Varusmiessoittokunnan konsertti 28.10.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta ja Puhallinorkesteri Apollo yhdistävät voimansa syyskonsertissa lokakuun lopulla Käpylän Karjalatalossa. Konsertissa solistina laulaa Mikael Konttinen.

Konsertin ohjelmisto on monipuolinen yhdistelmä 1900-luvun alkupuolen viihteellistä puhallinmusiikkia ja tunnettuja elokuvasävelmiä – aina Frank Sinatrasta George Gershwiniin.

Mikael Konttinen on Suomen Michael Bubléksikin tituleerattu viihdelaulaja. Hän suoritti varusmiespalveluksensa Varusmiessoittokunnassa ja toimi konserttisoittokunnan solistina. Mies on palannut monesti keikkalavoille eri soittokuntien kanssa.
Konsertin johtavat aliupseerikurssin kapellimestarilinjan oppilaat. Helsinkiläinen aliupseerioppilas Severi Ollinen kommentoi tulevaa konserttia omalta osaltaan:

–  Odotan innolla ensimmäistä esiintymistäni kapellimestarina.

Ollisen mielestä omanlaisen säväyksen konserttiin tuo kaikkien kuuden kapellimestarioppilaan työpanos.

– Meillä kaikilla on erilaiset lähtökohdat orkesterin johtamiseen.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta on edustussoittokunta, joka tarjoaa muusikoille ja musiikin harrastajille mahdollisuuden suorittaa varusmiespalvelus tai naisten vapaaehtoisen asepalvelus sotilassoittokunnassa.Varusmiessoittokunta edustaa sekä Puolustusvoimia että Suomea erilaisissa tilaisuuksissa kotimaassa ja ulkomailla. Syyskonsertin järjestävät Varusmiessoittokunnan aliupseerikurssin oppilaat.

Puhallinorkesteri Apollo on pääkaupunkiseudulla toimiva puhallinkokoonpano, joka koostuu yli 40 musiikin harrastajasta. Apollo on tullut tunnetuksi ennakkoluulottomana ja monipuolisena orkesterina jo vuodesta 1989.

Käpylän Karjalatalossa

28.10.2016

19.00

Liput 15 e, alle kouluikäiset ilmaiseksi

Lisätiedot Perttu Kesäniemeltä

0299 442 625

pvvmsk.media@gmail.com