserviupseeripiirin järjestyksessään viides kaverille kanssa -tutustumis- ja ammuntapäivä pidettiin Töölössä 24.9.2016. Tilaisuuteen osallistui toistakymmentä reserviupseeria, joista osa ei vielä ollut mukana reserviupseeritoiminnassa. Suuri osa osallistujista oli tuoreita vänrikkejä kurssilta 246, ja heille saatiin tarjottua kattava infopaketti reserviupseeritoiminnasta. Näin kynnys osallistua reserviupseeritoimintaan heti varusmiespalveluksen jälkeen oli saatu sopivan alas.

kk2

Päivän ohjelmassa oli ammunnat Glockilla (20 laukausta) sekä toiminnan esittelyrasti. Esittelyrastilla oli esitteitä sekä tietoa reserviupseeritoiminnasta. Molemmat rastit toteutettiin kokonaan Helsingin Reserviupseeripiirin nuorten upseerien toimikunnan voimin.

HRUP kannustaa piirin jäsenkerhoja järjestämään oman kerhon sisäisen ”Kaverille kanssa”-tapahtuman. Ohjeet, tilat ja kalusto järjestyvät lainaksi. Päivän teemana voi olla myös uusien jäsenten tutustuttaminen kerhoon ja sen toimintaan. Lisätiedot piiritoimistolta: toimisto@hrup.fi

Jaa uutinen: