Uusi laji: reserviläisten frisbeegolf Kangasniemellä 10.6.

Kilpailukeskus: Kangasniemen ampumahiihtokeskus Hiihtäjäntie 12  51200 Kangasniemi

Aikataulu: Kilpailutoimisto avataan klo. 8.00 jolloin alkaa ilmoittautumisten vahvistus ja kilpailijain jako ryhmiin ensimmäistä kierrosta varten. Kilpailun avajaiset, lipunnosto ja kenttähartaus pidetään klo 9.00 hiihtomajan edessä. 9.30 kilpailupuhuttelu.

                     

Sarjat ja lähtö: Sarjat D, H, H40, H50, H60 Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan ResUL:n mitalein. Joukkuekilpailu kaikissa sarjoissa kolmihenkisin joukkuein, mikäli sarjassaan on ainakin kolme joukkuetta. Joukkueet muodostetaan piireittäin. Joukkuetulokseen lasketaan kunkin piirin kolme parasta tulosta sarjoittain. Joukkueet palkitaan myös ResUL:n mitalein. Ensimmäinen kierros 20 väylää alkaa klo 10.00 ja kierroksen päätyttyä on n.1h 30min tauko. Toinen kierros alkaa heti, kun ensimmäisen kierroksen tulokset on saatu kirjattua ja uudet ryhmät muodostettua. Kilpailijoilta ei vaadita lisenssiä!

Ilmoittautuminen: piiriin (jarjesto at hrup.fi) 10.5. mennessä. Ilmoittautuessa on mainittava kilpailijan nimi, sarja, sotilasarvo, yhdistys ja piiri.

Kilpailunjohtaja: Pirkka Juntunen puh: 040 578 7246