05/2021 uutiset

20-vuotiasta IHRUa juhlittiin Laajasalossa

Itä-Helsingin Reserviupseerit ry juhli 20-vuotissyntymäpäiväänsä Laajasalon Ylistalolla 25. syyskuuta. IHRU:n varsinainen “syntymäpäivä” oli 17. lokakuuta vuonna 2000, kun Puotilan, Roihuvuoren, Vuosaaren, Kontula-Mellunmäen ja Herttoniemen reserviupseerikerhot yhdistyivät ja perustivat uuden yhdistyksen.

“Olemme melkein vuoden jäljessä tämän juhlan kanssa, mutta uskon, että juhlaväki ymmärtää, ettei koronatilanteen vuoksi tätä juhlaa voitu järjestää virallisena 20-vuotispäivänä”, sanoo Itä-Helsingin Reserviupseerien puheenjohtaja, yliluutnatti Toivo Haimi.

“Voin ilokseni todeta, että 20-vuotias IHRU on hyvinvoiva ja aktiivinen yhdistys, joka näkyy, kuuluu ja vaikuttaa”, Haimi sanoi juhlapuheessaan. Haimi sanoi myös olevansa erityisen tyytyväinen olen siihen, että IHRU:n jäsenmäärä on ollut viime vuodet tasaisessa kasvussa. “Kerho ja sen toiminta kiinnostavat tuttujen kasvojen lisäksi uusiakin nimiä, ja se on pelkästään hyvä asia. Myös kerhon hallituksessa on sopiva yhdistelmä sekä kokeneita tekijöitä että uusia tuttavuuksia”, Haimi totesi.

Itä-Helsingin Reserviupseerien juhlissa kuultiin onnittelupuheenvuheenvuoroja myös muilta kerhoilta. Itä-Helsingin Reserviläisten puheenjohtaja Aatos Ahlsten kiitti IHRU:a kaksi vuosikymmentä jatkuneesta yhteistyöstä ja toivoi sen jatkuvan tulevaisuudessakin. RUL:n liittovaltuuston varapuheenjohtaja, majuri Jyri Vilamo korosti puheenvuorossaan IHRU:n näkyvyyttä myös valtakunnallisella tasolla liiton valtuustossa ja toimikunnissa. HRUP:n varapuheenjohtaja, majuri Jukka Rusila nosti puheessaan esille IHRU:laisten saavutuksia piiritasolla, muun muassa piirin viestintä- ja nuorten toimikunnassa. Helsingin Reservin Sanomat onnittelee 20-vuotiasta Itä-Helsingin Reserviupseerit ry:tä.

Teksti: Tomi Alajoki
Kuva: Ville Ahokas

Jaa uutinen: