RESUL:n Falling plates -ammunnan mestaruuskilpailut 10.9.2016

Asikkalan reserviläiset ry järjestää ResUL:n mestaruuskilpailut Falling Plates ammunnassa Asikkalassa, Kenraalin ampumaradalla lauantaina 10.9.2016.

Kilpailun ohjelma:

Klo.

8.00 – 9.00                           Ilmoittautuminen ja vakuutusten tarkastukset alkaa.

9.00 – 10.00                       Aseiden kohdistus 150m:n radalla.

10.00 – 14.00                      Aika-ammunta ja Falling Plates kilpailu.

14.00                                   Palkintojen jako

Aseet:

Sallitut aseet ovat puoliautomaattikiväärit, joilla suurin sallittu kaliiberi 7,62×39.   Myös pienemmät kuten 223 Rem sallitaan.

Optiset tähtäimet eivät ole sallittuja!    

                      Luotien tulee olla kuparivaippaisia lyijyluoteja. Läpäisevien teräsluotien käyttö on                       ehdottomasti kielletty. Jokaisella kilpailijalla tulee olla käytössään riittävästi         patruunoita. Kilpailussa on oltava 8 patruunaa /ampuja / erä.

Sarjat:         

                      Sarjat H ja H50 Miehet ja naiset kilpailevat samoissa sarjoissa. Joukkueiden määrää ei                rajata. H50 sarja toteutuu vain, mikäli joukkueita on vähintään neljä.

Kilpailusäännöt:

                      Aseiden kohdistuksessa ratakaukoputkien käyttö on sallittu.            

Lukekaa huolellisesti lajikohtaiset säännöt ResUL>Kilpailusäännöt> Ammunnat>                      Falling Plate.

Huom! Sääntöjen kohdan 8 alakohdassa 2 on virhe. Lipas ei ole kiinnitettynä, vaan se               on ampuma-alustalla.

Aseiden kohdistuksen jälkeen kaikki joukkueet ampuvat itselleen lajitteluajan, jonka                       perusteella määräytyy paikka ensimmäiselle kilpailukierrokselle.

Esim. Mikäli kilpailevia joukkueita olisi 21, niin ensimmäisellä kierroksella huilaa parhaan lajitteluajan ampunut joukkue. Seuraavalle kierrokselle pääsevät voittaneet 10     joukkuetta + huilannut joukkue ja lisäksi karsiutuneista joukkueista parhaan ajan   ampunut joukkue (lucky looser sääntö). Näin jatketaan 12 joukkueella seuraava        kierros. Kierrokselta jatkoon selvinneet 6 joukkuetta muodostavat 3 kilpailuparia,                       jotka karsivat pääsystä mitali kierroksille. Kolmen voittajan lisäksi, nostetaan jälleen      parhaalla ajalla karsiutunut joukkue mukaan ja saadaan 4 joukkuetta, jotka ratkovat            mitalit.

                      Kun mestarit ovat selvillä molemmissa sarjoissa seuraa huipennuksena vielä           Grand finale, jossa nuoruus ottaa mittaa kokemuksesta, eli sarjojen voittaja                     joukkueet juoksevat toisiaan vastaan.

HUOM!        Mikäli H50 sarjalainen kilpailee sarjassa H, on se sallittua, mutta hän on koko kisan                     sarjassa, eikä voi kilpailla kahdessa eri joukkueessa/ sarjassa.

 

 

 

Huolto:        

Radalla palvelee kanttiini klo 8.00 alkaen.

Majoitus:

Kilpailun järjestäjän varaamaa majoitusta ei ole.

Ilmoittautuminen:

                      Ilmoittautumiset on tehtävä kootusti reserviläispiireittäin ja siitä on ilmettävä piiri/                       joukkueen kilpailijain nimet ja syntymäajat. Lisäksi joukkueenjohtajan                   sähköpostiosoite ja puhelin numero. Joukkueiden varamiehet tulee myös ilmoittaa.

Ilmoitus osoite on: markopatrakka@phnet.fi

Osallistumismaksu 60 €/ joukkue on suoritettava 10.8.2016 mennessä, Asikkalan

reserviläiset ry:n tilille, Etelä-Hämeen Osuuspankki FI6450110940000413

Viite: ResUL Falling Plates 2016. Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä 75               euroa/joukkue on maksettava käteisellä.

Ampumaturva:

                      Kilpailijalla on oltava voimassa oleva vakuutus/ lisenssi.

  • Suomen ampujainliiton kilpailulisenssi
  • Reserviläisen ampumavakuutus
  • Reserviläisjärjestön/ vast ryhmähenkivakuutukseen perustuva vakuutusturva, joka kattaa ampumavahingot urheilu- ja kilpailutoiminnassa.

Vakuutukset tarkastetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja ilman tositetta vakuutuksen voimassaolosta ei pääse kilpailemaan.

Tiedustelut: 

                      Kilpailunjohtaja Vilho Laakso 050-5915625

Kilpailun TA Marko Patrakka 050–5570761

Tervetuloa

Asikkalan Reserviläiset