04/2019 uutiset

HRUP:n tilat ja kalusto kerhojen käytettävissä

Varaukset: toimisto@hrup.fi

Harjoitussali ja ilma-aserata

Kerhojen jäsenetu on Töölön harjoitussali/dojo. Salissa on 100m2 tatami ja 8-paikkainen ilma-aserata. Lisäksi löytyy kolmen suihkun pesuhuone, wc ja pukuhuone. Salissa on erilaisia kuntoiluvälineitä. Lisätiedot toimistolta.

Kokoustilat

Kokoustilojen avaimet tulee noutaa 4.kerroksen jäsenrekisterin henkilökunnalta virka-aikana. Kokoustilojen osoite: Döbelninkatu 2, 00260 Helsinki.

Kokoustiloissa on yksi videotykki, fläppitaulu, keittiö, jääkaappi, mikro, wc:t, kahvinkeitin ja vedenkeitin. 4. kerroksessa isompi keittiö jossa hella. Kannattaa ottaa omat kerta-astiat ja kahvit mukaan. Jos käytätte talon astioita, laittakaa ne astianpesukoneeseen. Siivotkaa ja järjestäkää tilat poistuessanne.

4.krs kokoustila: 34 tuolia ja sohva.

5.krs kokoustila: 20 tuolia.

6.krs kokoustila: 30 tuolia.

Auditorio: 50 istumapaikkaa, edessä 4 irtotuolia ja 3 pikkupöytää, videotykki, fläppitaulu, pieni ja iso heijastinkangas ja tussitaulu. Auditorion osoite: Töölöntorinkatu 2B, 00260 Helsinki (ovi ravintola Sognon vieressä).

Suojeluskuntapiirin museo: 6 tuolia, kahvinkeitin ja wc:t.

Spjutsundin maja

Piirimaja on kerhojen ja jäsenistön vuokrattavissa. Majalta löytyvät mm. seuraavat: Nykyaikainen keittiö ´täydellisellä´ varustuksella, astianpesukone ja takka. 13 sänkyä, patjaa, peittoa ja tyynyä. Omat lakanat mukaan. Saunaan mahtuu 6 kerrallaan. Soutuvene, laituri, nuotiopaikka, tie pihaan, kunnallistekniikka ja sisä-wc. Tuvassa on 6 ja 14 hengen pöydät. Osoite: Mjölkvikintie, 06880 Kärrby, Sipoo. Kalkkirannan sisäväylän takuusyväys 1,2m. Tarkemmat tiedot ja varaukset toimistolta.

Kalusto

Kalustoa saa lainata ilmaiseksi kerhon/yhdistyksen perusteltuun tapahtumaan tai edustustilaisuuteen. Lainapyyntö on tehtävä hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Osa RUL:n kalustosta sijaitsee Padasjoen koulutuskeskuksessa. RUL:n listalla on myös pukuja, joita saa lainaksi edustustapahtumiin.

Helsingin piirien kerhojen on myös mahdollista tilata lisäpainos Helsingin Reservin Sanomista jaettavaksi tilaisuuksissaan. Lehdet on pakattu 100 kpl:n nippuihin, jotka tilaaja noutaa. Kaikkeen kaluston lainaamiseen kuuluu sääntö: sen minkä rikot korvaat vastaavalla uudella samanlaisella tavaralla. Huolellisella lainaamisella ei kuluja synny.

HRUP tilat ja kalusto.
Varaukset ja lisätiedot: toimisto@hrup.fi Tomi Alajoki 045-128 3636, Ossi Ikonen 045-862 4648

Jaa uutinen: