Turvallisuuspäivä 24.–25.5.

Turvallisuuspäivä kerää yhteen turvallisuuden parissa toimivat järjestöt, viranomaiset ja muut toimijat. Kaikille avoimessa maksuttomassa tapahtumassa on mahdollisuus tutustua alan vapaaehtoisjärjestöihin ja viranomaisiin kokemalla ja kokeilemalla. Tapahtuman lukuisilla esittelypisteillä selviää, mitä kokonaisturvallisuus pitää sisällään ja miten jokainen meistä voi olla mukana rakentamassa turvallista Suomea.

Turvallisuuspäivä 2024 -tapahtuma järjestetään Helsingissä Rautatientorilla 24.-25.5.2024. Perjantaina 24.5. ohjelmaa järjestetään klo 10–18 ja lauantaina 25.5. klo 10–15.

Helsingin Turvallisuuspäivän järjestelyistä vastaa MPK Etelä-Suomen maanpuolustuspiiri. Tapahtumassa esittäytyvät muun muassa Kaartin Jääkärirykmentti/Uudenmaan aluetoimisto, Rajavartiolaitos, Tulli, Suomen Punainen Risti, Sotilaskotiliitto ry, Helsingin poliisi, Helsingin Reserviupseeripiiri, Helsingin Seudun Reserviläispiiri ja monet muut. Tapahtumassa on useita toiminnallisia rasteja, joihin osallistumalla voit kerätä leiman rastikorttiisi.

Tervetuloa!