Tulta toukokuussa! -haastetapahtuma

Tulta toukokuussa! on koko toukokuun 2024 käynnissä oleva kilpailu, jonka aikana paikallisia reserviläis- ja reserviupseeriyhdistyksiä kannustetaan järjestämään jäsenistölleen ampumatilaisuuksia. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton kesken.

Jokaista reserviläistä kannustetaan suorittamaan mahdollisimman monta, mutta vähintään yksi kymmenen laukauksen sarja toukokuun aikana. Jokaisesta päivästä, jolloin on ampunut vähintään kymmenen laukausta, saa suoritusmerkinnän oman yhdistyksensä kokonaissuoritusmäärään. Eko- ja ilma-aseilla suoritetut ammunnat lasketaan myös Tulta toukokuussa! -suorituksiin.

Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton yhteinen Tulta toukokuussa! -haastekuukausi järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2022, ja sen aikana ammuttiin yli puoli miljoonaa laukausta. – Laitetaan tänä vuonna vielä paremmaksi!

Aktiivisimmat yhdistykset ja piirit palkitaan sekä kaikkien osallistujien kesken suoritetaan lahjakorttien ja tuotepalkintojen arvonta.

Seuraa liittojen ja piirien tiedotteita; lisätietoja vuoden 2024 kilpailusta tulossa.