2023-01


HRUP:n kevään koulutusviikonloppu 15.-16.4. – Ilmoittaudu mukaan!

HUOMIO! TAPAHTUMA SIIRTYY SYKSYLLE 2023. ILMOITTAUTUNEISIIN OLLAAN HENKILÖKOHTAISESTI YHTEYDESSÄ.

[päivitetty 21.3.2023]

HRUP:n koulutustoimikunta järjestää jälleen suuren suosion saavuttaneen koulutuskurssin piirin jäsenille. Kurssi järjestetään totuttuun tapaan MPK:n kurssina Tuusulassa. Tällä kertaa kurssi järjestetään kaksipäiväisenä koulutusviikonloppuna lauantaista sunnuntaihin 15.-16.4. Luvassa on sopiva yhdistelmä käytännön rasteja ja upseereille suunnattua taktisen tason koulutusta. Lauantai-illaksi järjestetään saunomismahdollisuus ja yöpyminen yhden hengen huoneissa on mahdollista.

Lyhyesti

MITÄ: Ainoastaan reserviupseereille suunniteltu koulutusviikonloppu, taktisella painopisteellä. Koulutettavat asiat soveltuvat kaikille reserviupseereille, sotilasarvoon ja koulutustasoon katsomatta. Sisältö eroaa aikaisemmista koulutuspäivistä, eli voit osallistua, vaikka olisit osallistunut vastaavalle kurssille aikaisemmin.
MISSÄ JA MILLOIN: Puolustusvoimien palvelukeskus Tuusulassa lauantai 15.4. kello 9.00 – sunnuntai 16.4. noin kello 15.00.
MITÄ MAKSAA: Ilmainen mukaan lukien ateriat
VARUSTUS: M05 – kurssilaiset varustetaan tarpeen mukaan, omien varusteiden käyttö on sallittua
ILMOITTAUTUMINEN: MPK:n Koulutuskalenteri

Ohjelma ja aikataulu

Aika ja paikka: Puolustusvoimien palvelukeskus Tuusulassa lauantai 15.4. kello 9–18 (koulutusosio), sunnuntai 16.4. kello 9–15 (koulutusosio).

Ohjelma:
Lauantai
– Luennot: Vihollisen tiedustelutoiminta, A2 Mek pataljoona taistelussa ja omat joukot, Tulenjohto ja tuliasematoiminta patteristossa, Ilmauhka ja ilmatorjunta
– Ryhmätyö: Joukkueen puolustusryhmitys
Sunnuntai
– Maasto-osuus: Maastontiedustelu, Sulutteiden suunnittelu, Tulikomentojen antaminen viestivälineitä käyttäen

Osallistuitko jo koulutuspäivään?

Aikaisempi osallistuminen ei poista mahdollisuutta osallistua uudelleen, koska koulutuspäivien aiheet vaihtelevat. Koulutuspäiviin tarvitaan myös kouluttajia, eli jos haluat itse tulla kouluttamaan jotakin yllä mainittua aihetta tai ideoit hyviä koulutusaiheita tuleville kursseille, ota rohkeasti yhteyttä koulutustoimikunnan puheenjohtajaan: Tuomas Hauvala, tuomas.hauvala@hrup.fi tai Koulutusviikonlopun kurssinjohtajaan: Janne Hänninen, janne.hanninen@hrup.fi.

Kerhot huomio!

Koulutuspäivä tarjoaa kerhoille oivallisen tilaisuuden tutustua jäseniinsä ja tarjota heille koulutusta. Uusia rasteja ja koulutusaiheita haetaan jatkuvasti, eli jos kerho haluaa kouluttaa jäsenilleen ja samalla piirin muille jäsenille jotain, Koulutuspäivät tarjoavat siihen mainion tilaisuuden. Jos kerho haluaa järjestää koulutusrastin vuoden 2023 Koulutuspäivissä, olkaa yhteydessä koulutustoimikunnan puheenjohtajaan: Tuomas Hauvala, tuomas.hauvala @ hrup.fi tai Koulutusviikonlopun kurssinjohtajaan: Janne Hänninen, janne.hanninen @ hrup.fi.

Jaa uutinen: