2023-01


Helsingin Seudun Reserviläispiiri avasi kotisivuilleen oman verkkokaupan

Reserviläiset ovat aktiivisia ja osallistuvia ihmisiä. On tärkeää, että reserviläiset näkyvät myös muualla kuin omissa tapahtumissaan. Tätä edesauttaa esimerkiksi vaatteissa tai retkeilyvarusteissa näkyvät tunnukset, logot tai tekstit. Aloitin viime vuonna projektin, jossa hain piirillemme yhteistyökumppania, joka voisi auttaa tässä. Kumppaniksi valikoitui yritys, joka myy ja markkinoi työ-, suoja- ja urheiluvaatteita niin myymälässään kuin verkkokaupankin kautta.

Tarkoituksena on oman verkkokaupan kautta tarjota jäsenillemme laadukkaita, kaikenlaiseen liikuntaan soveltuvia vaatteita ja tarvikkeita, piirin logolla varustettuina.
Nyt piirimme sivuilta löytyy linkki, josta on pääsy verkkokauppaamme. Valikoima on näin aluksi rajattu ja sitä lisätään ajan myötä. Mallistot tulevat myös vaihtumaan vuodenaikojen ja kysynnän mukaan.

Piirin verkkokauppa on myös mallikauppa, kuten tammikuun lopussa Puheenjohtajien tapaamisessa yhdistysten puheenjohtajille kerroin. Kaikilla piirimme yhdistyksillä on samanlainen mahdollisuus perustaa vastaava verkkokauppa omilla logoillaan ja tuotteillaan. Yhdistykset voivat samalla lailla linkittää kauppa -painikkeen omille nettisivuilleen ja valita yhteistyökumppanin valikoimista omat tuotteensa. Ja kuten myös puheenjohtajille mainitsin, on tämä riskitön tapa parantaa yhdistysten näkyvyyttä ja saada yhdistykselle myös hieman tuloja. Mitään tuotteita ei tehdä varastoon, vaan kaikki mallistoon valitut tuotteet tehdään vasta tilauksesta. Tällöin ei tuotteisiin tarvitse sitoa lainkaan pääomaa kiinni. Verkkokaupan toteutus on myös maksuton, kun pohjana käytetään piirin sivun kaltaista verkkokauppaa.

Yhteistyökumppanimme toimitusjohtaja Tomi Suominen kertoo seuraavassa yhtiöstään:

“Tyoasu.fi eli viralliselta nimeltään Finn-Tech Finland Oy on vuonna 2004 perustettu kotimainen perheyritys Espoosta. Olemme erikoistuneet työ- ja profiilivaatteiden sekä suojavarusteiden, että urheiluvaatteiden maahantuontiin ja valmistukseen. Kaikille tuotteillemme on saatavissa myös toiveiden mukainen merkkaus vaikkapa omalla logolla varustettuna.

Palvelemme yrityksiä, yhdistyksiä ja urheiluseuroja ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella tältä alalta. Tarjoamme standardit ja määräykset täyttävät laadukkaat tuotteet sekä täyden palvelun paketin aina toiveiden ja tarpeiden mukaisten tuotteiden valinnasta valmiiseen verkkokauppaan asti.

Edustamamme tuotemerkit valitsemme huolellisesti vastuullisuus- ja laatukriteerimme täyttävistä valmistajista. Hyvänä esimerkkinä Helsingin Seudun Reserviläispiirille valitut tuotteet ID-Identityn laadukkaasta mallistosta verkkokauppa toteutuksella.”


Finn-Tech Finland Oy:n tuotemerkeistä piirillemme valikoitui siis urheiluvaatemerkki ID-Identity. Heidän tuotteistaan muun muassa meillä myynnissä oleva softsell takki on televisiossa näkynyt viime vuonna puolustusministeri Antti Kaikkosen yllä. Leikkisästi tuote tunnetaankin nimellä “Malli Kanki”.

ID-Identityn tekstiilit tunnetaan laadukkaina ja pitkän elinkaaren omaavina tuotteina. Country Manager Kaj Malmströmin mukaan tanskalainen design, joka on toteutettu skandinaavisella mitoituksella, tarjoaa käyttäjilleen ajattomia ja trendikkäitä tuotteita vuodesta toiseen. ID-Identity on tanskalainen yritys, joka on perustettu 1983 Holstebrossa. Se on yksi EU:n johtavista profiili- ja työvaatetoimittajista. Tekstiilit valmistetaan vastuullisesti sertifioitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Uudet tuotteet, jotka otetaan mallistoon, testataan huolellisesti ennen niiden markkinoille tuloa. ID-Identity on sitoutunut vastuullisesti useisiin kansainvälisesti valvottuihin sertifikaatteihin sekä niiden ehdottomaan noudattamiseen. Lisätietoja: https://id.dk/

Verkkokauppa: https://res-kauppa.fi/

Lisätietoja verkkokaupasta: puheenjohtaja @ helresp.fi

Jaa uutinen: