06/2021 uutiset

HRUP:n koulutuspäivälle jatkoa

HRUP:n koulutustoimikunnan reserviupseereille räätälöity, MPK:n kurssina 4.9.2021 järjestetty, suosittu koulutuspäivä on saamassa jatkoa. Koulutustoimikunta on sopinut yhdessä MPK:n kanssa kurssipäivistä vuodelle 2022.

SAVE THE DATE!

 

HRUP:n koulutustoimikunta järjestää ensi vuonna kaksi Koulutuspäivää 7.5.2022 ja 10.9.2022 Varaa molemmat päivät kalenterista jo nyt!

MITÄ: Käytännönläheinen koulutuspäivä vain ja ainoastaan reserviupseereille, taktisella painopisteellä. Koulutettavat asiat soveltuvat kaikille reserviupseereille, sotilasarvoon, koulutustasoon ja ikään katsomatta.
MISSÄ: Puolustusvoimien palvelukeskuksessa Tuusulassa.
MILLOIN: Kaksi erillistä päivää: la 7.5.2022 ja la 10.9.2022 klo 9-18. Päivät eivät ole sisällöltään linkitettyjä, eli voi osallistua molempiin tai vain toiseen.
MITÄ MAKSAA: Ilmainen ml. lounas
VARUSTUS: Oma säähän sopiva varustus, sadevaatteita jaetaan tarvittaessa.
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautumisohjeita annetaan kevään aikaan Helsingin Reservin Sanomien paperi- ja sähköisessä lehdessä, piirin kuukausikirjeessä ja erillisissä viesteissä.

Upseereille räätälöity sisältö

HRUP:n Koulutuspäivä tarjoaa HRUP:n jäsenille mahdollisuuden harjaantua niin jokaisen taistelijan tärkeissä taidoissa, kuin erityisesti upseerilta vaadittavassa laaja-alaisessa osaamisessa. Esimerkkinä sisällöstä ovat edellisen Koulutuspäivän aiheet: LV 241 käyttö ja TUKOM-viesti sanlalla, sulutteen suunnittelu osana tuettavan joukon puolustussuunnitelmaa, taisteluensiapu, MGRS kartta ja koordinaatisto, komppanianpäällikön puolustukseen ryhmittämispäätös sekä väkivaltaisen henkilön kiinniotto. Sisältöä uudistetaan ja vaihdetaan päivien kesken, jotta jäsenelle on mielekästä osallistua useammin kuin kerran.

Missasitko ensimmäisen Koulutuspäivän?

Ensimmäinen Koulutuspäivä 4.9.2021 sai loistavaa palautetta. Jos missasit tämän erinomaisen tapahtuman, voit lukea mistä jäit paitsi edellisen Helsingin Reservin Sanomien paperiversiosta (linkki näköislehteen: https://issuu.com/marsk1/docs/helsingin_reservin_sanomat_3-2021/s/13593896). Vuoden 2022 Koulutuspäiviin osallistuminen ei vaadi aikaisempaa osallistumista, joten nyt päivät kalenteriin ja mukaan!

Osallistuitko jo Koulutuspäivään?

Aikaisempi osallistuminen ei poista mahdollisuutta osallistua uudelleen! Vuoden 2022 rastiaiheiden lopullinen valinta on vielä kesken, mutta pyrimme välttämään toistoja tai vähintään tarjoamaan jotakin uutta. Jos haluat itse tulla kouluttamaan jotain aihetta tai on hyviä rasti-ideoita, ota rohkeasti yhteyttä koulutustoimikunnan puheenjohtajaan: Axi Holmström, axih@hrup.fi, 040 773 3830.

Kerhot huomio!

Koulutuspäivä tarjoaa kerhoille oivallisen tilaisuuden tutustua jäseniinsä ja tarjota heille koulutusta. Uusia rasteja ja koulutusaiheita haetaan jatkuvasti, eli jos kerho haluaa kouluttaa jäsenilleen ja samalla piirin muille jäsenille jotain, Koulutuspäivä tarjoaa siihen mainion tilaisuuden. Jos kerho haluaa ottaa rastia vastuulleen, olkaa yhteydessä koulutustoimikunnan puheenjohtajaan: Axi Holmström, axih@hrup.fi, 040 773 3830.

Teksti: Axi Holmström
Kuvat: Tuomas Hauvala

Jaa uutinen: