Toimintapäivä 3.9.2022

Helsingin Reserviupseeripiirin Viestiosasto järjestää piirin ja liiton tukemana Toimintapäivän Santahaminassa lauantaina 3. syyskuuta. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille piirin kerhojen jäsenille. Voit ottaa mukaan myös reserviupseerikaverisi (ei edellytä häneltä jäsenyyttä missään reserviupseerikerhossa). Ilmoittautukaa molemmat ao. ohjeiden mukaan!

Ohjelmassa on ammuntaa, erilaisia tehtävä/koulutusrasteja, saunomista, uintia ja grillausta Teerisaunalla. Ja tietenkin rentoa ja mukavaa yhdessäoloa! Mahdollisesti käynti myös Upseerikerholla.

Ammuntaa on eri aseilla, mutta osallistuminen ei edellytä mitään aiempaa kokemusta, sillä ampumaupseerit kouluttavat sinulle kaiken tarpeellisen!

Ammunnan ensikertalaisille on vakuutus, mutta muilla tulee olla joko RUL plus -jäsenyys (RUL+) tai Suomen ampumaurheiluliiton (SAL) lisenssi.

Oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus on erittäin suositeltava (kerhot eivät sitä hanki), mutta ei pakollinen.

Ohjelma
08:30 Ilmoittautuminen Santahaminan portin P-paikalla
08:45 – 09:00 Alkupuhuttelu ja siirtyminen ampumaradalle
09:00 – 12:00 Ammunnat pistooliradalla, kahvit ja välipala
12:00 – 15:00 Rastitehtäviä/esittelyitä (mm. tiedustelu) Teerisaunan ympäristössä
15:00 – 18:00 Saunomista ja grillausta Teerisaunalla
18:00 – Mahdollinen käynti Upseerikerholla (ostokset omaan piikkiin)

Ilmoittautuminen sähköpostilla: Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian ja viimeistään 29.8. kulkulupien vuoksi: sihteeri @ viestiosasto.net, 050 511 8914, Raimo Nikkanen.

Ilmoita NIMI, SOTILASARVO, SÄHKÖPOSTIOSOITE, KÄNNYKKÄNUMERO, mahdollisen KERHOSI NIMI, mahdollinen ERITYISRUOKAVALIO, mahdollisen auton REKISTERINUMERO ja SYNTYMÄAIKA, jotka tarvitaan Santahaminan kulkulupaa varten.

Tarkemmat ohjeet varustuksesta jne. tulevat ilmoittautuneille myöhemmin.

TERVETULOA!

Lisätietoja: puheenjohtaja @ viestiosasto.net, 0400 448204, Erkka Suopanki