Uudenmaan piirin RA SM -karsintakilpailu 13.4.

Uudenmaan reservipiirien reserviläisasekilpailu (RA) ammutaan Upinniemessä lauantaina 13.4.2024.

Kivääri (RA1 ja RA2): Sotilaskäyttöön suunniteltu tai sen kaltainen sarjavalmisteinen, perusvarustuksessa oleva lippaallinen itselataava kivääri, aseen kaliberi 5,45-8,00 mm. Pistooli (RA3 ja RA4): Kaliiberiltaan vähintään 9 mm olkatueton pistooli; sarjavalmisteinen, perusvarustuksessa oleva ase. Aseen (sekä kivääri että pistooli) tulee olla valmistettu vuoden 1945 jälkeen.

Kilpailussa ammutaan RESUL:n reserviläisammunnan (RA) sääntöjen mukaisesti reserviläiskiväärillä ja sotilaspistoolilla alalajit RA1-RA4.

RESUL:n reserviläisammunnan säännöt:
https://resul.fi/reservilaisammunnat/
https://resul.fi/ra1/
https://resul.fi/ra2/
https://resul.fi/ra3/
https://resul.fi/ra4/

Kohdistus- ja kilpasarjojen lukumäärää voidaan tarvittaessa rajoittaa siten, että asetyypeittäin ammutaan kuitenkin vähintään yksi kohdistussarja ja alalajeittain vähintään yksi kilpasarja.

Kilpailu järjestetään MPK:n kurssina. Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/182170

Kilpailun järjestää Uudenmaan Reserviupseeripiirin ja Uudenmaan Reserviläispiirin yhteinen ampumatoimikunta. Helsingin piirin ampujat voivat ilmoittautua mukaan kilpailuun Uudenmaan piirikarsinnan ulkopuolella. Tapahtuman tullessa täyteen osallistumisoikeus on ensisijaisesti Uudenmaan piirin ampujilla ja aikaisemmin ilmoittautuneilla.