RUL hakee toimistosihteeriä

Suomen Reserviupseeriliitto (RUL) on reserviupseerien valmiuksia kehittävä toiminnallinen ja aatteellinen maanpuolustusjärjestö. Liitto edistää toiminnallaan yhteiskunnan kokonaisturvallisuutta. Liiton jäsenyhdistyksissä on lähes 28.000 jäsentä. Liiton keskeisiä tehtäviä ovat mm. reserviupseerien sotilaallisten tietojen, taitojen ja kenttäkelpoisuuden kehittäminen, varautuminen ja valmiuksien kohottaminen yhteiskunnan kokonaisturvallisuuteen ja varautumisiin liittyvissä tehtävissä. Liitto toimii monipuolisena kehittäjänä ja edunvalvojana jäsenistölleen.

Pitkäaikaisen toimistosihteerimme Kirstin siirtyessä eläkkeelle etsimme TOIMISTOSIHTEERIÄ liiton toimiston monipuolisiin tehtäviin.

Tulet osaksi liiton toimiston henkilökuntaa, jossa kanssasi työskentelevät toiminnanjohtaja ja järjestösihteeri. Liiton toimisto sijaitsee Töölössä Helsingissä. Samassa talossa toimii myös useita muita maanpuolustusjärjestöjä.

Tehtävässäsi vastaat liiton toimiston monipuolisista sihteeritehtävistä ja vastaat osaltasi yhteydenpidosta jäsenkenttään ja yhteistyötahoihin. Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu myös liiton viestinnällisiä tehtäviä sekä taloushallinnon ja jäsenrekisterin tukitehtäviä. Toivomme, että uusi toimistosihteeri voisi aloittaa tehtävässään loka- marraskuussa.

Arvostamme:

– vapaaehtoisen maanpuolustustyön merkityksen sisäistämistä

– järjestötoiminnan tuntemusta

– monipuolista toimisto-ohjelmistojen osaamista

– joustavuutta työajoissa ja matkustusvalmiutta

– kykyä työskennellä sekä pienessä tiimissä että itsenäisesti ja saada aikaan tuloksia

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2019 mennessä liiton toimistoon sähköpostilla: janne.kosonen@rul.fi tai postitse: Suomen Reserviupseeriliitto ry, Döbelninkatu 2, 00260 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Janne Kosonen, puh. 050 5810 819, janne.kosonen@rul.fi