KILPAILUKUTSU

SRA SM-kilpailu 2017

Kilpailupaikka ja aika:

RESUL:n sovelletun reserviläisammunnan (SRA) SM-kilpailu ammutaan 22.-23.7.2017 Hämeenlinnassa Hätilän ampuma-alueella. Toimitsijakilpailu ammutaan 20.-21.7. Kilpailijoiden ja toimitsijoiden majoittuminen on saman alueen majoitusalueella. Kilpailun järjestäjinä toimivat Etelä-Hämeen Reserviupseeripiiri ja Reserviläispiiri.

Kilpailussa ammutaan kiväärillä, pistoolilla ja haulikolla 12 rastia ja noin 290 laukausta. Maksimi ampumaetäisyydet ovat kiväärirasteilla 300 m. Sallitut kaliiberit ovat pistoolilla 9×19, kiväärillä .223 Rem, 7.62×39 ja .300 BLK ja haulikolla max. haulikoko 3mm. Ilmoittautumisaika perjantaina on klo 17:00 – 21:00. Lauantaina on vielä mahdollista ilmoittautua klo 6:30 -7:30 kilpailukeskuksella. Alkupuhuttelu alkaa klo 8:00. Kilpailussa palkitaan Avoimen ja Vakioluokan lisäksi seuraavat sarjat: Y50, TST, 7,62×39 ja Naiset.

Osallistumisoikeus ja -maksut

Jokaisella reserviupseeri- ja reserviläispiirillä on oikeus lähettää kilpailuun kiintiöpaikkojensa mukainen määrä ampujia. Kisakiintiöt selviävät osoitteesta: http://resul.fi/uutinen/sra-sm-2017-kisakiintiot-piireittain/

Osallistumismaksu kilpailuun on 85 euroa /osallistuja sekä lisäksi mahdollinen ruokailu, 20 euroa/osallistuja/ (2xlounas).

Osallistumismaksu pitää olla maksettuna 1.6.2017 mennessä tilille FI74 5494 0920 0026 17.  Saaja: Valkeakosken Reserviupseerikerho ry.

Viestiksi laitetaan SRA-SM2017 ja piiri/alue, sekä maininta RUL tai RES. Maksussa tulee olla eriteltynä ruokailijoiden määrä. Mikäli piiri ei maksa joukkueensa osallistumisesta 1.6.2017 mennessä, menettää piiri oikeuden lähettää joukkueensa kilpailuun. Piirin joukkueen valintaperusteista sekä täydentämisestä vastaavat piirit itsenäisesti.

Ilmoittautuminen

Kilpailijoiden nimet ja mahdollinen ruokailu sekä majoitustarve on ilmoitettava piireittäin viimeistään 1.7.2017 sähköpostilla osoitteeseen Srasm17tulostoimisto@ammunta.net Tämän lisäksi kilpailijat ilmoittautuvat kilpailuun SSI:n kautta kilpailusivuilta löytyvän ohjeen mukaisesti: http://srasm2017.ammunta.net/index.php/ilmoittautuminen. Huom. Helsingin piirien edustajat valitaan karsintakilpailuissa kevään aikana.

SRA-status ja vakuutus

Kilpailijoiden tulee olla rekisteröityjä SRA-ampujia. SRA-ampujan kortin puuttuessa ampujan tiedot tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä kilpailupaikalla SRA-ampujarekisteristä. Kilpailuun osallistuvilla tulee olla voimassa oleva Reserviläisen ampumaturva vakuutus tai SAL-kilpailulisenssi (tarvittaessa kuitti maksusta mukaan). Ottakaa ilmoittautumiseen mukaan myös edustamanne yhdistyksen jäsenkortti.

Huolto ja majoittuminen

Kilpailijoille on varattu Puolustusvoimien telttamajoitus, telttamajoitusta tarvitsevien tulee ilmoittaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä, jotta kilpailuorganisaatio voi varata riittävän määrän telttoja. Kaikille ruoan tilanneille on tarjolla lounas ruokalalla. Ruokalan alueella toimii myös Maanpuolustusnaisten kahvila. Alueella on tilaa asuntovaunulle ja autoille, mutta niille ei ole varattu sähköä yms. palveluja.

Kilpailun johto ja tiedustelut

Lisätietoa kilpailusta löytyy 20.3.2017 alkaen osoitteesta http://srasm2017.ammunta.net/

Kilpailunjohtaja:

Aki Kontinen

Ratamestarit:

Jari-Pekka Walden ja Petrus Murola

Kilpailun tekninen asiantuntija: Tarmo Rinne

Kilpailun yleinen sähköpostiosoite: Srasm17@ammunta.net

Tervetuloa SRA SM-kilpailuihin 2017 Etelä-Hämeeseen.

Etelä-Hämeen Reserviupseeripiiri Ry

Etelä-Hämeen Reserviläispiiri Ry

SRA-toimikunta